Region Syd­dan­mark søger test­ko­or­di­na­tor til Regional IT

Brænder du for og har du evnen til at lede opgaven med kvalitetssikring og test i komplekse IT-projekter, hvor du er med til at levere solide IT-løsninger, der sikrer høj effektivitet, patientsikkerhed og i sidste ende et velfungerende sundhedsvæsen?

Regional IT i Region Syddanmark søger en stærk testprofil, som skal indgå i vores Funktionsområde Kvalitetssikring og Automatisering. Vi udvikler i fællesskab vores kompetencer inden for kvalitetssikring og test. Vi er et velfungerende team, hvor sparring og erfaringsudvekling er en del af dagligdagen.

Som testkoordinator hos Region Syddanmark får du ansvaret for, at udarbejde teststrategier, testplaner og lede testteams igennem afviklingen af planlagte tests, i samarbejde med kunder og projektledelse. Du forventes derfor, at tage det formelle ansvar for, at kvalitetssikring og test gennemføres som planlagt, både i forhold til tid, scope og estimat. Du skal desuden følge op, tilrette og rapportere på fremdriften til projektleder eller styregruppe.

Områdets kerneopgave er, at rådgive Region Syddanmarks projekter og forvaltning inden for test og kvalitetssikring, således at regionens IT-løsninger imødekommer forretningens forventninger på bedste vis.
Vi benytter ressourcer i form af sundhedsfagligt personale til afvikling af test, og således skal du have mod på, at lede og guide et testteam samt gode samarbejds- og kommunikationsevner. Du gør en forskel i et projekt, arbejder og agerer åbent og professionelt i dine teams og finder det naturligt selv, at give en hånd med, hvis det er det, der kræves for at nå i mål. Samtidig er du interesseret i de formelle testprocesser og kan derfor bidrage aktivt til at få opbygget og vedligeholdt regionens testmodel og tilhørende processer.

Din profil

Vi ser gerne, at du har følgende kvalifikationer:

 • Konkret og praktisk erfaring i rollen som tester eller testkoordinator
 • Interesse for testplanlægning (teststrategi/plan, estimering, metrikker, risikostyring, testdesign mv.)
 • Erfaring med tids- og ressourceallokering samt testopfølgning og rapportering
 • Erfaring med et eller flere testværktøjer (f.eks. HP ALM, Micro Focus Octane © eller TestRail)
 • Gerne uddannelse eller kurser inden for Test Management – fx ISTQB certificerede kurser
 • Evt. erfaring med test i agil kontekst

Som person er du udadvendt og bliver motiveret af udfordringer. Du har en god situationsfornemmelse, og formidler dine meninger og input konstruktivt. Din positive tilgang og din handlekraft gør, at du opleves som proaktiv og professionel, hvilket medvirker til projekterne står stærkt med dig på holdet. Du skal have et solidt overblik og kunne koordinere, hvornår testindsatsen skal forekomme i de forskellige projekter.

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?

Region Syddanmark er med sine mere end 25.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser.
Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet samt regional udvikling.

Regional IT, den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, tæller i alt godt 300 medarbejdere. Dertil kommer yderligere 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene. Du vil blive en del af afdelingen Implementering, som består af ca. 60 medarbejdere. Vi er en engageret og velfungerende afdeling med fokus på samarbejde. Vores omgangstone er uformel og humoristisk, og vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidigt med vi har et højt fagligt niveau.

Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere. Vi lægger også vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver. Vi arbejder målrettet med kompetenceudvikling og laver løbende opfølgning på planer for efteruddannelse. Der er rig mulighed for at holde sig opdateret og skarp inden for sit felt.

Regional IT er fordelt på to primære lokationer i henholdsvis Kolding og Vejle, ligesom vi er ved at indrette nyt kontor i Odense. Arbejdspladsen for denne stilling er i ny-indrettede og lækre lokaler på Kolding Sygehus eller på kontoret i Odense. Dine opgaver kan fra tid til anden bringe dig rundt på Regionens enheder, hvor du vil være allokeret til projekter, der drives af disse enheder.

Vi tilbyder

 • En spændende arbejdsplads med erfarne, professionelle og engagerede kollegaer inden for testområdet
 • Varierende og spændende opgaver inden for en sektor i rivende udvikling, hvor nye teknologier tages i brug for at forbedre hverdagen i sundhedsvæsenet
 • Et godt teamwork, gode udviklingsmuligheder samt et godt socialt og fagligt netværk
 • Et job med stor indflydelse på egne opgaver
 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst
 • Mulighed for at arbejde hjemmefra
 • Flextid


Din ansøgning

Ansøgningsfrist er onsdag d. 22. juni. Vi forventer at afholde 1. samtaler tirsdag d. 28. juni og 2. samtaler torsdag d. 7. juli. Vi vil evt. anvende rekrutteringstests mellem 1. og 2. samtale.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Funktionschef Thomas Wriedt på 2445 0778.

Gem job

Region Syddanmark
Publiceret: 10. juni 2022

Arbejdssted

Location Kolding eller Odense