Ka’ du Camunda? Vil du bygge et CoE op? Er du C#-udvikler med for­ret­nings­for­stå­el­se?


Do you want to join a leading fintech company?

Hos SDC er vi først med det sidste – og vi er godt i gang med at implementere open-source arbejdsgange og en ny beslutningsautomatiseringsplatform; nemlig Camunda. Kernefunktionaliteten er købt som en hyldevare, integrationen fra Java til C# er ved at blive bygget og det er nu det rigtig sjove begynder – for dig altså, hvis du er vores nye – hmmm hvad kalder man egentlig sådan en hybrid? Det kommer vi tilbage til lige om lidt.

Først lidt om jobbet – helt kort:

 • At blive SDC’s nøglemedarbejder når det kommer til Camunda, som du skal være med til at færdigudvikle, opgradere og implementere.
 • Være med til at bygge et CoE op med best practice og sparring med forretningen omkring brugen af Camunda og de fælles komponenter, der skal udvikles i c#
 • Udarbejdelse af roadmaps og planlægning af kommende releases. Sikre, at deploy processen bliver overholdt.
 • Projektinvolvering, hvor dine kompetencer vil være efterspurgt både som løsningsarkitekt og som udvikler.

Alt sammen i tæt samarbejde med skarpe kollegaer i både Danmark og Polen. Tilbage til titlen – for kært barn har mange navne.

Solution Architect er et bud – for du skal være ambitiøs, forretningsorienteret og teknisk velfunderet og med sikker hånd i stand til at designe den arkitektur, der giver vores kunder verdensklasseløsninger og gør dem i stand til at udleve deres data-ambitiøse potentiale.

C# udvikler har du helt sikker været i din karriere, så du ved hvordan man bygger IT-strukturer op, så de fungerer. Hvis du også kender til Java, er det et plus. Værktøjskassen er således på plads – men du har ambitioner om en karriere, der ikke kun handler om udvikling.

Systemspecialist kunne også beskrive dig, fordi du har den tekniske forståelse, som kunderne har brug for og kan bruge dit IT-flair og din viden om forretningsprocesser til at hjælpe med at forbedre og drifte systemløsninger. I vores verden er en systemspecialist rigtig godt til at tale med forretningen.

Teamwork og viden er nøglen til alle gode løsninger

Uanset hvilken titel vi lander på, så byder rollen på spændende og alsidige opgaver. Udover ”den korte version” nævnt ovenfor, så er der også driftsopgaver ud fra devisen om, at hvis vi skal udvikle de rigtige ting, så skal vi vide hvad forretningen har behov for. Hver 5. uge indgår du derfor i et ”rul” med dine kolleger, hvor du løser servicerequests og har visiteringsrollen.

I listeform ser opgaverne sådan ud:

 • Løsningsarkitekt og udvikling i C#
 • Udarbejdelse af Roadmaps
 • Design og planlægning af ny udvikling og releases
 • Løsning af ServiceRequest og Incidents (ServiceNow) – men ikke hver dag!
 • Development, build, deploy & unit testing i TFS (Azure DevOps)
 • System og server vedligehold (Microsoft SQL og IIS)

Hvem er SDC og hvad laver de egentlig?

SDC er et finansielt datacenter, hvor driftsstabilitet og compliance er centrale funktioner.

I Middleware Services - som er en del af SDC's Operation & Infrastructure Services - har vi ansvaret for de integrationsplatforme og elektroniske sags- og dokumenthåndteringssystemer, der benyttes. Afdelingen består af 16 personer hvoraf 6 sidder på vores kontor i Polen.

Du vil blive en del af en afdeling, der har et højt tempo, masser af opgaver, og masser af lyst til at samarbejde omkring ideer og viden. Vi arbejder i teams omkring de daglige opgaver, hvilket betyder at man kommer hele vejen rundt omkring applikationerne.

En super arbejdsplads

Hos SDC er der fleksibilitet i arbejdet, work-life-balance, og en attraktiv lønpakke med firmatelefon, pensionsordning, massageordning, fitnesscenter i bygningen samt lækker kantine og en medarbejderklub, hvor vi arrangerer vinsmagninger og meget mere.

Stor faglighed med bred kontaktflade

For at matche dine kommende kollegaer, er du typen der tør udfordre og ser mulighederne i alle opgaver, der lander på dit bord. Ansvarsbevidsthed og proaktivitet er også dyder vi sætter stor pris på. En solid faglighed kommer vi ikke udenom - og jobbet kræver erfaring med udvikling i C# og solid erfaring med Microsoft SQL. Herudover må du gerne kunne sætte hak ved følgende:

 • Erfaring med udvikling i Java
 • Erfaring med integrationer
 • Erfaring med BPM systemer (gerne Camunda)
 • Erfaring med Azure og cloud services
 • Erfaring med Server, Databaser og Netværk

Alt det praktiske

Er du blevet nysgerrig på at høre med om stillingen og SDC, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Tina Kaas Hansen på telefon +45 4050 8915 eller på mail TKH@sdc.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig. En motiveret ansøgning er velkommen, men dit CV kan også stå alene. Vi skal nok få snakket om din motivation for jobbet, hvis du bliver kaldt til en samtale.


A bit about SDC

It all started back in 1963, when a series of small savings banks went hand in hand with a dream of economies of scale and electronic bookkeeping. That dream still drives us. Today, we are 100+ both small and large banks from all over the Nordic region, who are part of the community, because shared solutions make us stronger.

We are over 700 colleagues in Ballerup and Warsaw, who work together every day to deliver a good banking experience to the users of 100+ Scandinavian banks. Many of our solutions are developed jointly for all customers - some for a small group. Common to them is that we want to maximize the customers’ benefit from the solutions and minimize the risk of not meeting the customers' needs.

The future demands more of SDC. The banks are working to adapt to the needs of the market, at the same time they are being met with increasing demands for regulation and efficiency. SDC works hard to be at the forefront of the customers’ needs and continue to be the preferred provider of solutions to Scandinavian banks.

Gem job