Udviklere til vigtige sund­heds­sy­ste­mer (Kolding/Odense)

Er du eventuelt nyuddannet med stor appetit på at bruge det, du har lært? Har du lyst til at få rygsækken fuld af viden og erfaring om Java-udvikling, og vil du sammen med andre med samme ståsted gerne ind på et arbejdsplads, hvor vi de første to-tre måneder skræddersyr et forløb med introduktion til værktøjer, og udvalgte opgaver, så du får de bedste betingelser for at komme godt fra start?

Brænder du for at være med til at give bedre oplevelser til patienter og borgere samt hjælpe sundhedspersonalet i Region Syddanmark til en mere effektiv hverdag gennem de IT-løsninger, de anvender?

Hvis ja, så er det dig, vi har brug for. Som Java-udvikler hos Regional IT får du en helt central rolle i at omsætte de ønsker og krav, der er til brugbare og lettilgængelige løsninger, som gør en stor forskel i hverdagen for rigtig mange mennesker.

Hvem er vi?

I Udviklingsfunktionen i Regional IT er vi 30 dygtige og kompetente kollegaer fordelt på tre teams, hvor udviklere, UX-designer, integrationskoordinatorer, scrummastere og product ownere arbejder tæt sammen. Hjælpsomhed, humor og teamånd går hånd i hånd med en professionel tilgang til opgaveløsningerne. Vi arbejder med scrum, og udvikler os mere og mere i vores hensigt mod at blive selvorganiserende, agile teams.

Stillingen

Som udvikler vil du arbejde tæt sammen med dit team, samt testere og IT-arkitekter om at skabe de bedste IT-løsninger til bl.a. regionens sygehuse og er også med helt ude hos brugerne.

Vi ønsker flere udviklere, der har lyst til at komme ud at arbejde med det, de har lært, og som vil bidrage med den viden, de har med sig. Samtidig med det understøtter vi, at dine kompetencer bliver udbygget på en arbejdsplads, hvor vi gerne investerer i udvikling af folk, der går til opgaverne med begejstring og nysgerrighed.

Vi er klar over, at man ikke nødvendigvis har kendskab til alle værktøjer, og måske har anvendt et søstersprog i stedet for Java. Derfor sammensætter vi et onboardingforløb, der tager højde for dette, og tilpasser det, så den enkelte får de bedste muligheder for at kunne bidrage, og derfor kan se sig selv hurtigt blive en helt ligeværdig del af et af de dygtige teams.

Vi har et lærerigt miljø med udfordrende, og spændende it-udviklingsopgaver til fremtidssikring og forbedring af systemer som gavner alt fra borgere, til patienter og sundhedspersonale, og det giver en meget meningsfuld hverdag”, siger Cathrine Buch Stokkebæk, It-udvikler.

Vi er involveret i hele processen - vi afklarer opgaver og tekniske udfordringer, vi udarbejder software arkitektur og implementerer løsninger. Vores hverdag er afvekslende, og det er tilfredsstillende at arbejde med software som gør en forskel - for mennesker og samfundet” siger Rasmus Maagaard, IT-udvikler

Opgaverne fordeles i teamet, og du har derfor mulighed for at tage del i alle forskellige dele af udviklingsopgaven.

Generelt arbejder vi på opgaver af både regional og national karakter. Vores største opgaver i den kommende tid bliver, at udvikle komponenter til at give patienter et samlet overblik over alle de aftaler, vedkommende har inden for regionen, løsning omkring automatiseret medicinekspedition og prøvehåndtering.

Vi arbejder med en række teknologier som f.eks. Java, Flutter, Micronaut, Groovy, og React.

Din baggrund

Du har en uddannelse inden for IT, formentlig datamatiker, datalog eller tilsvarende. Hvis du ikke specifikt har en uddannelse omkring udvikling, forventer vi at du som minimum har stiftet bekendtskab med programmering, evt. som valgfag, i specialet eller lignende.

Din profil

  • Du er hurtig til at sætte dig ind i, samt danne dig et overblik, over nye opgaver.
  • Du er fagligt dygtig og nysgerrig ift. at følge med og tilegne dig nye kompetencer.
  • Du er analytisk, og finder det meget relevant at forstå brugernes behov, så du kan lave den bedste løsning til at understøtte deres hverdag.
  • Du må gerne have forståelse for scrum, arbejder godt i teams og synes om at arbejde med løbende at forbedre opgaveløsning og samspillet i teamet.
  • Du har drive, tager initiativ og ansvar i dagligdagen, og er med til at sikre, at vi får høj kvalitet.
  • Du synes, det er en selvfølge, at opgaven først er afsluttet, når dokumentationen er på plads.
  • Du har en positiv og konstruktiv tilgang til tingene, og bidrager gerne til den gode stemning.

Det er en forudsætning, at du kan tale, forstå og skrive dansk og engelsk.

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?

Region Syddanmark er med sine mere end 25.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet samt regional udvikling.

Regional IT er den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 300 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.

Vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.

Vi bestræber os altid på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere og har etableret en ordning med mulighed for hjemmearbejde i afdelingen.

Vi lægger også vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver.

Regional IT er lige nu fordelt på to lokationer i henholdsvis Kolding og Vejle, og får fra august en mindre lokation i Odense.

Yderligere information

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Thomas Mauritzen på tlf. 5164 3117 eller scrummaster Lars Wittchen Sørensen på tlf. 21697569.
Udvikling, som du ansættes i, har primært arbejdssted i Kolding, men fra august vil der også være mulighed for anvende vores nye lokation i Odense alt efter aftale omkring, hvilke opgaver og hvilket team man tilknyttes.

Du skal forvente rejseaktivitet inden for regionen.

Din ansøgning

Der er ansøgningsfrist den 16. juni 2022. Samtaler afholdes løbende, og består af en første og en anden samtale. Mellem samtalerne vil du eventuelt blive bedt om at gennemføre tests.

Ansættelsesdato forventes at blive 1. august.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Gem job

Region Syddanmark
Publiceret: 27. maj 2022

Arbejdssted

Location Kolding/Odense