Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Konsulent til Cloud-løsninger – tag del i vores vækst -og ud­vik­lings­rej­se


Vil du arbejde i en virksomhed, hvor vi er internationalt anerkendte for vores specialistviden, og hvor vi aldrig stopper med at lære nyt? Og vil du skabe solide løsninger for store, betydningsfulde kunder med komplekse setups?

”Vi bygger ovenpå din viden og introducerer dig for nogle af de allerstørste i branchen”

Velkommen til et af Danmarks stærkeste IT-konsulenthuse

CTGlobal er nogle af landets dygtigste, når det kommer til cloudløsninger baseret på Microsoft-teknologier. Vores kunder i Danmark og udlandet er store og komplekse – herhjemme tæller de fx Folketinget og Grundfos – og der kommer hele tiden flere projekter til.

CTGlobal har opnået Microsoft Advanced Specialization inden for flere områder og har flere Microsoft MVP’er i teamet. Vi deltager aktivt i globale user groups, har flere gange forfattet kursusmateriale for Microsoft og taler ved store konferencer. Så vores ekspertise er bredt efterspurgt, men det betyder ikke, at vi går på kompromis med det nære og trivslen i dagligdagen.

Hvis du trives bedst i et videnstungt læringsmiljø, så er CTGlobal et godt match.

Hos os er der fokus på faglighed og trivsel

Du vil indgå i vores Microsoft Azure-team, hvor vores Principal er MVP og vidensniveauet er højt. Vi nyder at blive dygtigere sammen og sætter kundens behov i højsædet i alle beslutninger, vi træffer.

Vi har fokus på trivsel i alt hvad vi gør. Alle kan blive ramt af travlhed eller komme til kort, når vi står overfor en teknisk udfordring og så hjælper vi hinanden. Samtidig giver vi den enkelte plads til at arbejde på den måde, der fungerer bedst for vedkommende.

Der er stor frihed i, hvordan du arbejder – vi er jo alle forskellige. Vi er derfor en fleksibel arbejdsplads, og er åbne for hjemmearbejde.

Med kunden i centrum

CTGlobal har både danske og udenlandske kunder og det er både store og små løsninger vi bygger og implementerer for vores kunder. Kundens behov er altid i centrum og du vil – ofte sammen med en projektleder – være kundens garant for kvalitet i løsningen.

Du bruger din tid på at:

  • Designe og rådgive inden for Microsoft Azure-løsninger.
  • Konsulentopgaver hos kunder som falder inden for dit kompetenceområde
  • Samarbejde med kollegaer på diverse tekniske problemstillinger
  • Assistere kunden med brugen af Microsoft-teknologi

Dit DNA

Du skal elske det! Ganske enkelt. Vi leder efter dig, der slet ikke lade være med at stræbe efter den optimale løsning for kunden. Og dig, som ikke kan lade være med at dygtiggøre dig og holde dig opdateret på alt det nye inden for dit fagområde.

Du er struktureret og trives med at følge de nødvendige processer og metoder, når du udfører en kompleks fejlsøgning.

Vi forestiller os også:

  • Der er flere indgange til rollen. Du kan både have nogle års erfaring med lignende opgaver – eller du kan komme fra en baggrund i infrastruktur med et ønske om at specialisere dig inden for cloud.
  • Vi arbejder med PowerShell og Azure, men det er ikke et krav med erfaring heri – har du arbejdet med andre løsninger, hører vi også meget gerne fra dig.
  • At du er god til at tale med kunder
  • At du kan arbejde i et miljø med mange projekter
  • Kan gøre dig forståelig på både dansk og engelsk i skrift og tale

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mathias Jørgensen på 72 45 91 45.

Send dit CV inkl. en kort motiveret tekst i toppen heraf med, hvorfor du søger jobbet allerede i dag og senest den 22. august 2022 via nedenstående link.  Vi indkalder til samtaler løbende, og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Mathias André Jørgensen
Rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 91 45

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S søger for CTGlobal A/S
Publiceret: 16. august 2022

Arbejdssted

Location Herlev