SAP Te­ch­no­lo­gy Architect

Er du en erfaren SAP-arkitekt og klar til nye udfordringer? Er du interesseret i at arbejde i et af Danmarks største SAP-huse med mange dygtige kollegaer? Så er du måske vores nye SAP Technology Architect.

Som SAP Technology Architect vil du være ansvarlig for den overordnede SAP-arkitektur for en af vores store SAP-kunder. Derudover vil du også være involveret i andre kunders SAP-landskab i større eller mindre grad.

Desuden vil du blive involveret i at designe KMD’s fremtidige hosting SAP-platform, som skal kunne tilbyde hosting både on-premise, i kundes eget data center, i public og i private cloud.

KMD er et af Danmarks største SAP-huse med mere end 350 kørende SAP-systemer i stort set alle varianter.

Som arkitekt vil du løbende og proaktivt optimere SAP-landskabet og sikre et transparent og sikkert solution setup med fokus på effektivitet og omkostninger. Du vil arbejde tæt sammen med vores kunder og underleverandører for at sikre den korrekte retning for SAP på kunden og i KMD.

Du vil deltage i hyppige kundemøder både virtuelt men også fysisk hos kunden for at yde dem den bedst mulige rådgivning.

Man vil blive tilknyttet KMDs lokation i Ballerup, Aarhus eller Aalborg.

Typiske opgaver

 • Drive aktiviteter på din kundes platform for at sikre driftsstabilitet, som f.eks. Disaster Recovery, High Availability og løbende sizing af SAP-systemerne
 • Kvalificere SAP-relaterede RFS’er (pris, scope, plan etc.)
 • Udvikle, vedligeholde og drive SAP Technology-området for SAP-systemerne og tredjepartsmiljøerne i løsningen
 • Være på forkant med SAP’s teknologi-roadmap og rådgive kunden og vores underleverandører for at sikre compliance og for at optimere landskabet
 • Gå forrest i at designe, implementere, monitorere og optimere SAP-landskabet og andre afhængige teknologier i løsningen
 • Evaluere anbefalinger angående nye SAP-relaterede teknologier
 • Hjælpe kunden med teknisk rådgivning omkring migrering fra nuværende løsning til S/4HANA
 • Hjælpe kunden med at forstå, hvordan de kan drage fordel af en SAP Cloud Platform
 • Assistere vores underleverandør i håndtering af Major Incidents og problemer, der er afledt heraf

Hvad vi kigger efter

Vi leder efter dig, der har en baggrund som SAP Basis-administrator, hvor du har haft ansvaret for hele SAP-landskaber (CTS, workload, monitorering, performance, tuning, sizing, backup etc). Du har erfaring med at anvende forskellige underleverandører og er vant til projektplanlægning og koordinering.

For at blive en succes i jobbet er det vigtigt, at du er i stand til at lære nye ting hurtigt. Derudover kræves gode kommunikationsevner, og at du er flydende både mundtligt og skritftligt på både dansk og engelsk.

Du er den rette kandidat, hvis foruden ovenstående har erfaring med følgende:

 • SAP ECC 6.0, SAP BW, SAP Solution Manager, SAP HANA, SAP PI/PO, sap cloud tools
 • At migrere fra on-premise til Cloud
 • At migrere S/4HANA
 • Minimum 3 års erfaring som SAP Basis/Technology Arkitekt
 • Minimum 3-5 års samlet SAP Basis/Technology-erfaring

KMD kan tilbyde

I jobbet kan vi tilbyde dig professionel udvikling med en solid udviklingsplan. Der vil være mulighed for relevant uddannelse og at deltage i konference med teknologi som omdrejningspunkt. Desuden vil du have mange dygtige kollegaer at spare med.

KMD er en stor arbejdsplads med mange muligheder, og du vil derfor også kunne gøre brug af vores interne mobilitetsprogram.

I KMD mener vi, at god kommunikation og samarbejde er nøglen til succes. Vi arbejder hårdt på at udvikle og implementere innovative løsninger, der gør en forskel for samfundet og for danske borgere. Kunden er altid i fokus i vores stræben efter at levere meningsfuldt og effektivt arbejde.

Siden 2019 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation. KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 5 mia. kr. og 3000 ansatte i hele Danmark og Polen.

Er du interesseret?

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Director Lasse Granly på LEG@kmd.dk.

Vi inviterer løbende til samtaler, så send os din ansøgning allerede i dag. Seneste frist for ansøgning er d. 1. juli 2022.  

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på 4,8 mia. kroner og har omkring 2.600 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job