Pas­sio­ne­ret in­te­gra­tions­ud­vik­ler


De færreste tænker over det, men Danmarks grønne omstilling er i høj grad båret af digitalisering og løsninger, der intelligent udnytter de stadig stigende mængder data. Det er bl.a. dét, vi arbejder med i AURA IT. Vi leverer samfundskritiske systemer, der har direkte indflydelse på den grønne omstilling i Danmark og ikke mindst på, om Danmark når EU’s klimamål for både 2030 og 2050.

Som et led i dette, står vi bl.a. overfor at skulle udskifte flere af AURAs forretningskritiske systemer til den nyeste teknologiske platform, primært fra Microsoft. Det gør vi med et strategisk fokus på øget digitalisering og en række forretningsprojekter, der skal realisere nye digitale muligheder.

Skal du spille en afgørende rolle på denne rejse som vores nye integrationsudvikler? Brænder du for at levere software i høj kvalitet til Digital Transformation?

Dit ansvarsområde

Som udvikler bliver du en del af AURA Koncern IT, der har til opgave at skabe værdi for alle AURAs forretningsområder. Du vil indgå i vores IT-udviklingsteam bestående af engagerede projektledere, arkitekter og udviklere med reference til den Digitale Forretningsudviklingschef.

Du vil spille en stor rolle i implementeringen af AURAs kommende D365 platform, der erstatter vores nuværende Dynamics AX, hvor særligt integrationer og datamigrering vil være en stor del af arbejdet. Derudover vil dit primære fokus være på både interne og eksterne integrationer og løsninger primært i C#, hvor vi arbejder i retning mod microservices og Azure API Management.

Afhængigt af dine kompetencer og interesser vil din hverdag indeholde forskellige opgaver som:

 • At være bindeled mellem IT og forretningsinteressenter
 • At yde support til kolleger i form af f.eks. data- og kodeindsigt
 • Programmering af integrationer og applikationer
 • Udarbejdelse af Power BI-rapporter
 • At agere teknisk ”driver” på udviklingsopgaver

Din profil

Du har erfaring med udvikling af integrationer og applikationer i både helt nyudviklede systemer, men også videreudvikling af allerede eksisterende systemer. Du har en forståelse for, og gerne erfaring med .NET, C#, Javascript, Power BI, MSSQL samt kendskab til CSS og HTML. Derudover er det en fordel, hvis du er vant til at nedbryde, beskrive og estimere løsninger sammen med projektteamet.

Dine vigtigste personlige kompetencer for at lykkes i jobbet er:

 • Analytisk tilgang hvor du er drevet af at forstå forretningsbehovene i dybden
 • Stor interesse for at sætte dig ind i en kompleks forretning med både tekniske og lovmæssige afhængigheder
 • Passion for at skabe varige forbedringer indenfor kvalitetssikring
 • Løsningsorienteret under pres
 • Du bringer overblik og transparens
 • Du har en bred viden om IT-løsninger og overordnet forståelse for arkitektur

Vi tilbyder

AURA tilbyder en arbejdsplads, hvor socialt samvær og humor er i højsædet. Vi er en virksomhed i forandring, og der er gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. I IT-udviklingsafdelingen er der et stort fokus på at løfte i flok og lære af og med hinanden, hvorfor vi arbejder ud fra den agile tilgang i sprints og med retrospektives. Der er rig mulighed for at arbejde fleksibelt – selvfølgelig koordineret med dine nærmeste samarbejdspartnere.

Som ansat hos AURA vil du blive omfattet af en sundhedsforsikring og få en god pensionsordning. Der tilbydes frokostordning og en velfungerende personaleforening.

AURA støtter desuden grøn omstilling gennem bæredygtige projekter, ofte på lokalsamfundsplan i form af delebiler, støtte til ladestandere til elbiler, spillertøj til klubber og meget mere.

Ansøgning

Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat. Send derfor gerne din ansøgning via linket "Søg jobbet her" herunder allerede i dag.

AURA er i konstant udvikling

IT-udviklingsafdelingen er en del af AURA Koncern IT og digitalisering, der består af 16 medarbejdere, som arbejder med at udvikle, drifte og supportere alle AURAs forretningsområder. Udover vores interne medarbejdere, samarbejder vi med nogle af Danmarks største IT-leverandører.

Som tech-profil i AURA bliver du en del af en arbejdsplads med 310 dygtige kolleger, der hver dag arbejder for den grønne omstilling. Vi er med helt fremme på teknologivalg og domæner, og du får stor indflydelse på løsningerne, sparring med dygtige specialister – og et job der giver mening hele vejen rundt. Koncern IT og Digitalisering er et centralt omdrejningspunkt i hele vores virksomhed.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Carsten Ostenfeldt Humlum
Digital forretningsudviklingschef
Tlf.: 8792 5380

Arbejdssted: Odder.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt.

Gem job

AURA A/S
Publiceret: 11. august 2022

Arbejdssted

Location Odder