It-sik­ker­heds­spe­ci­a­list


Brænder du for it-sikkerhed og har lysten til at bruge dine tekniske kompetencer til at sikre Danmarks førende medievirksomhed mod digitale trusler? Så er stillingen som it-sikkerhedsspecialist hos JP/Politikens Hus måske noget for dig.

Vi søger en kollega, som kan varetage den operationelle sikkerhed med ansvar for den løbende håndtering af sårbarheder, trusler og hændelser. Gennem konkrete risikovurderinger er du med til at sikre udarbejdelse og implementering af de nødvendige handlingsplaner, for at bevare et acceptabelt risikoniveau i de koncernfælles it-systemer. Du vil indgå i it-driftsteamet, som har ansvaret for datacenter, cloud, netværk, serveradministration og platform services. Her får du en unik mulighed for videreudvikle på eksisterende sikkerhedsløsninger og tage initiativ til nye.

Du vil arbejde tæt sammen med informationssikkerhedsfunktionen, hvor du får stor indflydelse på udarbejdelse af politikker og standarder, deltager eller driver sikkerhedsprojekter og løbende sparrer om udviklingen i trusselsbilledet.

Jobbet

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Implementere og drive it-sikkerhedsløsninger på tværs af lokale datacentre og flere cloud-miljøer
 • Foretage risikovurderinger af områder, systemer og processer
 • Rådgive kollegaer og it-arkitekter om sikkerhedsaspekter i nye og eksisterende løsninger, så det passer ind i en overordnet sikkerhedsarkitektur
 • Gennemføre sårbarhedsscanninger og følge op på resultaterne og bidrage til et sundt patchniveau
 • Deltage i udarbejdelse af nye politikker og standarder
 • Håndtere sikkerhedshændelser og dokumentere disse

Din profil

Vi søger en teknisk orienteret profil, som har et solidt it-fagligt fundament, og brænder for it-sikkerhed. Du er nysgerrig i din tilgang og ser ikke verden sort/hvid, men ved hvornår du skal stå fast på din faglige vurdering og hvor et kompromis er nødvendigt. Du får en stor berøringsflade, hvorfor du skal være dygtig til, og interessere dig for at forstå forretningens udfordringer og skabe gode relationer med mange forskellige profiler i koncernen. Din empati samt dine kommunikative evner, både mundtligt og skriftlig, er essentielle for at gøre en forskel. Som person er du struktureret, resultatorienteret og du tager ansvar for at opgaver og projekter følges til dørs. Du udtrykker gerne dine faglige holdninger, og er ikke bange for at udfordre antagelser.

Fagligt forventer vi at flere af disse egenskaber passer på dig

 • Erfaring fra samme stilling eller har arbejdet flere år med drift, udvikling eller sikring af it-systemer, f.eks. som sikkerhedsanalytiker eller systemadministrator
 • Forståelse for risikostyring gennem sikkerhedsstandarder og kontrolrammeværk, f.eks. NIST, ISO, CIS
 • Erfaring med sårbarhedsscanning, antivirus, firewallregler, hærdning af Windows og Linux servere både i cloud og on-prem samt systemovervågning
 • Kendskab til hændelseshåndtering og kan agere selvstændigt i en tidspresset situation
 • Har du relevante certificeringer indenfor sikkerhed eller cloud som CISSP, CCSP, MS-500 eller AWS-SCS-C01 er det et plus

Stillingen er på fuld tid og løn forhandles efter kvalifikationer. Det daglige arbejde foregår i Politikens Hus på Rådhuspladsen i København, eller hos Jyllands-Posten i Aarhus.

Ansøgningsfrist: 1. juli 2022.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til it-driftschef, Martin Frøland, på e-mail martin.froland@jppol.dk eller tlf. 3147 7735. Alternativt leder af informationssikkerhedsfunktionen, Mikkel Korsgaard Clement, på e-mail mikkel.k.clement@jppol.dk eller tlf. 9392 7097.    

Vi glæder os til at høre fra dig.


JP/Politikens Hus - Vi skaber oplyste borgere

JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder med aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vores formål er at formidle oplysning, nyheder, debat og litteratur til borgerne. Koncernens udgivelser tæller blandt andet Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken samt nogle af Danmarks toneangivende erhvervsudgivelser; vi ejer 49,9 pct. af Dagbladet Børsen og står bag Finans, Ritzau Finans samt Watch Medier, som udgiver digitale medier i Danmark, Tyskland og Norge. Med Politikens Forlag udgiver vi en række af Danmarks, Sveriges og Norges mest læste forfattere. Og i regi af Jyllands-Posten udgiver vi 12 lokalaviser i Østjylland. Vi ejer også Saxo, Danmarks førende online boghandel og en af danskernes foretrukne bogstreamingtjenester. JP/Politikens Hus har 2.300 medarbejdere og havde i 2021 en omsætning på mere end 3 mia. kr.

Gem job