Software Developer

Er du vores nye .Net-udvikler?

Brænder du for at levere den gode brugeroplevelse? Har du lyst til at blive udfordret hver eneste dag, og være med til at vedligeholde og bygge fremtidens løsninger, hvor vores kunders behov og ønsker er i fokus? Så læs videre, det kan være dig vi søger.

Vi mangler endnu flere kollegaer i vores område 

Vi søger en udvikler til et af vores udviklingsteams, som har ansvaret for vores lønsystem, som hver måned sikrer, at nogle af Danmarks største virksomheder og deres 250.000 medarbejdere får korrekt løn til tiden. Vores team har til formål at vedligeholde og udvikle nye løsninger, hvor vi benytter teknologier som C#. .Net, MSSQL, og DB2. Løsningerne understøttes af brugertests, prototyper og data fra vores DevOps-system. 

En agil udvikler med flair for nytænkning

Du skal i samarbejde med teamet sikre udvikling i vores lønsystem “Visma Løn”.

Derudover er vi ved at nytænke vores HR-kerneprodukt, og her mangler vi folk, som vil være med til at skabe den bedste oplevelse for vores brugere. 

Vi søger dig, der er ambitiøs og vil være med til at sætte retning, og som forstår at sætte dig i brugerens situation, når du udvikler. Du omsætter kravspecifikationer til pragmatiske løsninger, som er genbrugelige.

Vi søger en udvikler, der:

  • Har B.Sc/M.Sc fra en IT-uddannelse som ingeniør eller tilsvarende uddannelse
  • Er nyuddannet eller har flere års erfaring i udvikling
  • Er flydende i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt
  • Er ambitiøs og vil være med til at sætte retningen
  • Kan udvikle features i .Net
  • Har styr på SQL
  • Forstår at sætte sig i brugerens situation, når du udvikler

Hvem er dine kolleger? 

Du bliver en del af et teknisk tungt og meget dynamisk team, som ud over stor faglig stolthed sætter stor pris på humor og godt humør. Vi er et område, der samarbejder om at lykkes med at levere værdiskabende løsninger til kunderne. Området er delt op i teams, som består af ca. 13 mand pr. team, hvor størstedelen sidder i Carlsberg Byen i København samt 2 udviklere i Riga. På daglig basis arbejder vi i mindre scrum teams på tværs af området. 

I Aalborg sidder en større del af vores Managed Services afdeling, som dagligt servicerer vores kunder, hvor vi også er i gang med at bygge et mindre udviklingsteam op. Til at begynde med vil det være nødvendigt at besøge kontoret i Carlsberg Byen 1-2 gange om ugen.

Sund work-life balance og gode udviklingsmuligheder

Du får stadig tid til familie og venner! Hos os går vi op i, at dit arbejdsliv og privatliv er i harmoni. Derfor har du rig mulighed for at arbejde hjemmefra, når det giver mening. Derudover får du gode karriere- og udviklingsmuligheder, som vi  understøtter med din individuelle udviklingsplan, kurser og videndeling på tværs af hele Visma.

Du bliver fri for at smøre madpakke, for vi har den lækreste frokostordning, og når du har spist for meget, kan du gå med dine kolleger i vores eget fitnesscenter og kæmpe dig tilbage til den gode samvittighed.

Er du interesseret i at møde os og høre mere?

Så send os dit CV og en kort ansøgning ved at klikke ”Søg jobbet her” nederst på siden. Vi har løbende samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Team Manager Mette Fejerskov Wrisberg via mail: mette.wrisberg@visma.com eller tlf: 31 51 20 57.

Samtaler afholdes med følgende proces:

  1. Screening, blandt andet vha. ability-test
  2. Første samtale med leder
  3. Anden samtale med tilbagemelding på personlighedstest samt eventuel case.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 16-08-2022.


Om Visma Enterprise A/S

Visma Enterprise A/S er en af landets førende leverandører af HRM-løsninger. Med 155 medarbejdere rådgiver og servicerer Visma Enterprise mere end 1.500 kunder og deres 250.000 lønmodtagere, primært mellemstore og store virksomheder, med digitaliserede HRM-løsninger inden for personale-, løn- og rekrutteringsprocesser.

Gem job

Visma Enterprise A/S
Publiceret: 17. juli 2022

Arbejdssted

Location København eller Aalborg