Scrum Master – IT-afdeling


Til vores teknisk funderede platformsteams søger vi en erfaren Scrum Master, som vil være med til at løfte os til nye højder. Vores teams arbejder med drift, vedligehold og udvikling af flere forskellige it-platforme, som både vores kunder og vi selv bruger som grundlag for it-løsninger. Desuden arbejder vi med udvikling af vores interne forretningsapplikationer.

Som vores nye Scrum Master kommer du i tæt samarbejde med vores agile coach til at etablere en velfungerende Scrum- og/eller KanBan-proces i teams, hvor det at arbejde efter agile principper er nyt for nogle teamdeltagere.

Ligeledes vil du få et tæt samarbejde med vores dedikerede Product Owner samt vores virksomhedsarkitekt.

Din passion er de agile værdier og at videregive det agile mindset til teamet og organisationen, samt at være enabler for teamet til high performance samtidig med, at I har det sjovt.

Du vil få følgende ansvarsområder:

 • Understøtte teamet i de agile processer
 • Facilitere alle events
 • Samarbejde med Product Owner om Produkt vision og Produkt mål
 • Samarbejde med virksomhedsarkitekt om alignment af initiativer på tværs af organisationen
 • 1on1 med team deltagere
 • Deltage i vores Scrum Master Guild, hvor vi videns deler og udvikler kompetencer
 • Kommunikation og sparring med organisationen om det agile mindset
 • Fjerne forhindringer i dine teams eller videreformidle disse

Hvem er du?

Som person er du empatisk, har gode samarbejdsevner og er ambitiøs på dine teams og egne vegne. 

Du er i stand til at skabe sammenhængskraft i et team og fungerer som enabler for forandringer og konstant forbedring. Du kan lide at facilitere, coache og udfordre dig selv og andre. Du er kort sagt ”the true leader”.

Vi forventer, at du har et par års erfaring som Scrum Master i en lignende organisation. Din baggrund og uddannelse er ikke så vigtig. Det der betyder noget, er din erfaring som Scrum Master for et eller flere teams i en agil organisation, hvor der også indgår væsentlige driftsforpligtelser. 

Vi forventer, at du har følgende kompetencer:

 • Facilitering – gerne grafisk
 • Undervisningsteknik
 • Coach på team- og ledelsesniveau 
 • Mentor på team- og ledelsesniveau
 • Evner at kommunikere på flere niveauer
 • Forandringsledelse (ADKAR eller noget lignende)
 • Erfaring med distribuerede teams

Teamet

Du kommer til at indgå i et godt og sammentømret team med høj faglighed, som brænder for at frembringe de bedste løsninger. 

Vi kendetegnes ved at være et livligt kontor, hvor vi både arbejder godt sammen og har det sjovt.

Mød en medarbejder

Vi har spurgt en del af vores medarbejdere fra forskellige stillinger og teams i Unik, hvad det bedste er ved deres jobs. Mød dem her.

Hvorfor er Unik blandt Danmarks bedste arbejdspladser?

Fordi vi har et fantastisk fællesskab, og vi har dygtige og kompetente ledere, som er gode til at opfylde deres medarbejderes behov fagligt og personligt. Vi har fokus på work life balance med fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde og 6 ugers betalt ferie. Og så forestil dig at møde ind til morgenmad på kontoret, alt den kaffe du kan drikke, frugt du kan nå at spise, en is i sommerperioden og en lækker kantine med vores eget køkkenpersonale året rundt.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker

I Vejle i 1985 blev Unik etableret af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratorer og senere Unik Advosys til advokatbranchen. Efter 10 års samarbejde fusionerede Unik og Logicmedia i maj 2021 for i højere grad at sammensmelte kompetencer og produkter til fremtidens brancheløsning for ejendomsadministratorer.

Fra 2021 står der mere end 220 kompetente og passionerede mennesker bag vores brancheløsninger. De er fordelt på vores kontorer i Vejle, København og Aalborg, og står sammen i en agil og flad organisations-struktur, som giver plads til input, samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Great Place to Work har kåret Unik, som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er, fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.

Læs mere om Unik som virksomhed her.

Gem job