Spe­ci­a­list til Firewall og sik­ker­heds­løs­nin­ger


Har du interesse og erfaring med netværksteknologier, og brænder du for at udvikle dine kompetencer inden for netværkssikkerhed? Har du tilmed lyst til at stå for implementering og drift af sikkerhedsløsninger, så kan du meget vel være vores kommende kollega i området for Infrastruktur og Datacenter.

I Statens It har vi travlt med, at udvide vores portefølje og understøtte vores kunders forretning. Vi søger derfor en teknisk specialist, til at indgå i vores team af specialister på Core netværk og Firewall/Security løsninger.

Om stillingen

Som Firewall specialist vil du blive en del af netværksteamet for Core og Firewall. Teamet består pt. af 12 kollegaer, der indgår som en del af vores samlede Center for Datacenter & Infrastruktur område.

Du vil komme til at varetage spændende og udfordrende opgaver inden for firewall og sikkerhedsløsninger, for vores aktuelt mere end 100 kunder og 40.000 brugere - og der er flere undervejs.

Du vil blive involveret i projektarbejde såvel som daglig drift og vedligehold af Statens It's netværk, herunder administration, etablering, fejlsøgning og udvidelser af løsningerne til vores kunder.  

Vi benytter primært egne on-premise installationer, men det hybride datacenter og netværk mod Cloud tjenester, er i hastig vækst. Teknologimæssigt baserer vi os på løsninger fra markedsførende producenter.

Blandt dine primære arbejdsopgaver kan nævnes:

  • Projektopgaver omkring vedligehold og udvikling af vores sikkerheds og netværksinfrastruktur
  • Opgaver i forhold til netværkssikkerhed, via arbejde med firewalls og tilhørende sikkerhedsteknologier
  • Netværksovervågning og logindsamling til SIEM system.

Om os

Statens It er en veletableret driftsorganisation, med mere end 500 mennesker, der står for håndtering af samfundskritisk It infrastruktur og applikationsdrift. Vi er en organisation i vækst, og den udvikling ser vi fortsætter.

Intelligente løsninger og aktuelle teknologier er derfor en prioritet for Statens It, og her er netværks og sikkerhedsområdet ingen undtagelse.

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Statens It er en styrelse under Finansministeriet. Vi har hovedkontor i Ballerup i Storkøbenhavn, og satellitkontorer i både Aarhus og Sønderborg.

Om dig

Du skal trives og motiveres med et ansvarsområde, hvor du både forventes at være dybt teknisk funderet og samtidigt have en nysgerrighed for vores kunder.

Statens It har en udpræget projektkultur, og vi forventer at du kan indgå som faglig sparringspartner for projektlederne. Du skal evne at sætte dig ind i, hvordan netværksinfrastrukturen er sat sammen, så du kan udarbejde løsningsdesign for, hvordan en given løsning skal implementeres.

For dig personligt betyder det, at du skal være nysgerrig af natur, opsøgende og lyttende, vedholdende, og selvfølgeligt være villig til at lære nyt. Du besidder en naturlig gennemslagskraft, og kan prioritere opgaver inden for eget område.

Vi tænker at du er blandt de dygtigste inden for dit område, og at du er en holdspiller med gode samarbejdsevner. Har du derudover erfaring med at arbejde med ITIL og ISO 20.000/27.001 som rammeværktøjer, er det en yderligere fordel.

Løn – og ansættelsesvilkår

Afhængig af din uddannelsesbaggrund ansættes du efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes til niveauet HEMMELIGT og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode. Du vil i forbindelse med ansættelsen blive bedt om dit samtykke til, at Statens It må indhente en offentlig straffeattest via dit cpr-nummer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, p.t. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Vil du vide mere? 

Så er du velkommen til at kontakte teamleder Anders Engberg på tlf. 7231 1094, eller via mail til Anders.engberg@statens-it.dk

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg jobbet her” senest den 8. august 2022.

Vi forventer at holde samtaler i uge 33 og 34, og håber at kunne byde vores nye kollega velkommen den 1. oktober 2022.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Gem job

Statens IT
Publiceret: 23. juni 2022

Arbejdssted

Location Ballerup