Im­ple­men­te­rings­pro­jekt­le­de­re med am­bi­tio­ner


Vi ved ikke præcist, hvor du er i dag, men vi forestiller os, at du har god erfaring som implementeringsprojektleder, og at du nu har lyst til en karrierestilling med indflydelse på store og små projekter inden for sundhedsområdet.

Inden for projektledelse bliver det ikke mere udfordrende, komplekst og meningsfuldt. Det er et slaraffenland for projektlederen, der har lyst til at have hænderne i morgendagens løsninger inden for sundhedsområdet.

”Jeg valgte stillingen på grund af projekterne. Vi har en lang række projekter i pipeline, som eksempelvis it-understøttelse af vores nye supersygehus i Køge, udrulning af MitID, COVID19-projekter i forhold til test og vaccinering, nye implementeringer til Sundhedsplatformen, nye innovative tiltag inden for Det Nære Sundhedsvæsen og mange andre betydningsfulde projekter, som gør en forskel for tusindvis af mennesker hver dag og styrker vores sundhedsvæsen,” fortæller projektleder Johan Vedel Madsen.

Vær med til at sætte retningen for Region Sjællands IT-projekter

Du kan se frem til en meget attraktiv stilling i Region Sjælland, hvor du er med til at sætte retningen for vores fremtid inden for it-projekter i hele Region Sjælland. Mere præcist spiller du en vigtig rolle ved at understøtte både sygehuse og vores tværgående koncerncentre. I afdelingen går vi meget op i at spille hinanden gode, både i form af buddyordninger og videndeling på tværs af projekterne.

Spil en nøglerolle med it-projektledelse i centrum

Som projektleder får du ansvar for at udføre professionel projektledelse samt udarbejde analyser og beslutningsgrundlag, ligesom du deltager i den løbende udvikling af projektmodeller og processer. En stor del af vores projekter er it-anskaffelsesprojekter inden for områderne; sundhed, administration og infrastruktur. Fællesnævneren er, at de typisk er store og komplekse med mange interessenter.

Derudover har vi også projekter inden for informationssikkerhed samt øvrige tekniske projekter, der blandt andet skal styrke vores it-infrastruktur. På sigt kan du komme med på nye og innovative projekter, eksempelvis inden for telemedicin, AI, m.v.

En engageret afdeling med høj faglighed

Du kan se frem til en meget bred samarbejdsflade, da du kommer til at arbejde sammen med en lang række kolleger i en engageret projektafdeling med meget høj faglighed. En afdeling, hvor vi agerer sparringspartnere for hinanden, og hvor der er fokus på din udvikling. Vi har fælles høje ambitioner om at gøre en forskel, som skaber værdi for regionen og dens borgere.

”Vi har ikke kun de mest spændende projekter, vi har det også rigtig godt. Der er mulighed for at arbejde hjemmefra til tider, og så er det klart, at det er meget udviklende, at du sidder sammen med 50 andre projektledere, som laver det samme som dig.” – Johan Vedel Madsen

Nysgerrig projektleder

  • Du har omkring 5 års erfaring fra en lignende projektlederrolle.
  • Du har erfaring med implementering af projekter og herunder har udført parathed og forankringsaktiviteter.
  • Vi ser gerne, at du har certificeringer – IPMA og/eller PRINCE2 – men ellers skal vi nok sørge for, at du får dem.
  • Du har en analytisk og metodisk tilgang til dine opgaver samt ikke mindst gode kommunikationsevner, både på skrift og i tale.

Vil du gøre karriere hos os?

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte Karina Reimer Hansen, teamleder for IT-projektledelse på mobil: 24 60 31 37 eller en af følgende andre teamledere i IT-projektledelse: Dina Mesits Møller på mobil: 21 14 03 91 eller Morten Tue Ankjær på mobil: 93 57 54 15.

Vi afholder samtaler løbende og senest i uge 33 og venter naturligvis på den rigtige kandidat. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er normal dagsarbejdstid 37 timer med flekstidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid. Der vil være mulighed for lejlighedsvis hjemmearbejde.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest onsdag den 10. august 2022.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 420 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere.

Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld, og vi forventer derfor, at du konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan se mere om IT-projektledelse i vores video: https://www.youtube.com/watch?v=ra7mgFB-ib4

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktpersoner:

Navn: Dina Mesits Møller
Stilling: Teamleder
E-mail: dms@regionsjaelland.dk
Telefon: 21140391

Navn: Karina Belinda Reimer Hansen
Stilling: Teamleder
E-mail: kahs@regionsjaelland.dk
Mobil: 24603137

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 24. juli 2022

Arbejdssted

Location Ringsted