Ge­ne­ra­list til be­red­skabs­plan­læg­ning og intern ko­or­di­ne­ring


Kunne du tænke dig at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for beredskabsplanlægning og koordinering af en række administrative opgaver? Er du serviceminded, grundig og struktureret? Og er du sidst men ikke mindst dygtig til skriftlig formidling? Så er du måske den nye kollega, vi leder efter, til at understøtte vores arbejde med styrelsens beredskabsplanlægning og koordinering af interne, administrative opgaver af generel karakter samt på informationssikkerhedsområdet.  

Bliv en del af Informationssikkerhed – et kontor med stærk faglighed og høj trivsel

Du bliver ansat i kontoret Informationssikkerhed i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Vi er 22 kollegaer fordelt i tre teams for hhv. rådgivning og risikovurderingercompliance og endelig projekt og koordinering, som du bliver en del af.

Teamet for projekt og koordinering er et lille, velfungerende team på to medarbejdere, som nu skal udvides til tre, da vi har fået mange nye og spændende opgaver. Teamet refererer direkte til kontorchefen i kontoret. Teamets arbejdsopgaver omfatter strategiarbejde, tværministerielt arbejde, ledelsesrapportering, opgave- og projektstyring i kontoret, koordinering af interne, administrative opgaver og varetagelse af styrelsens beredskabsplan og beredskabsprogram. Det er primært de sidstnævnte to opgavetyper, vi søger en ny kollega til at varetage. Samtidig vil du også få mulighed for at bidrage til koordinering mv. af opgaver på informationssikkerhedsområdet.  

Teamet arbejder meget tæt sammen i hverdagen internt og med de andre teams i kontoret. Dertil har teamet mange samarbejdsrelationer internt i styrelsen og på tværs af koncernen.  

Dine opgaver bliver at:

  • Varetage kvartalsmæssig og årlig opdatering af styrelsens beredskabsplan.
  • Varetage årlig opdatering af styrelsens beredskabsprogram samt opfølgning og statusrapportering på, at aktiviteterne i programmet gennemføres.
  • Gennemføre to beredskabsøvelser om året for styrelsens krisestab samt varetage den efterfølgende øvelsesevaluering og opdatering af beredskabsplanen på den baggrund.
  • Indgå i styrelsens krisestabssekretariat, hvis beredskabsplanen bliver aktiveret, hvor du vil skulle varetage en række koordinerende opgaver for krisestaben.
  • Varetage ”beredskabskoordinator”-funktionen i styrelsen og deltage i koncernens netværk for beredskabskoordinatorer.
  • Varetagelse og koordinering af interne administrative opgaver, navnlig kontorets budget og varemodtagelse af fakturaer, samt støtte til kontorchefen i administrative opgaver.
  • Have rollen som kontorets ESDH-superbruger (vi bruger systemet Workzone, og du vil komme på superbrugerkursus i systemet).
  • Bidrage til koordinering af opgaver på informationssikkerhedsområdet.  

Vi har processer og skabeloner for de ovenstående opgaver, som du vil skulle lære at kende, bruge og hjælpe med at forbedre og videreudvikle.

Sans for struktur, nysgerrighed og skriftlig formidling er nøgleord

Du har en relevant lang videregående uddannelse og gerne et par års relevant erfaring. Alternativt har du tidligere taget en erhvervsuddannelse, hvor du har arbejdet inden for nogle af ovenstående områder, og senere har du læst en lang videregående uddannelse. For os er det vigtigt, at du har et stort drive og en positiv indstilling til at få løst vores forskelligartede opgaver i høj kvalitet.

Det vigtigste er, at du er god til at skabe en velfungerende struktur i dit arbejde med sans for planlægning, koordinering og opfølgning, og at du tager ansvar og følger opgaverne til dørs. Vi lægger stor vægt på, at du er en person, som både formår at have øje for detaljen i dine opgaver og samtidig har det store overblik. Du har gode koordinationsevner, lader dig ikke skræmme af rutineprægede opgaver, og giver gerne dine kolleger en hjælpende hånd, når de har behov for det. Du er udadvendt, serviceminded og samarbejdsorienteret. Du er præcis i dine skriftlige formuleringer og trives med at en stor del af dine leverancer er på skrift.

Fleksibilitet og gode arbejdsforhold

Vi tilbyder gode arbejdsforhold og stor fleksibilitet i en ofte travl hverdag. Vi lægger stor vægt på selvstændighed i vores opgaveløsning og kombinerer det med et tværgående samarbejde og særdeles godt kollegaskab. Vi har fokus på at fastholde vores høje trivselsmålinger i kontoret, herunder sikre og styrke vores gode kollegaskab og balancen mellem arbejdsliv og privatliv.

Ansøgning og kontakt  

Send din ansøgning sammen med CV og eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg jobbet her” senest den 7. august 2022. Samtaler afholdes i uge 32-34. Forud for anden samtale gennemføres en case.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer samt straffeattest

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Elisabeth Rothmar på telefon 72379371 eller projektleder Sidsel Jeberg på telefon 72389849.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil indtil videre være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.  

Udvikling- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job