SCRUM Master med interesse for budget- og op­ga­ve­sty­ring


Vil du være med til at styre design, udvikling og support af den Microsoft C# .NET-platform som understøtter vores vigtigste banksystem, så kan du blive en central person i dette område af virksomheden og én af nøglerne til vores fortsatte succes og udvikling?

Vi baserer os på de nyeste Microsoft-teknologier

SDC har migreret vores vigtigste banksystem til at bruge Microsoftteknologier som .NET, SQL Server, Windows Server/IIS/HPC/HIS i de nyeste udgaver og vi er fortsat i gang med at forbedre og udnytte denne platform optimalt – også i forhold til gradvist at bruge flere og flere teknologier i Azure, Microsofts cloud-miljø. Afdelingen Core Banking Application Platform er systemejer for hele platformen og alle de platformskomponenter, som udgør bindeleddet mellem bank applikationerne og Microsoft teknologierne inklusive hardwaren.

Sammenhæng mellem forretning og it

Hos SDC får du en hverdag præget af nytænkning og innovation i spændingsfeltet mellem bankverdenen og it. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige udviklere, arkitekter og systemspecialister på vores hovedsæde i Ballerup og afdeling i Polen, samt vores driftsleverandør. Du vil i alle faser, sammen med afdelingslederen, hjælpe med styringen af den videre udvikling og drift af middleware komponenter & systemer på vores .NET-platform i et agilt setup med 2 udviklingsteams.

Skab et effektivt styringssetup for udvikling af højkritiske platformskomponenter

I en travl hverdag, med skiftende prioriteringer, er det vigtigt at kunne bevare overblikket over økonomi og opgaver, og dermed sikre udviklingen af en teknisk platform for SDC’s vigtigste og mest kritiske bankapplikationer. Du vil sammen med afdelingslederen være ansvarlig for budget og opgaver i afdelingens 2 udviklingsteams – i alt 16 gode kollegaer – både i Danmark og i Polen. Helt konkret bliver dine opgaver at:

 • Afholde SCRUM-aktiviteter og møder til at understøtte designworkshops i afdelingen efter behov
 • Sikre effektiv planlægning, samt opfølgning på opgaver og leverancer uden for afdelingen
 • Styring og opfølgning på afdelingens udviklingsbudget
 • Status og aktuelle afklaringer for alle igangværende opgaver
 • Drive og koordinere afklaringer ind og ud af de 2 teams
 • Fjerne blokeringer for fremdrift i de 2 teams
 • Være med til at sikre tværgående vidensdeling samt udviklernes egen læring

Indtag en hovedrolle

Som budget- og opgaveansvarlig får du en central rolle i afdelingen med den eksponering og det pres der følger. Du kommer til at arbejde med styring af agil udvikling inden for mange forskellige teknologier og af højkritiske systemer, og skal dermed evne at have mange bolde i luften uden at miste overblikket.

Udfold dine evner et sted, hvor de bliver værdsat

Du sidder i dag som en dygtig SCRUM Master og/eller teknisk projektleder, men har lysten og evnerne til hos SDC at fordybe dig i agil styring af tekniske opgaver og på sigt forbedre dine lederevner væsentligt. Du har allerede evnen til at gå forrest med indsigt og viden, som naturligt giver dig rollen som team leder i afdelingen. Du kommer hos os med på en spændende rejse, hvor vi skaber forandringer og udlever dem. Det hjælper os med at tiltrække nye kunder og designe løsninger, der gør en reel forskel for både kolleger i organisationen, pengeinstitutterne og slutbrugerne.

Stærk profil med evner til at blive en dygtig teamleder

 • Du har en relevant IT-uddannelse eller lignede erfaring
 • Du er allerede i dag en dygtig SCRUM Master med udvikler eller projekt leder baggrund, men har evnen og lysten til at blive endnu bedre inden for agil udvikling
 • Du har evnen og lysten til at styre tekniske opgaver og udviklingsbudgetter – og at overholde disse
 • Det er et krav at du har erfaring eller viden indenfor følgende områder:
  • Microsoft Azure DevOps eller lignende agile udviklingsplatforme
  • Projekt/teamledelse af udviklingsprojekter
 • Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har indsigt i Microsoft C#.NET, samt Microsoft Azure.

Som person er du struktureret, omhyggelig og nysgerrig på agil udvikling i en Microsoft .NET verden. Du er i stand til at få dine kollegaer til at samarbejde med et blik for at skabe en god dialog, der på elegant vis driver løsninger fremad mod sit mål.

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil vide mere om jobbet og SDC, er du velkommen til at kontakte Henrik Estad på telefon: 51 48 16 61. Send din ansøgning med CV og uddannelsespapirer til Job@sdc.dk eller via "søg jobbet her" snarest.

SDC er en moderne, forretningsorienteret it-partner for den finansielle sektor i Norden. Vore kerneydelser er systemudvikling og -drift. Vores ambition er enkel. Med udgangspunkt i professionel teknologiudnyttelse, et stærkt kundefokus og en kosteffektiv forretningsmodel, vil vi være den førende it-partner i den nordiske finanssektor målt på kvalitet, pris og forretningsunderstøttelse.

A bit about SDC

It all started back in 1963, when a series of small savings banks went hand in hand with a dream of economies of scale and electronic bookkeeping. That dream still drives us. Today, we are 100+ both small and large banks from all over the Nordic region, who are part of the community, because shared solutions make us stronger.

We are over 700 colleagues in Ballerup and Warsaw, who work together every day to deliver a good banking experience to the users of 100+ Scandinavian banks. Many of our solutions are developed jointly for all customers - some for a small group. Common to them is that we want to maximize the customers’ benefit from the solutions and minimize the risk of not meeting the customers' needs.

The future demands more of SDC. The banks are working to adapt to the needs of the market, at the same time they are being met with increasing demands for regulation and efficiency. SDC works hard to be at the forefront of the customers’ needs and continue to be the preferred provider of solutions to Scandinavian banks.

Gem job