System­kon­su­lent til vi­de­re­ud­vik­ling af ek­si­ste­ren­de systemer samt pro­duk­t­ud­vik­ling


Panorama Consult søger for Gensam Data A/S i Aarhus, Viby en grundig og systematisk systemkonsulent der både kan arbejde med tilpasning af eksisterende systemer samt produktudvikling.

Gensam Data er en virksomhed, som leverer totale IT-løsninger til skadesforsikringsselskaber. Virksomheden har leveret specialiserede IT-løsninger siden 1970 og er i stadig udvikling.
Hos Gensam Data er der fokus på at levere de rigtige løsninger i høj kvalitet til kunderne, og her vil du komme til at varetage vigtige opgaver, hvor du i høj grad får mulighed for at få indflydelse både på dine opgaver og hverdag samt at være med i hele processen.

Hvis du trives med at videreudvikle et system, der kan være med til at flytte kundernes forretning, så kan denne stilling være noget for dig. Dine primære opgaver bliver, at arbejde med opsætning, tilpasning og udvikling af eksisterende systemer samt at arbejde med produktudvikling i forhold til kundernes behov.

Med reference til udviklingschefen kommer du til at indgå i et dynamisk mindre team, hvor der er godt humør og god mulighed for faglig sparring. Du vil desuden have 22 erfarne og engagerede kolleger, hvoraf der er 13 systemkonsulenter og 9 systemudviklere.

Dine primære opgaver er følgende:

 • Opsætning, regelbygning og tilpasning via parametre
 • i større eksisterende systemer med mange integrationer
 • Produktudvikling i forhold til kundernes behov
 • Test af egne og dine kollegers arbejde samt tilpasninger efter kundernes test
 • At kunne kommunikere og forventningsafstemme omkring behovsafklaring og kravspecificering

Dine faglige kompetencer:

 • Gerne praktisk erfaring med opsætning, tilpasning og udvikling af større systemer
 • Erfaring med at kommunikere og forventningsafstemme omkring
 • behovsafklaring og kravspecificering
 • Erfaring med test af systemer
 • Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for IT

Dine personlige kompetencer:

 • Du arbejder grundigt og systematisk med kvalitet i fokus
 • Du er vedholdende og tålmodig i din opgaveløsning
 • Du er god til at overskue og gennemskue systemer samt komplekse opgaver
 • Du trives med at arbejde selvstændigt og fordybe dig i opgaven, men er også god til at samarbejde og udveksle erfaringer

Gensam Data kan tilbyde:

En arbejdsplads hvor de ansatte er ansat længe, da der er et godt arbejdsmiljø kombineret med, at der er fokus på at skabe gode rammer for din faglige og personlige udvikling både med intern sparring samt med mulighed for at deltage på kurser og konferencer.

Gensam er en virksomhed, hvor der er et stort fokus på, at medarbejderne trives, hvilket betyder, at der er mulighed for at fordybe sig i dine arbejdsopgaver samtidig med, at der er god balance mellem arbejde og fritid.

En løn, der matcher din erfaring og kvalifikationer, god kantineordning, flekstid, massageordning, mulighed for hjemmearbejde og en attraktiv lønpakke med forsikring og pension.

Hvis stillingen har din interesse så send dit cv og din ansøgning til Lise Elkjær på lej@panoramaconsult.dk. Se eventuelt www.panoramaconsult.dk

PanoramaConsult varetager rekrutteringsprocessen og al henvendelse vedrørende stillingen bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende kvalificerede kandidater til samtale, så vent ikke med at søge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Panorama Consult søger for Gensam Data A/S
Publiceret: 22. august 2022

Arbejdssted

Location Aarhus