Genopslag: Engageret it-profil med stærke ESDH-kom­pe­ten­cer søges til Er­hvervs­mi­ni­ste­ri­et


Kunne du tænke dig at spille en nøglerolle i, at vi i Nævnenes Hus får mest mulig forretningsmæssig værdi ud af vores ESDH-system? Og synes du, at det kunne være spændende at arbejde for, at vi har den nødvendige it-sikkerhed? Så er det måske dig, som skal være nyt medlem af vores It-team i Nævnenes Hus.

Om stillingen

I Nævnenes Hus i Viborg, søger vi en engageret, kompetent og motiveret medarbejder til vores It-team.

It er en del af administrationen i Nævnenes Hus og arbejder med understøttelse af drift og udvikling af husets forretningsprocesser, digitale løsninger m.m. samt it-sikkerhed.

Arbejdsopgaver

Opgaverne er spændende, varierende og udfordrende, og du vil få en hverdag, hvor der er bredde i dine opgaver – og der er mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Opgaverne vil bl.a. omfatte:

 • I tæt samarbejde med resten af teamet og organisationen at optimere vores arbejdsgange ved at have fokus på udnytte eksisterende funktionalitet i vores ESDH-system (Public 360) og tilknyttede fagsystemer.
 • Være fagansvarlig for vores ESDH-system.
 • Udvikle og facilitere vores ESDH-superbrugerorganisation i tæt samarbejde med vores ESDH-systemadministrator – herunder også forestå undervisning.
 • Understøtte organisationen omkring god journaliseringspraksis.
 • Varetage rollen som informationssikkerhedskoordinator med ansvar for Nævnenes Hus efterlevelse af ISO27001 (og ISO27002) i tæt dialog med It-ansvarlig og GDPR-koordinatorer.

Om dig

Vi søger den helt rette kandidat – og det er derfor først og fremmest vigtigt, at du er engageret, kompetent og motiveret for stillingen.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det kan eksempelvis være en videregående it-uddannelse.

Vi er åbne for, at du kan have konkret erfaring med ovennævnte arbejdsopgaver, eller kan være  nyuddannet med stor appetit på at lære.

Du kan være den helt rette til jobbet, hvis du kan sige ja til et eller flere af følgende udsagn:

 • Du evner selvstændigt at tilegne dig viden og håndtere opgaver/projekter, så målene nås.
 • Du formår at etablere og vedligeholde det gode samarbejde med interne og eksterne parter.
 • Du har organisationsforståelse og gerne erfaring med sagsbehandling i det offentlige.
 • Du har erfaring med ESDH-systemer – meget gerne Public 360.
 • Du er interesseret i og har måske praktisk erfaring med ISO27001 og generel informationssikkerhed samt GDPR.
 • Du har lyst til formidling og undervisning af brugere og superbrugere.

Vi tilbyder

Et ansvarsfuldt job med stor mulighed for at udvikle dine kompetencer. Vi er et mindre team, som er afhængige af et tæt samarbejde både i teamet og med resten af organisationen. Vi søger at udnytte vores samlede kompetencer – faglige såvel som personlige. Du vil referere til It-chefen, og dine primære arbejdsopgaver vil være som beskrevet ovenfor, men alt efter evner og interesser er der rig mulighed for at præge indholdet af stillingen.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat på fuldtid efter gældende overenskomst og relevant faglig organisation. Indplacering vil være som fuldmægtig eller specialkonsulent alt efter kvalifikationer og uddannelsesmæssig baggrund.

Tiltrædelse er 1. oktober 2022 eller snarest muligt.

Ansættelsesområdet er Erhvervsministeriet med tilhørende styrelser. Arbejdsstedet er Toldboden 2, 8800 Viborg.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte It-chef Per Jørgensen på tlf. 72 40 58 88. Hvis du vil vide mere om løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-rekrutteringspartner Mia Meldgaard Knudsen på tlf. 91 33 70 84.

Din ansøgning skal være modtaget senest den 14. august. Send din ansøgning og dit CV via knappen "Søg jobbet her".

Vi forventer at holde afholde samtaler i uge 33 og 34.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.


Nævnenes Hus – lige ret for alle

Nævnenes Hus understøtter én af de bærende søjler i vort samfund: Retfærdighed. I Nævnenes Hus arbejder vi for de grundlæggende principper om, at alle er lige for loven, og alle har lige adgang til loven. Det gør vi ved at betjene og understøtte uafhængige klagenævn med et grundigt og kompetent teknisk og juridisk forarbejde, så nævnene kan træffe rigtige afgørelser til rette tid. Dette kræver en høj faglighed og en effektiv digitaliseret forvaltning, der er båret af synergi gennem samarbejde i en løbende dialog med vores omverden. Du vil få godt 200 nye kolleger i Nævnenes Hus.

Gem job