Scrum­ma­ster til Udvikling i Regional IT

Regional IT søger en Scrummaster, der brænder for scrum og videreudvikling af det agile mindset i Region Syddanmarks udviklingsafdeling.

Stillingen

Du bliver en del af Regional ITs udviklingsafdeling, der er placeret i Kolding. Du skal arbejde tæt sammen med dit team, om at få implementeret gode vaner omkring scrum og at løfte det agile mindset. Dit team har opgaver, der primært drejer sig om at skabe integrationer mellem købte systemer, og består af udviklere, integrationskordinatorer og en fuldtids Product Ownere.

Vi er involveret i mange store løsninger af både national og regional karakter. Vi er blandt andet i fuld gang med integrationerne til vores nye elektroniske patientjournal, vi skal udvikle en komponent til automatisk medicin ekspedition og har opgaver i mange andre spændende, vigtige og meningsfulde systemer, der gør en stor forskel i dagligdagen på sygehuse og for borgerne.

Udover samarbejdet med teamet og Product Owner, vil du have en tæt kontakt til bl.a. chef-konsulenten og funktionschefen for området. Det vil endvidere være vigtigt med tæt sparring og dialog med den anden scrummaster i funktionsområdet, så I kan drage fordel af hinandens erfaringer, og på den måde løfte hinanden og os alle på det agile område.

Udviklingsfunktionen består af 28 dygtige og kompetente kollegaer fordelt på teams. Hjælpsomhed, humor og teamånd går hånd i hånd med en professionel tilgang til opgaveløsningerne.

Alle i afdelingen har deltaget i tre dages scrumkursus, og teams er lidt forskellige steder i forhold til hvor meget der er implementeret, så du vil få rig mulighed for at præge udviklingen, og bruge din erfaring til at drive tingene i den rigtige retning.

Din baggrund

Du kan f.eks. have en baggrund fra IT-udvikling, projektledelse eller lignende, og vi forventer, at du minimum har to års erfaring som scrummaster for et IT-udviklingsteam.

Din profil

  • Du faciliterer events, har blik for optimering af processer og understøtter teamet ved at fjerne forhindringer.
  • Du tror på scrum og det agile mindset, og kan se, hvordan det kan udvikles også i en hverdag, hvor man ikke altid kan finde løsningen i teorien.
  • Du har erfaring med at vurdere, hvor dit team er, og hvilke virkemidler du skal bruge, for at understøtte, at det flyttes til næste niveau, og du udfordrer dem til at blive bedre.
  • Du brænder for at hjælpe teamet på rejsen mod at være ansvarstagende og selvorganiserende.
  • Du har flair for at se det enkelte individ i teamet, og hvordan den enkeltes kompetencer bedst kommer i spil til teamets fordel.
  • Du har interesse i, hvilke forretningsløsninger dit team leverer – fordi den oprigtige interesse for teamet fordrer, at du også forstår, hvilket produkt I sammen laver.
  • Du har en positiv tilgang til tingene, og bidrager gerne til den gode stemning

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?

Region Syddanmark er med sine mere end 26.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet, administrative enheder samt regional udvikling.

Regional IT er den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 280 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.

Vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.

Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver.

Regional IT er fordelt på tre lokationer i henholdsvis Kolding, Odense og Vejle.

Du vil få arbejdssted i Kolding.

Yderligere information

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingschef Caroline Thrane (ferie fra 25. juli) på 24615172.

Din ansøgning

Der er ansøgningsfrist den 14. august 2022, og første samtale forventes den 23. august 2022. Anden samtalerunde afholdes d 26. august. Mellem samtalerne vil du eventuelt blive bedt om at gennemføre tests.

Stillingen ønskes besat den 1. oktober.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Gem job