Pro­gram­me­rings­stærk stu­den­ter­med­hjæl­per til PFA Pension

’Innovation & Modeller’ er en forsikringsmatematisk forsknings- og udviklingsafdeling inden for PFAs aktuariat. Vores primære opgaver består af udvikling af modeller til opgørelse af hensættelser, solvenskrav og priser samt analyse af de underliggende forsikringsrisici. Vi søger en studenter­medhjælper til udvikling af IT-værktøjer til vores modeller. Jobbets omfang er 1-2 dage om ugen, tilpasset dit studie.

Du skal udvikle vores IT-infrastruktur

Dit arbejde vil bestå af Azure DevOps-relaterede opgaver og vil omfatte programmering og opsætning af infrastruktur omkring vores udviklingsmiljø, fx schedulerings- og deploymentværktøjer. Herudover omfatter arbejdet udvikling af værktøjer til afdelingens modeller, herunder automatiserede tests og brugerflade. Vi programmerer primært funktionelt i F#, men også i C#, og anvender .NET platformen. Derudover anvender vi SQL og R til afdelingens databehandlings- og analyseopgaver.

Du har kodeerfaring og matematisk forståelse

Du læser på universitetet i en retning med datalogisk og programmeringsmæssigt fokus. Vi leder efter en, der har kodet mere, end hvad der kræves af kurserne på universitetet. Det kan fx være fra en anden stilling eller fra fritidsprojekter, og vi forestiller os at du allerede har kodeerfaring med funktionel og objektorienteret programmering. Vores modeller er af matematisk karakter, så god matematisk forståelse er en fordel. Du er struktureret og kan indgå i et miljø, hvor din kode vil blive brugt/vedligeholdt af andre.

Dit nye team arbejder på et højt fagligt niveau

Dit nye team ’Innovation & Modeller’ i Finans & Aktuariat har profiler, der spænder over aktuarer, statistikere og matematikere. Vi er 19 medarbejdere i teamet, heraf syv med en ph.d.-grad. Vi har et stærkt fagligt miljø, med gode udviklingsmuligheder og moderne værktøjer. Du kommer til at arbejde tæt sammen med de primære udviklere på modellerne, og der vil være mulighed for at få tildelt et stort ansvar i forbindelse med de projekter, der bliver søsat. Arbejdstiden vil være 1-2 dage om ugen, med fleksibilitet ved eksamen og lignende.

Det får du også med

Som kollega i PFA kan du mærke handling bag visionen om en bæredygtig high performance kultur med fokus på sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Derfor giver vi plads til et arbejdsliv med mulighed for at arbejde hjemme i op til to dage om ugen og ret til at gå ned på 80 % arbejdstid. I vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metro og havnemiljøet, byder køkkenet på frokost til alle kostpræferencer og du har også mulighed for at købe take away til familien eller morgenmad, når du er på kontoret.

Socialt har vi mange tilbud som yoga, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubberne: Social Club, Vinklub og Kunstklub. Men vigtigst af alt, så har vi hver dag fokus på det gode kollegaskab i hele PFA. Det er nemlig det bedste afsæt for, at vi alle hver dag sætter vores dybe faglighed i spil og leverer det bedste for vores kunder.

Vil du være en del af holdet?

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 10. august 2022. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Niklas Lindholm, der er leder i Innovation & Modeller i PFA, på tlf.: 23 36 85 09.


En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig

Gem job

PFA
Publiceret: 30. juli 2022

Arbejdssted

Location København