Senior Dynamics C5-udvikler


Erfaren Dynamics C5-udvikler med spidskompetence i applikationen

Vi vil gerne have en rigtig udvikler med stærke kompetencer inden for C5-applikationen. Er du skarp til at oversætte kundernes forretningsprocesser til funktionalitet i applikationen, bliver vi ekstra glade. Som udvikler holder du af udfordringer, uanset om du arbejder selvstændigt eller i team sammen med os i vores visionære it-virksomhed. 

Sammen med resten af ADDvision får du arbejdsplads på vores kontor i Herlev. Her bliver du kollega med en gruppe erfarne og dygtige konsulenter og udviklere, der arbejder med moderne it-løsninger. Vores kompetencer spænder over ERP-systemer, online lagerstyringsløsninger, hosting og it-drift. Vi er en veletableret Microsoft partner og vi er sparringspartner for en stærk portefølje af mindre og mellemstore virksomheder. 

C5 død! C5 længe leve!

Selvom Microsoft har valgt at stoppe al support og salg af Dynamics C5, er danske virksomheder stadig med rette begejstrede for løsningen. Som Danmarks stærkeste C5-leverandør fortsætter vi naturligvis arbejdet og supporten af den velkendte platform i mange år endnu. Derfor har vores C5-team brug for forstærkninger, og derfor søger vi dig. 

Bliv kundens rådgiver og sparringspartner

Som Microsoft Dynamics C5-udvikler bliver du en del af et stærkt C5-team, og du vil i samarbejde med dine kolleger være med til at rådgive om og videreudvikle Dynamics C5-løsninger til virksomheder i Danmark. Du er en del af udviklingsteamet, og sætter dig ind i kundens udfordringer, fungerer som systemkonsulent, udvikler og implementerer løsningerne og sørger for at fastholde den gode langvarige relation med kunden. 

Som C5-udvikler bliver dine primære opgaver: 

 • Tæt samarbejde med konsulenter og vores kunder 
 • At forstå kundernes virksomhed og behov – og oversætte det til C5-funktionalitet 
 • Rådgivning inden for Dynamics C5-applikationen og vores ydelser 
 • Være med til at udarbejde oplæg og tilbud sammen med C5-teamet 
 • Deltage i kvalitetssikring af special-tilpasninger 
 • Implementere løsninger og hjælpe kunderne godt i gang 
 • Indgå i vores C5 support-vagtordning ad hoc 

Bliv vores nye kollega, hvis:

 • Du har min. 5 års erfaring som udvikler med Microsoft Dynamics C5, og har stor erfaring i applikationen. 
 • Du har gode sociale kompetencer, solide kommunikationsevner, og du kan snakke med kunderne og omsætte deres behov til løsninger. 
 • Du elsker at lære nye ting, og du vil gerne have en god og tryg arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig i jobbet. 
 • Du er selvstændig, proaktiv og får tingene løst. Og du trives i et miljø med korte beslutningsveje, hvor du selv er med til at præge dit job. 

Få gode vilkår og kolleger hos en af Danmarks bedste mindre arbejdspladser

ADDvision er en af den slags virksomheder, der udgør rygraden i det danske samfund. Vi har eksisteret i 22 år, er vokset og har udviklet os løbende. Skabt langt før de sociale medier, har vi altid lagt vægt på og lagt arbejde i at blive opfattet som reelle. Som nogen, der gør dét, de siger, de vil gøre. Som eksperter på vores felt. Vores solide og troværdige ry har bredt sig som ringe i vandet, og utroligt mange af vores kunder er kommet til os på anbefaling af andre kunder. Det er vi meget stolte af. 

Hos ADDvision bliver du en del af et travlt og kreativt miljø med gode karriere- og udviklingsmuligheder. Samtidig kommer du til at arbejde med både velafprøvede og nye teknologier – og med nogle af de skarpeste profiler i branchen. 

Du kommer til at sidde i storkontor med dine nye kolleger. Vi bruger flittigt hinanden til sparring, både før og efter vi drager ud til kunderne. 

Vi arbejder kontinuerligt på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor vi alle føler os tilpas, så lønnen er naturligvis konkurrencedygtig og der er godt med faglige udfordringer. Vi gør også meget ud af, at virksomheden fungerer socialt. I vores medarbejderklub er vi sammen om forskellige aktiviteter og arrangementer. Derudover tager vi af og til en fordybelsesdag, hvor vi deler vores erfaringer, og vi holder løbende kurser og workshops om personlig og faglig udvikling – så vi hele tiden optimerer både vores forretning og vores arbejdsmiljø. 

Er du vores nye C5-udvikler?

Så send din ansøgning og CV til:

ADDvision a/s,
Kantatevej 26B,
DK-2730 Herlev,
Att.: Per Steen Jensen

Eller via mail til: job@addvision.dk.

Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Gem job