Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

ERP-konsulent med interesse for EDI


Er du klar til at gå EDI-vejen, og vil du være med til at etablere EDI-setups for en lang række små, mellemstore og store virksomheder? Og vil du omsætte kundernes behov til konkrete løsninger?

En specialiseret og førende virksomhed

Bizbrains er et software- og konsulenthus med fokus på integrationsløsninger. Vi har kontorer i Vejle, Høje Taastrup, Brønderslev og Aarhus. Vores kunder er blandt de mest krævende på integrationsområdet og spænder over vidt forskellige brancher – bl.a. energi, fødevarer, pharma, detailhandel og forsikring. Vi er over 60 kolleger fordelt på de 4 kontorer.

”Vi er specialister inden for EDI og de førende i landet inden for området. Og det går mere end godt her hos os, så du bliver en del af en stabil virksomhed i konstant vækst med en meget afslappet atmosfære,” fortæller cloud service manager Martin Fogh Skovlyst.

Spil en nøglerolle og vær i tæt dialog med vores kunder

Som konsulent skal du hjælpe med at koble nye kunder og partnere op på vores services, så dataoverførsel mellem vores kunder og deres samhandelspartnere fungerer optimalt indenfor salgs- og indkøbsflow. Det gælder ordreproces, fakturering, vareflow m.m.

Du får derfor til opgave at rådgive og vejlede vores kunder om et nyt eller eksisterende EDI-setup, imens du afdækker behovet og finder den bedste løsning. Vores kunder er primært inden for detail og industri – og vi har i dag mere end 500 kunder og 200 partnere.

Mere konkret får du ansvar for at:

  • afstemme og afklare behov og ønsker for kunderne, så vi får etableret det rigtige setup
  • udvikle mapninger mellem kundens og deres samhandelspartneres dokumentformater
  • håndtere kommunikation mellem vores kunder og partnere via FTP, AS2, REST, Peppol, Nemhandel og andre protokoller
  • afdække kundernes systemer og sikre, hvordan vi optimerer deres proces for elektronisk samhandel.

En mindre del af din rolle bliver at deltage i udviklingen af løsningerne i tæt samspil med erfarne udviklere.

”Din vigtigste opgave er at sikre, at vores nye kunder og partnere bliver koblet op på vores service så hurtigt og effektivt som muligt – samtidig med, at de oplever et højt serviceniveau.” – Martin

En ung virksomhed, der buldrer afsted

I Bizbrains tilstræber vi at tiltrække de dygtigste mennesker på IT-området. Vi bestræber os derfor også på at skabe de bedste rammer og vilkår for vores medarbejdere. Vi er en ung virksomhed med plads til initiativ og individuel udfoldelse.

Som medarbejder har du gode muligheder for at påvirke din arbejdsdag. Vi tager udgangspunkt i det enkelte individ. Det betyder, at vi har en arbejdsplads med en stor grad af tillid og frihed under ansvar. Derudover kan du på sigt få en masse spændende muligheder i ind- og udland, da flere danske og internationale B2B-virksomheder har fokus på systemintegration.

Du bliver en del af et team med 12 erfarne EDI-konsulenter, udviklere og projektledere. Som vores nye kollega vil du hurtigt se, at vi ikke har mange faste regler – og netop derfor kan du vælge præcis den løsning, som passer bedst til den opgave, vi sidder med.

Er det lige dig, vi søger?

  • Det er et krav, at du har erfaring med ERP-løsninger, og det er en klar fordel, men ikke et krav, hvis du også har kendskab til EDI og digitalisering af forretningsgange samt elektronisk samhandel mellem virksomheder.
  • Du arbejder måske i dag som konsulent eller har stiftet bekendtskab med konsulent-området i en anden rolle.
  • Det er et krav, at du har erfaring med at bruge programmering som værktøj (C# og SQL).
  • Du har gerne erfaring med forretningsprocesserne omkring samhandel og logistik mellem virksomheder.
  • Du kan tale og forstå dansk og engelsk, så du kan kommunikere med alle i organisationen.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mette Markussen på 72 45 91 47.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Vi indkalder til samtaler løbende.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi tilbyder frokostordning, massageordning, pensionsordning, fri telefon, bærbar pc, betalt internet hjemme samt mulighed for fleksible arbejdstider og hjemmearbejde. Der er også andre goder, du kan høre om til en evt. samtale.

Kontaktperson

Mette Markussen
Senior rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 91 47

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job