Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Kun­desup­por­ter med ERP-erfaring

Har du erfaring med kundeservice indenfor IT-løsninger? Og vil du hjælpe vores kunder sikkert videre i tæt samspil med dygtige EDI-konsulenter?

Her kan du hurtigt se din indsats give værdi for forretningen og dine kunder, når du er med til at supportere kundernes elektroniske dataoverførsel af ordrer.

Du gennemfører et skræddersyet oplæringsforløb med intro til EDI, ligesom du på sigt får mulighed for at specialisere dig inden for EDI – et unikt område, som du stort set kun kan lære om her hos os.

En specialiseret og førende virksomhed

Bizbrains er et software- og konsulenthus med fokus på integrationsløsninger. Vi har kontorer i Vejle, Høje Taastrup, Brønderslev og Aarhus. Vores kunder er blandt de mest avancerede på integrationsområdet og spænder over vidt forskellige brancher – bl.a. energi, fødevarer, pharma, detailhandel og forsikring. Vi er over 60 kolleger fordelt på de 4 kontorer.

”Vi er specialister inden for EDI og er de førende i landet inden for området. Og det går mere end godt her hos os, så du bliver en del af en stabil virksomhed i konstant vækst med en meget afslappet atmosfære,” fortæller cloud service manager Martin Fogh Skovlyst.

Spil en nøglerolle med vores kunder i centrum

Som kundesupporter får du til opgave at rådgive og vejlede både eksisterende og nye kunder, så dokumentudveksling mellem dem og deres samhandelspartnere fungerer optimalt indenfor deres salgs- og indkøbsflow. Det gælder ordreproces, fakturering, vareflow m.m. Du får en central rolle i at afdække kundernes behov i forhold til, om et nyt eller eksisterende EDI-setup er den bedste løsning. Mere konkret får du ansvar for at:

  • tage imod henvendelser, forstå kundernes behov og håndtere og supportere dem, så vi imødekommer deres ønsker
  • guide dem i brugen af vores EDI-platform
  • håndtere opstart af nye kunder og smidiggøre processen for dem
  • koordinere opgaver mellem kunderne og vores EDI-konsulenter

”Du får en helt central rolle for vores kunder, da du er med til at sikre, at kundernes forretning kører, og at de får leveret deres varer til tiden. Og kunderne er meget afhængige af vores hjælp, så du kan virkelig mærke, at du gør en forskel. Det er superfedt.” – Martin

En ung virksomhed, der buldrer afsted

I Bizbrains tilstræber vi at tiltrække de dygtigste mennesker på IT-området. Vi bestræber os derfor også på at skabe de bedste rammer og vilkår for vores medarbejdere. Vi er en ung virksomhed med plads til initiativ og individuel udfoldelse.

Som medarbejder har du gode muligheder for at påvirke din arbejdsdag. Vi tager udgangspunkt i det enkelte individ. Det betyder, at vi har en arbejdsplads med en stor grad af tillid og frihed under ansvar. Derudover kan du på sigt få en masse spændende muligheder i ind- og udland, da flere danske og internationale B2B-virksomheder har fokus på systemintegration.

Er det lige dig, vi søger?

  • Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du har erfaring med kundeservice, kundesupport, ordrebehandling eller lignende
  • Det er en klar fordel, hvis du har kendskab til eller erfaring med systemer såsom Microsoft Dynamics, Navision, e-conomic eller tilsvarende samt måske endda kendskab til EDI
  • Du kan tale og forstå dansk og engelsk, så du kan kommunikere med alle i organisationen

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mette Markussen på 72 45 91 74.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Vi indkalder til samtaler løbende.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi tilbyder frokostordning, massageordning, pensionsordning, fri telefon, bærbar pc, betalt internet hjemme samt mulighed for fleksible arbejdstider og hjemmearbejde. Der er også andre goder, du kan høre om til en evt. samtale.

Kontaktperson

Mette Markussen
Senior rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 91 47

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job