Er du C#-udvikler med kendskab til Camunda og vil du være med til at etablere plat­for­men hos SDC?


Hos SDC er vi først med det sidste – og vi er godt i gang med at implementere open-source arbejdsgange og en ny beslutningsautomatiseringsplatform; nemlig Camunda. Kernefunktionaliteten er købt som en hyldevare, nu venter integrationen af Camunda mod SDC’s andre kerne-systemer og det er nu det rigtig sjove begynder – for dig altså, hvis du er vores nye team medlem. Lidt om jobbet – helt kort:

 • At blive en del af det team som skal tage ansvar for vores nye Camunda platform, du skal være med til at færdigudvikle, opgradere og implementere.
 • Være med til at bygge et CoE op med best practice og sparring med forretningen omkring brugen af Camunda og de fælles komponenter, der skal udvikles i C#.
 • Vedligeholdelse af egenudviklede systemer i C#.
 • Være med i udarbejdelse af roadmaps og planlægning af kommende releases. Sikre, at deploy processen bliver overholdt.
 • Projektinvolvering, hvor dine kompetencer vil være efterspurgt både som BPM-vidende og som udvikler.

Alt sammen i tæt samarbejde med skarpe kollegaer i både Danmark og Polen. Du kan beskrive dig selv som en kombination af følgende:

C#-udvikler har du helt sikkert været i din karriere, så du ved hvordan man bygger IT-strukturer op, så de fungerer. Hvis du også kender til Java, er det et plus. Værktøjskassen er således på plads – men du har ambitioner om en karriere, der ikke kun handler om udvikling.

Systemspecialist kunne også beskrive dig, fordi du har den tekniske forståelse, som kunderne har brug for og kan bruge dit IT-flair og din viden om forretningsprocesser til at hjælpe med at forbedre og drifte systemløsninger. I vores verden er en systemspecialist rigtig god til at tale med forretningen.

Teamwork og viden er nøglen til alle gode løsninger

Rollen byder på mange spændende og alsidige opgaver. Udover ”den korte version-beskrivelse” nævnt ovenfor, så er der også driftsopgaver ud fra devisen om, at hvis vi skal udvikle de rigtige ting, så skal vi vide hvad forretningen har behov for. Hver 5. uge indgår du derfor i et ”rul” med dine kolleger, hvor du løser servicerequests og har visiteringsrollen.

I listeform ser opgaverne sådan ud:

 • Udviklings- og vedligeholdelses opgaver i C#
 • Løsning af ServiceRequest og Incidents (ServiceNow) – men ikke hver dag!
 • Development, build, deploy & unit testing i TFS (Azure DevOps)
 • Deltagelse i udarbejdelse af Roadmaps
 • Aktiv deltagelse i design og planlægning af ny udvikling og releases
 • System og server vedligehold (Microsoft SQL og IIS)

Hvem er SDC og hvad laver de egentlig?

SDC er et finansielt datacenter, hvor driftsstabilitet og compliance er centrale funktioner.

I Middleware Services - som er en del af SDC's Operation & Infrastructure Services - har vi ansvaret for de integrationsplatforme og elektroniske sags- og dokumenthåndteringssystemer, der benyttes. Afdelingen består af 16 personer hvoraf 6 sidder på vores kontor i Polen.

Du vil blive en del af en afdeling, der har et højt tempo, masser af opgaver, og masser af lyst til at samarbejde omkring ideer og viden. Vi arbejder i teams omkring de daglige opgaver, hvilket betyder at man kommer hele vejen rundt omkring applikationerne.

En super arbejdsplads

Hos SDC er der fleksibilitet i arbejdet, work-life-balance, og en attraktiv lønpakke med firmatelefon, pensionsordning, massageordning, fitnesscenter i bygningen samt lækker kantine og en medarbejderklub, hvor vi arrangerer vinsmagninger og meget mere.

Stor faglighed med bred kontaktflade

For at matche dine kommende kollegaer, er du typen der tør udfordre og ser mulighederne i alle opgaver, der lander på dit bord. Ansvarsbevidsthed og proaktivitet er også dyder vi sætter stor pris på. En solid faglighed kommer vi ikke udenom – du må gerne kunne sætte hak ved følgende:

 • Solid erfaring med udvikling i C#
 • Solid erfaring med SQL
 • Erfaring med BPM-systemer (gerne Camunda)
 • Erfaring med udvikling i Java
 • Erfaring med integrationer
 • Erfaring med Azure og cloud services
 • Erfaring med Server og Netværk

Alt det praktiske

Er du blevet nysgerrig på at høre med om stillingen og SDC, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Tina Kaas Hansen på telefon +45 4050 8915 eller på mail TKH@sdc.dk. (Tina har ferie i uge 30-31-32, så her må du gerne frede hende).

Vi glæder os til at høre fra dig. En motiveret ansøgning er velkommen, men dit CV kan også stå alene. Vi skal nok få snakket om din motivation for jobbet, hvis du bliver kaldt til en samtale.

Gem job