Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Erfaren Scrum Master til Europas største bank


Vil du være med til at drive vores agile arbejde fremad og skabe forandringer, der har betydning for både dit team og forretningen?

Grib muligheden og arbejd med de førende PaaS-teknologier i vores IT-afdeling, hvor vi lige nu søger hele 2 nye Scrum Masters grundet kraftig vækst. Her får du en vigtig rolle med masser af indflydelse og ansvar.

”Alt, vi gør, er bygget op omkring de agile principper. Og vores faglige niveau og ambitioner er tårnhøje. Du kan derfor se frem til at komme hele vejen rundt med din agile værktøjskasse,” fortæller Head of IT, David Eliasen.

Velkommen til Santander

Du bliver en del af en moderne, velrenommeret bankvirksomhed med mere end 160 års erfaring, 120 millioner kunder i over 40 lande og 1.500 medarbejdere i Norden alene. Vi er specialister i privatlån, kreditkort og opsparing, og vi er Danmarks førende udbyder af billån.

På kontoret i Hvidovre er vi 300 medarbejdere, som hver dag arbejder for vores kunder og for at møde deres behov. Og vi glæder os allerede til at tage godt imod dig.

Du går forrest og driver vores agile processer fremad

Som vores nye Scrum Master får du ansvar for et eller flere udviklingsteams, som fx står for dataintegration samt at drifte og udvikle vores platforme i Cloud. Vi arbejder agilt med Scrum som rammeværk kombineret med Kanban-praksisser.

Du træder ind i en organisation, hvor Scrum og agilt arbejde er noget, vi har praktiseret længe – og som du derfor er med til at implementere yderligere og forbedre løbende.

I hverdagen kommer du bl.a. til at:

  • stå for at facilitere daglige stand-ups, sprint planning og retrospectives.
  • coache og træne dine udviklerkolleger i at håndtere udfordringer, tilegne sig ny viden og lære nye arbejdsmetoder- og tilgange.
  • være med til at lave større agile tiltag i den øvrige organisation eller undervise i de agile principper.

Herudover kan du glæde dig til at arbejde sammen med ligesindede Scrum Masters og Product Owners i vores ’community of practice’, hvor vi nørder vores faglighed i fællesskab til månedlige meetups.

Vi tænker smart – og du lærer nyt

”Du er altså med til at sikre leveringen af indhold til de platforme, som forbedrer hverdagen og Santanders arbejde. I den forbindelse lærer du også nyt,” slutter David.

Et godt sted at arbejde

Som en del af en global virksomhed med en stærk nordisk tilstedeværelse får du mulighed for at trække på ekstremt kvalificerede kolleger og udvikle et bredt netværk. Vi har fokus på faglig udvikling og har individuelle handlingsplaner i de enkelte afdelinger.

Vi har en tårnhøj medarbejdertilfredshed og er blevet kåret som Great Place to Work i 2017. Sammen opnår vi det, vi kæmper for, og vi er gode til at fejre vores succeser. Derudover belønner vi din indsats med stribevis af personalegoder.

Læs mere her.

Agil ekspert, der kan inspirere, motivere og drive forandring

  • Du har flere års erfaring fra en lignende rolle.
  • Du har en certificering som Scrum Master eller tilsvarende erfaring, som demonstrerer dit faglige niveau.
  • Du har fokus på kvalitet og den kontinuerlige forbedring i alt, hvad du laver.
  • Du er hjælpsom af natur og har øje for dine kollegers behov.
  • Du taler og skriver engelsk flydende samt et af de nordiske sprog.

Interesseret?

Så tøv ikke med at søge. Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mathias Jørgensen på 72 45 91 45.

Send dit CV inkl. en kort motiveret tekst i toppen og fortæl, hvorfor du søger jobbet. Søg allerede i dag og senest den 15. august 2022 via nedenstående link. Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Mathias André Jørgensen
Rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 91 45

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job