System­ud­vik­ler til Data ma­na­ge­ment


Har du lyst til at være en del af et team, der leverer data til kolleger i både filialer og stabsfunktioner? Vi søger lige nu en systemudvikler til danskernes foretrukne bank for 13. år i træk.  

Jobbet

Som systemudvikler bliver du en del af vores Data management team, der er en del af IT-afdelingen. Data management sørger dagligt for, at datagrundlag til kunderådgivning og forretningsunderstøttelse stilles til rådighed for bankens filialer og stabe.  

Dine primære arbejdsopgaver vil være: 

  • Vedligeholdelse af data på SQL-servere (primært Azure) 
  • Optimering og strukturering af data på Azure 
  • Forestå overførsel af data til og fra eksterne interessenter  
  • Automatisering af manuelle rutiner 
  • Sparring på løsninger ift. anvendelse og strukturering af data  

Din profil

Vi forestiller os, at du er superbruger i Microsoft SQL og rutineret i udvikling af MSSQL Views og Stored Procedures, Azure Data Factory. Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med ét eller flere af følgende værktøjer: SAS og Power BI.  

Som person forventer vi, at du er i stand til at arbejde selvstændigt, struktureret, målrettet og løsningsorienteret. Du har gode kommunikationsevner – både skriftligt og mundtligt – ligesom du er positiv og tillidsvækkende i dit samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere.  

Det er i jobbet nødvendigt, at kommunikationen foregår på dansk.  

Data management 

Du bliver en del af vores IT-afdeling centralt beliggende i Glostrup med 24 medarbejdere bestående af teamene Data management, IT Sikkerhed og beredskab, Workplace, Cloud & Platform og Udvikling og automatisering. Data management består af 5 medarbejdere og du vil referere til vores IT-direktør Henrik Poulsen og have et tæt samarbejde med Team Lead Inge Brandi.  

Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads 

Arbejdernes Landsbank har de mest engagerede medarbejdere i sektoren og det understøtter vi på flere måder:   

  • Vi prioriterer udviklingsmuligheder gennem kurser, efteruddannelse og e-learning, som løbende opdateres med relevante og spændende forløb.  
  • Vi tilbyder en arbejdsplads, som er rangeret #3 ud af Danmarks 25 største pengeinstitutter målt på det bedste image som arbejdsplads i 2021 (FW Insight rapport). 
  • Vi tilbyder en god pensionsordning, ekstra ferieuge, 5 omsorgsdage, ekstra ferietillæg, bonusordning samt sundheds- og tandforsikring.  
  • Vi udlever vores værdier i hverdagen i form af ordentlighedforretningsansvarfællesskab og åbenhed. Det gælder over for medarbejdere, kunder og samfundet som helhed.  

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning senest d. 14. august.

Vi inviterer til samtale midt og slut august, og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte IT-direktør Henrik Poulsen på tlf. 3848 4702.

Gem job