Test Manager til SAP Kom­pe­ten­ce­cen­ter i Kon­cern­ser­vi­ce


Genopslag

Har du erfaring med test management i relation til en SAP-løsning? Vil du være med til at kvalitetssikre og effektivisere test af vores SAP-løsning? Så er du måske vores nye kollega i SAP Kompetencecenter i Københavns Kommune.

I efteråret 2021 opgraderede Københavns Kommune succesfuldt til S/4 HANA og alle de nye muligheder, det giver, er vi i nu gang med at implementere i vores økonomisystem, Kvantum. Som Test Manager skal du, i samarbejde med forretningen og leverandøren, kvalitetssikre og teste nye løsninger, der understøtter processer og fælles administrative løsninger af høj kvalitet på tværs af kommunen. 

Du bliver ansat i SAP Kompetencecenter, hvor du får 19 dedikerede kollegaer med forskellig erfaring indenfor SAP.

Om Jobbet

Du vil, udover at varetage ansvaret for teststrategi, testprocesser og testautomatisering, deltage i projektsamarbejde, når vi har større projekter, som i øjeblikket, hvor vi implementerer de nye muligheder, S4/HANA opgraderingen åbner for – det kalder vi Kvantum 2.0.

Dine daglige opgaver vil hovedsageligt være planlægning, styring, opfølgning og rapportering og reviewopgaver. Du er afdelingens ekspert på test og dermed rådgiver og sparringspartner på alt vedrørende test, når dine kollegaer er i tvivl.

Som Test Manager kan dine opgaver være blandt andet være følgende:

 • Udarbejde teststrategier og testplaner.
 • Gennemføre testautomatisering.
 • Vedligeholde og forankre testprocessen.
 • Koordinere test på tværs af kontorer og afdelinger.
 • Udføre testrapportering ved anvendelse af SAP-værktøjer.
 • Kvalitetssikre leverancer fra leverandører og sikre, at det lever op til det aftalte i forhold til de løbende udviklingsopgaver og løbende vedligehold.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har et par års erfaring i Test Management i relation til en SAP-løsning, herunder gerne kendskab til Solution Manager og Data Sync Manager. Du mestrer både at arbejde selvstændigt og bidrage til opgaveløsning af fælles opgaver på tværs af teamet, samtidig med at du deltager i projekter. Du kan håndtere koordinering mellem mange interessenter og aktører samt holde styr på processer, planer og deadlines.

Det vigtigste er, at du har en projektlederprofil, brænder for test og kender til SAP, og at du har lyst til at udvikle dine kompetencer sammen med os i SAP Kompetencecenter.

Dine ansvarsområder tilpasses løbende efter dine kompetencer og erfaring.

For at du skal lykkes i rollen som test manager i SAP Kompetencecenter, har du evner og erfaringer indenfor nogle af følgende områder:

 • Gennemføre og styre et testforløb – her tænker vi, at du er struktureret og kan bevare overblikket.
 • Gode evner til at kommunikere med forskellige fagspecialister og kan lide at formidle testprocesser og metoder.
 • Har en eller flere certificeringer indenfor testledelse.
 • Initiativrig og ambitiøs i din tilgang til opgaverne.
 • Fremadskuende og proaktiv i videreudvikling af testprocesser.

Hvem er vi?

I SAP Kompetencecenter bliver du en del af et stærkt fagligt miljø sammen med 19 kollegaer. Kontoret fungerer som ét samlet arbejdsfællesskab. Vi er netop rykket ind i en ny, spændende kontorindretning uden faste pladser og med fokus på samarbejde på tværs af kontorer i Center for Finans. Vi arbejder med en høj grad af frihed i forhold til opgaveløsning og planlægning af arbejdet. Det betyder også, at der er gode muligheder for hjemmearbejde, så den rigtige kandidat behøver ikke nødvendigvis at have bopæl i hovedstadsområdet.

Vi tror på frihed under ansvar og stor grad af uddelegering, så du får stort handlerum til at udvikle og udføre dine opgaver. Til gengæld sikrer vi opbakning og feedback på opgaveløsningen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer ugentligt inklusive en halv times frokostpause. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst med den relevante faglige organisation. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Ansættelsesområdet er Økonomiforvaltningen, Københavns Kommune, og tjenestested er Koncernservice.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef for SAP Kompetencecenter Vibeke Nymann på 4020 4614.

Søg via linket senest søndag den 21. august 2022.
Vi indkalder løbende kandidater til samtale.


Koncernservice er en professionel serviceorganisation

I Koncernservice har vi et stærkt fagligt miljø med kompetente og specialiserede medarbejdere inden for finans, løn, HR og personalejura. Vi udvikler konstant vores kompetencer og faglighed for at kunne forenkle arbejdsgangene, når vi etablerer nye teknologiske løsninger på tværs af kommunen. Og vi insisterer på, at vores løsninger skaber en reel effekt hos vores brugere på den længere bane. Vi er ca. 600 medarbejdere, der løbende er i dialog med kommunens syv forvaltninger og ca. 45.000 medarbejdere. Vi er med andre ord administrativt samlingspunkt, der skal sikre en effektiv og intuitiv digital administration for hele Københavns Kommune. Mød os på www.koncernservice.kk.dk.

Gem job

Københavns Kommune
Publiceret: 6. juli 2022

Arbejdssted

Location København