Service delivery manager

Interesserer du dig for mennesker, drift og kvalitetssikring? Fungerer du optimalt i et team med gode kolleger, der sætter opgave og dialog i fokus og bakker dig op i din faglige og personlige udvikling? Som service delivery manager i PFA får du en karriere med mere mening og en central rolle i et komplekst og foranderligt agilt setup med fokus på forandringer, forbedringer og digitale mål.

Du skal være med til at sikre stabil drift

Du bliver en del af et agilt team i digitaliserings- og styringsenheden i PFA – i daglig tale DS ART’en. Vi er i alt ni teams, der arbejder agilt efter Scaled Agile Framework (SAFe) metoden. Det er en meget interaktiv arbejdsmetode, hvor vi er i daglig dialog med hinanden indbyrdes i teamet og med andre dele af PFA’s forretningsområder. Vi har over 60 applikationer inden for vores ART, så du kan se frem til at få et bredt indblik i PFA’s opgavesæt, prioritering og forretningsområder – og til at udvikle dig personligt og fagligt inden for driftsoptimering, automatisering og kvalitetssikring. Du kan også se frem til en hverdag, hvor kontakt med mennesker, dialog, handling, forberedelse samt opfølgning på kvalitetsprocesser og tests bliver en del af dagligdagen, og hvor drift kobles sammen med udvikling.

Dine nøgleopgaver er at

  • støtte driftsområdet med håndtering af driftsforstyrrelser (incidents), produktionsleveringer (releases) og kvalitetssikringsprocesser
  • yde support ­– som en del af DS ART’ens videncenter – for systemansvarlige omkring driftsprocesser ved vores applikationer
  • forberede og følge op på tests og kvalitetsprocesser
  • være med til at automatisere test og planlægge roadmap for din enhed

”Teamet leder efter dig, der af natur trives i kontakt med mennesker, er nysgerrig, opsøgende og kan lide at være i spændingsfeltet mellem drift og udvikling. Du stiller spørgsmål til opgaver og motiveres af at afklare uklarheder og koordinere indsatser. Du tager engageret ansvar for, at du og dit team finder den bedste løsning, fx på en driftsforstyrrelse, der skal håndteres her og nu. Du trives med opgaver, der trækker på dit initiativtagende DNA og på din evne til at gå i detaljen, se sammenhæng og strukturere – så en hverdag med travlhed og variation er lige dig,” siger Michael Myhre Solvang Erichsen, der er leder af DS Operations.

Du ved, hvad der skal til for at skabe optimal drift

Vi forventer, at du:

  • har erfaring med og kendskab til drift og optimering af drift
  • trives i et team, der vægter dialog på tværs og kontakt med mennesker
  • har gode samarbejdsevner, er struktureret, har handleevne og kan træffe beslutninger.

Dit nye team har god stemning

Teamet består af fire medarbejdere, der dækker kompetencer inden for Scrum-, test- og service management området, og hvor vi skalerer op på service management delen. Du indgår derfor som medarbejder på samme niveau som nuværende medarbejdere. Vi er et team med høj arbejdsmoral og god stemning.

Det får du også med

Som kollega i PFA kan du mærke handling bag visionen om en bæredygtig high performance kultur med fokus på sundhed, trivsel og arbejdsglæde. I vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metro og havnemiljøet, byder køkkenet på frokost til alle kostpræferencer og du har også mulighed for at købe take away til familien eller morgenmad, når du er på kontoret. Socialt har vi mange tilbud som yoga, boksning, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubberne: Social Club, Vinklub og Kunstklub. Men vigtigst af alt, så har vi hver dag fokus på det gode kollegaskab i hele PFA. Det er nemlig det bedste afsæt for, at vi alle hver dag sætter vores dybe faglighed i spil og leverer det bedste for vores kunder.

Vil du være en del af holdet?

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest søndag den 7. august 2022. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Myhre Solvang Erichsen, der er leder af DS Operations, på tlf.: 3917 5120.


En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

Gem job

PFA
Publiceret: 6. juli 2022

Arbejdssted

Location København