Stu­den­ter­med­hjæl­per til PMO i Danske Spil

Er du studerende og på udkig efter et studiejob, hvor du er garanteret både ansvar og fede opgaver? Tripper du efter at få afprøvet teori i praksis, og er du en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Projekter og PMO.

Som studentermedhjælper i Danske Spil bliver du en del af en virksomhed, hvor studerende har en vigtig stemme. Du vil indgå som en fast og integreret del af hverdagen i afdelingerne, og du vil derfor også opleve at få dine egne ansvarsområder. Vi har mere end 50 studentermedhjælpere på tværs af huset, og derfor får du rig mulighed at danne relationer med studerende fra andre studieretninger.

Velkommen til Danske Spil Projekter og PMO

I Danske Spil arbejder vi meget projektorienteret på tværs af hele organisationen. Afdelingen hjælper forretningen med at få gennemført de projekter som skal til for sikre udvikle de tilbud vi tilbyder kunderne. Afdelingen består af 10-12 projektledere og 2 PMO’er. Vi er en afdeling som hjælper hinanden og bruger hinanden til at blive endnu bedre ved at dele viden.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med PMO’et i forbindelse med procesoptimering, understøttelse af projektmodellen og projektlederne samt arbejdet med den samlede portefølje for Danske Spil.

Vi lover masser af spændende udfordringer, en sjov omgangstone blandt alle kollegaer, og en afdeling i rivende udvikling.

Dig og dine opgaver

 • Som person interesserer du dig for at hjælpe og skabe værdi for andre og samtidig synes at projektledelse og styring er spændende.
  • Du har 2-3 år tilbage af din bachelor- eller masteruddannelse - gerne indenfor projektledelse eller IT, men er ikke et krav
  • Du er god til dansk og engelsk både i skrift og i tale
  • Du er fortrolig med Office-pakken herunder rigtig gode evner i Excel
  • Du er serviceminded og initiativrig

 • Jobbet går ud på at hjælpe PMO med opgaver som understøtter projekterne og ledelsen i Danske Spil. Eksempelvis:
  • Oprettelse af projekter i alle vores systemer og vedligeholdelse af data
  • Vedligeholdelse af porteføljeinformation
  • Vedligeholdelse af diverse sites til at understøtte projekterne
  • Vedligeholdelse af vores projekt- og kapacitetssystemer
  • Sikring af datakvalitet
  • Overblik og vedligeholdelse af projektskabeloner og vejledninger
  • andre understøttende opgaver

Timelønnen er på 148 kr. i hverdagene. Forventet arbejdstid er på 15-20 timer om ugen. Din arbejdstid aftales med nærmeste leder, men vi ved, at studiet har førsteprioritet, og derfor tager vi selvfølgelig hensyn i eksamensperioderne.

Vil du gøre karriere hos os?

Du starter ansøgningsprocessen ved at klikke på ”Søg jobbet her”. Send din ansøgning, så vi har den senest den 14. august 2022. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte PMO Manager Lotte Vendelbo på lov@danskespil.dk. Såfremt du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner, Mette Holm på meho@danskespil.dk.


Til glæde og gavn for hele Danmark

Du kender sikkert vores firmanavn og vores produkter, men ved du også, at Danske Spil er til glæde og til gavn for hele Danmark? Danske Spil er markedsledende i Danmark på både lotterier, sportsspil og casino. Danske Spil er ejet af den danske stat (80%) samt DGI og DIF. Vi bidrager hvert år til gode økonomiske rammer i dansk idræts- kultur- og foreningsliv. Hver en krone, vi har i overskud, går tilbage til det danske samfund. Enten i form af udlodningsmidlerne eller direkte i statskassen.

Danske Spils særlige historie, rammevilkår og konkurrence- og markedsposition stiller store og særlige krav til, at vi altid er ansvarlige, sætter markedsstandarder og er konkurrencedygtige. Samtidig skal Danske Spil være på forkant med trends og udviklingen i markedet samt kundernes ønsker og behov.

Hver uge har vi mere end 1,1 million danskere, som spiller hos os enten online eller via en af vores 3.800 forhandlere. I 2021 leverede vi 2,8 milliarder kroner tilbage til samfundet. Men vi er ikke kun sat i verden for at sikre penge til samfundet. For i Danske Spil er vi 480 medarbejdere, der arbejder med et stærkt etisk kompas arbejder for at begrænse ludomani, hvidvask og matchfixing, så spil kan være ansvarlig underholdning.

Gem job

Danske Spil A/S
Publiceret: 5. august 2022

Arbejdssted

Location Brøndby

Job hos virksomheden