EPJ-konsulent til op­gra­de­ring af EPJ SYD

I løbet af de næste 1½ år skal Region Syddanmark opgradere sin elektroniske patientjournal (EPJ SYD) til en række nyere versioner. Dette arbejde bliver planlagt og gennemført i en række opgraderingsprojekter og Klinisk IT på OUH søger 1 EPJ-konsulent til at bistå projekterne med denne opgave.

Opgraderingsprojekterne

Den aktuelle version af EPJ SYD er i drift på version 30. Opgraderingsprojekterne skal hen over en forholdsvis kort periode sikre, at EPJ SYD er idriftsat på en version 40 i begyndelsen af 2024. Der er planlagt 3 projekter kaldet fase 1, 2 og 3 for at nå dette mål. EPJ-konsulenterne kommer til at deltage i alle tre opgraderingsprojekter. Opgraderingsprojekterne skal samlet set sikre, at Region Syddanmark kommer på niveau med de øvrige vestdanske regioner versionsmæssigt, og dermed tættere på fælles videreudvikling af applikationen.

Vi tilbyder

Et job hvor du får en bred kontaktfalde med interne og eksterne interessenter og samarbejdspartnere.

Du kommer til at arbejde sammen med EPJ-konsulenter fra alle regionens sygehuse, projektledere, kliniske brugere og leverandører. Du ansættes i Klinisk IT på OUH da opgraderingsprojekterne projektledelsesmæssigt er forankret her.

Du kommer til at arbejde i en afdeling med mange forskellige kompetencer. Vi har et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og en professionel tilgang til både opgaver og kolleger. Der er mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse med hjemmearbejdsdage ligesom det i et vist omfang vil være muligt at arbejde fra de øvrige sygehusenheder i Region Syddanmark.

De væsentligste arbejdsopgaver i opgraderingsprojekterne er

 • Afklaring af de tekniske og kliniske følger af opgraderingen (læse og bearbejde releasenotes)
 • Design og arbejdsgangsafklaringer
 • Konfigurationsafklaring for nye funktionaliteter
 • Uddannelses- og vejledningsaktiviteter
 • Udarbejdelse og opdatering af testcases
 • Konfiguration på test- og produktionsmiljøer
 • Gennemførelse af testaktiviteter
 • Skærpet drift inkl. implementeringssupport af klinikken

Kvalifikationer

Omdrejningspunktet for dine arbejdsopgaver er den elektroniske patientjournal vi anvender i Region Syddanmark. Vi ser derfor gerne, at du har bredt kendskab til EPJ SYD og de væsentligste funktionaliteter (især PAS og Klinisk Proces) samt indblik i dagligdagen på et sygehus. Derudover er kendskab til projektarbejde og implementeringsaktiviteter fra store IT-projekter i sundhedsvæsnet en fordel.

Af personlige kvalifikationer lægger vi vægt på at du

 • Kan arbejde selvstændigt og indgå i teamsamarbejde
 • Tager ansvar for beslutninger og går engageret ind i løsning af opgaverne
 • Er udadvendt og har lyst til at samarbejde på tværs af en stor organisation
 • Kan kommunikere med mange forskellige faggrupper og interessenter
 • Er positiv, engageret, nysgerrig og har en proaktiv tilgang til opgaveløsning

Stillingens organisatoriske forankring i Klinisk IT

Vi er en afdeling med ca. 160 medarbejdere og har en bred opgaveportefølje, der omfatter organisatoriske og tekniske IT-projekter, udviklings- og implementeringsprocesser, drift- og supportopgaver, samt regionale og lokale forvaltningsopgaver. Organisatorisk er vi fordelt på 5 funktionsområder (IT Drift og Support, Digitalisering og Forvaltning, EPJ Forvaltning, Test og Kvalitetssikring og Udvikling).
Til afdelingen er knyttet et ledelsessekretariat. Afdelingen ledes af en afdelingschef, som vores funktionsledere refererer til. Afdelingschefen refererer til den administrerende sygehusdirektør.

Stillingen er placeret i EPJ Forvaltningen i Klinisk IT på OUH, hvor der p.t. er ca. 40 medarbejdere som arbejder med forvaltning og implementering af ny elektronisk patientjournal. Du kommer til at referere til funktionslederen for forvaltningen og kommer til at indgå i en teambaseret organisering.

Du kan læse mere om afdelingen og vores 10 personalepolitiske værdier på denne side.

Ansættelsesvilkår

Vi tilbyder ansættelse med virkning senest fra den 1. oktober 2022 eller hurtigst muligt.

Der er tale om en midlertidig stilling på fuld tid, der udløber den 31. december 2023.

Vi anvender 3 måneders prøvetid i Region Syddanmark og ansættelsen sker efter overenskomst med HK IT.

Arbejdsstedet er på OUH Odense Universitetshospital, men kan forekomme på alle matrikler i Region Syddanmark.

Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos funktionsleder Ruth Svop, tlf. 20368081 eller på mail: ruth.svop@rsyd.dk.

Ansøgningsfrist er fredag den 12. august 2022. Samtaler afvikles ultimo august måned.

Gem job