Teknisk kompetent løs­nings­ar­ki­tekt til Di­gi­ta­li­se­rings­sty­rel­sen


Er du teknologi- eller løsningsarkitekt og klar til at lægge alle kræfter i for at få det tekniske setup for fremtidens samtykke- og fuldmagtsløsninger til at fungere optimalt? Vil du samtidig bringe din viden i spil i indsatsen for at levere digitale løsninger, der skal gøre det lettere og sikrere at være borger i Danmark? Så har vi en spændende stilling til dig i Digitaliseringsstyrelsen.

Om stillingen

Digitalt samtykke og fuldmagt spiller en nøglerolle for de næste skridt i indsatsen, der skal gøre det lettere at være borger i Danmark – ikke mindst for de ikke-digitale borgere. En bedre fuldmagtsløsning skal gøre det nemmere at få hjælp af andre til kommunikationen med det offentlige. Og en ny indsats på samtykkeområdet skal gøre afgivning af samtykke enklere samt sikre borgerne et bedre overblik over, hvem og til hvad de har afgivet samtykke til.

Vi kender ambitionerne og kerneudfordringerne - du bliver i høj grad drivende i arbejdet for at definere de rigtige tekniske løsninger og teknologivalg i samarbejde med resten af teamet, styrelsen og vores interessenter.

Som teknologi- eller løsningsarkitekt er du med til at designe og beskrive de løsninger, som vores leverandør skal udvikle. Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet at:

  • udarbejde teknologivalg og løsningsdesign for fremtidens digitale samtykkeøkosystem og en forbedret digital fuldmagtsløsning
  • analysere, definere og dokumentere valg omkring teknologi og løsningsdesign, samt løbende kvalitetssikre disse
  • indgå i dialog med vores interessenter, myndigheder og leverandører om behov til løsningerne
  • du vil derudover fungere som bindeled mellem leverandører, arkitekter og dine kollegaer i Digitaliseringsstyrelsen. 

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant it-uddannelse. Du har erfaring med at designe og beskrive systemarkitektur, samt med at udvikle digitale løsninger. Du har desuden en solid viden om moderne teknologistakke herunder anvendelse af cloud-teknologier og cloud-baserede platforme. Det er ligeledes en fordel, men ikke en forudsætning, at du har erfaring med at arbejde med agile udviklingsprocesser.

Derudover søger vi dig, som:

  • formår at gøre tekniske problemstillinger forståelige for kollegaer med en anden baggrund end din egen
  • er teknisk dygtig og interesserer dig for teknologi og trends
  • er opsøgende, nysgerrig og trives i et tværfagligt samarbejde, hvor du ikke er bange for påpege, hvis du ser uhensigtsmæssige beslutninger
  • har et højt kvalitetsniveau med et godt detaljefokus og trives med at have ansvar 
  • trives i et stort interessentlandskab på tværs af myndigheder og har forretningsmæssig forståelse
  • har lyst til at være en del af en organisation med engagerede, faglige og sociale kollegaer.

Om os

Digitaliseringsstyrelsen står bag Kørekort-appen, Sundhedskort-appen, Digital Post, MitID, Borger.dk og en række andre løsninger, danskerne bruger hver dag, og som er med til at gøre os til et af de mest digitale samfund i verden.

I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 300 medarbejdere, der hver dag går forrest i arbejdet for et mere digitalt offentligt Danmark med borgere og erhvervsbrugeres behov i centrum. Vi sætter barren højt og har et klart fokus på din trivsel og kompetence- og karriereudvikling.

Du bliver en del af samtykke- og fuldmagtsteamet med seks kollegaer, som samarbejder på tværs af de to områder. Vi er en del af Kontor for MitID Erhverv og digitale serviceområder, hvorfra vi trækker på stærke faglige kompetencer indenfor UX/UI design, it-arkitektur, jura og systemforvaltning. Vi er fokuserede, men har også let til smil og hjælper hinanden, hvis det brænder på.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Flere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Christian Plaschke på telefonnummer: 4178 6072 eller mail: chrpl@digst.dk.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg jobbet her” senest den 7. august 2022.

Vi håber at kunne byde vores nye kollega velkommen den 1. oktober 2022.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Gem job

Digitaliseringsstyrelsen
Publiceret: 7. juli 2022

Arbejdssted

Location København