Systemad­mi­ni­stra­tor til IT Service på NEXT


Én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger lige nu en systemadministrator, der vil spille en vigtig rolle i vedligeholdelsen og udviklingen af IT Service på NEXT.

Hvem er vi?

Vi tilbyder et job i et dynamisk skolemiljø, der hele tiden udvikler sig, hvilket giver spændende it-faglige udfordringer. Det samlede it-team på NEXT består af 17 medarbejdere fordelt mellem tre afdelinger; Digitalisering, IT Sikkerhed og IT Service. Du bliver en del af afdelingen IT Service, og du vil referere til IT-driftsleder Peder Jan Dideriksen.

Vi har fokus på uddannelse - også af dig. Vores mål er at sikre kontinuerlig udvikling af vores medarbejdere og altid have fokus på at understøtte de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Primære arbejdsopgaver

 • daglig brugersupport til PC, Mac samt øvrige almindelige kontorapplikationer
 • administration af software, hardware og af fagspecifikke uddannelsessystemer
 • fejlsøgning på pc’er, Mac og netværk
 • SCCM- og jamf-optimering
 • konfiguration, installation, fejlfinding af pc, printer og andet perifert udstyr
 • udarbejdelse af vejledninger/processer.

Der vil i stor udstrækning være tale om 1st, 2nd og 3rd line-support, samt klargøring og installation af nye arbejdspladser. Dertil vil du indgå sammen med resten af teamet i igangværende og nye projekter samt medvirke til at sikre, at der er udarbejdet procedurer og arbejdsgange for alle dine kollegaer. Vi anser dette for en krævende rolle, da man skal kunne bevæge sig i samtlige lag af en IT-organisation. 

Ud over daglige opgaver i afdelingen vil du også indgå i vores tværorganisatoriske Helpdesk, hvor vi hjælper alle afdelinger på NEXT. Der vil være rig mulighed for at komme til at arbejde fysisk på tværs af alle vores afdelinger og uddannelsesretninger.

Vi søger en profil, som

 • er uddannet it-supporter, data-tekniker eller lignende
 • er serviceminded, holdspiller og engageret i dit arbejde
 • har kendskab til Windows og Mac OS X i et Klient/Server-miljø
 • har kendskab til Intune, SCCM og hybridmiljøer, herunder Microsoft 365, og har erfaring med Active Directory, brugeradministration, GPO’er m.v.
 • har en dynamisk profil, med flair for detaljer, evner og vilje til at videreudvikle NEXT.

Derudover er kendskab til Erhvervsskolernes IT Samarbejde (ESIS) en fordel, men ikke et krav.

Ansættelsesvilkår 

Stillingen er på fuldtid og placeret i Valby, hvor der veksles mellem at sidde i fronten samt at sidde i backend-afdelingen. Derudover skal du påregne skiftende arbejdssteder på tværs af NEXT’s 12 lokationer.

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation.

Vi håber, du kan starte d. 1. september 2022 eller snarest muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning og kontakt

Send cv, ansøgning og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket "Søg jobbet her" nederst på siden. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

Du er velkommen til at kontakte Peder Dideriksen på tlf. 22585754, mail pjd@nextkbh.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgningsfrist: 15-08-2022.

Om NEXT

NEXT – Uddannelse København har en mission om at uddanne til fremtiden med rødder i fortiden. Det gør vi med udgangspunkt i tre pejlemærker; at tænke og agere bæredygtigt, skabe en eksperimenterende og meningsfuld læringskultur og sikre kompetencer til at udvikle fremtidens samfund. Vores institution rummer over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser.

NEXT har tobaks- og røgfri skole- og arbejdstid. Læs mere her.

Gem job

NEXT Uddannelse København
Publiceret: 6. august 2022

Arbejdssted

Location Valby