Master Data Spe­ci­a­list til Matas Master Data Team


Vi søger lige nu en ekstra kollega til vores kommercielle Master Data Team så hvis du er analytisk, har en høj detaljesans og arbejder struktureret - så er det måske lige dig vi står og mangler.

Opgaven:

Master Data teamet står for at oprette alle varer i vores system, og har ansvaret for at sikre, at vi opretholder en høj datakvalitet. Arbejdet udføres i tæt dialog med vores indkøbsfunktion og vores vareleverandører. Det er derfor vigtigt, at man forstår at samarbejde på tværs af organisationen samt med eksterne partnere.

Ud over den almindelige varehåndtering står vi midt i en opgradering af vores ERP-system. Her arbejder Master Data teamet sammen med vores IT-udviklingsafdeling i arbejdet med at designe vores varemodul i det nye system. I denne henseende arbejder vi også på etablering af en online leverandørportal, som skal sikre et mere integreret og automatiseret flow ved vareoprettelserne. Dette skal være med til at sikre, at Matas kan udvide og tilpasse vores sortiment så vi fortsat kan være på forkant med markedet.

En betydelig del af arbejdet de næste 12 måneder vil gå med etablering af onboardingmateriale samt onboarding af leverandører på den nye leverandørportal.

Kvalifikationer

Du har solid erfaring i at arbejde med Master Data og besidder desuden følgende kvalifikationer:

  • God til at samarbejde også på tværs af organisationen
  • Serviceminded
  • Systemstærk og Excel superbruger
  • Kendskab til Axapta/D365 er en fordel men ikke et krav
  • Både operationel og strategisk anlagt
  • Kendskab til projektarbejde og projektstyring en fordel men ikke et krav
  • God forståelse for at arbejde med governance med ansvarstagen for både proces og produkt.

Matas tilbyder dig

En spændende og selvstændig stilling, der giver store muligheder for såvel faglig som personlig udvikling i en spændende virksomhed i rivende udvikling. Du bliver en del af et miljø, hvor høj faglig kompetence og udvikling er omdrejningspunktet i hverdagen. Vi har et arbejdsmiljø, hvor vi løfter i flok, og hvor der er en uformel og munter omgangsform samt åben og ærlig dialog.

Interesseret og fagligt kvalificeret?

Har du lyst til at komme med på vores spændende rejse, og blive en del af en af Danmarks mest kendte Retail virksomheder, så send din ansøgning fra linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Commercial Financial & Analytical Support Jacob Sand på telefon 22 98 85 66.

Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Stillingsopslaget tages ned, når vores nye kollega er fundet. Vi glæder os til at høre fra dig.

Matas blev grundlagt som en frivillig indkøbskæde i 1949. I dag er Matas en børsnoteret virksomhed og består af godt 260 fysiske butikker i Danmark, en webshop samt Club Matas, som er en af Danmarks største og mest anerkendte loyalitetsprogrammer med mere end 1,5 mio. aktive medlemmer. I alt er der ansat omkring 3.000 medarbejdere i butikkerne og på hovedkontoret i Allerød. Ansvarlighed er nøgleordet for vores arbejde, uanset om vi taler om vores produkter eller vores adfærd i forhold til såvel kunder, ansatte og miljø. Matas er kendt for at levere skønhed og velvære for livet. Det mål når vi ved at arbejde med 6 fokusområder: Mere personlige, grønne, danske, sanselige, enkle og for alle. Matas – skønnere sammen.

Gem job

Matas A/S
Publiceret: 7. juli 2022

Arbejdssted

Location Allerød