Erfaren C#-udvikler med solidt kendskab til .Net Core og de nyeste tek­no­lo­gi­er på Microsoft Azure plat­for­men


Hos SDC er vi godt i gang med at implementere, optimere og forbedre eksisterende såvel som nye teknologier i vores spindelvæv af middleware komponenter.

I vores ESB-team vil du, sammen vores øvrige udviklere, være den tunge profil, som støtter vores nuværende senior udviklere således at I kan sætte retning på udviklingen. Du skal være knivskarp på C# og en udpræget senior-profil, som kan støtte vores junior-profiler i deres arbejde.

I din rolle vil du have dialog og sparring med vores forretningsenheder, hvor du sammen med dit team vil have ansvaret for at udvikle de bedste løsninger indenfor integrationer hvor sikkerhed og performance er væsentlige parametre. Du får en afgørende rolle i samspillet mellem forretningen og udviklingen af produktet, hvor arkitekt-rollen også kommer i spil.

Du skal kunne lide at være en team-player og have erfaring med at arbejde agilt. 10 års erfaring med C#, kendskab til databaser, primært MS-SQL.

Du kommer primært til at arbejde med følgende teknologier:

 • C#
 • .NET Core
 • .NET Web API 2
 • Microsoft platformen, både on-prem og cloud baserede løsninger

Din baggrund er ikke afgørende men vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse inden for IT. Vigtigst er, at du er ekspert i C# og har kendskab til og forstår værdien af de mest anvendte design-patterns og teknologier.

Det er derfor afgørende, at du er skarp og ambitiøs inden for dit felt, så du kan sparre og dele din viden med dine kollegaer. Det er vigtigt for os, at du er nysgerrig på ny viden og har lyst til at lære nyt, så vi bevarer vores høje faglighed og kan sikre kunden den bedste kvalitet.

Derudover forventer vi, at du har modet og viljen til at gå forrest og være klar på en gang imellem at udfordre vores forretningsenhederne på løsningerne, således at vores kunder får de bedste løsninger.

Teamwork og viden er nøglen til alle gode løsninger

Rollen byder på mange spændende og alsidige opgaver. Dette omfatter også deltagelse i visitering og løsning af driftsopgaver ud fra devisen om, at hvis vi skal udvikle de rigtige ting, så skal vi vide hvad forretningen har behov for. I listeform ser opgaverne sådan ud:

 • Aktiv deltagelse i design og planlægning af ny udvikling og releases
 • Udviklings- og vedligeholdelsesopgaver i C#
 • Development, build, deploy & unit testing i TFS (Azure DevOps)
 • Deltagelse i udarbejdelse af Roadmaps
 • System og server vedligehold (Microsoft SQL, IIS, Azure Appservices m.m.)
 • Løsning af ServiceRequest og Incidents (ServiceNow)

Hvem er SDC og hvad laver de egentlig?

SDC er et finansielt datacenter, hvor driftsstabilitet og compliance er centrale funktioner.

I Middleware Services - som er en del af SDC's Operation & Infrastructure Services - har vi ansvaret for de integrationsplatforme og elektroniske sags- og dokumenthåndteringssystemer, der benyttes. Afdelingen består af 16 personer hvoraf 6 sidder på vores kontor i Polen.

Du vil blive en del af en afdeling, der har et højt tempo, masser af opgaver, og masser af lyst til at samarbejde omkring ideer og viden. Vi arbejder i teams omkring de daglige opgaver, hvilket betyder at man kommer hele vejen rundt omkring applikationerne.

En super arbejdsplads

Hos SDC er der fleksibilitet i arbejdet, work-life balance, og en attraktiv lønpakke med firmatelefon, pensionsordning, massageordning, fitnesscenter i bygningen samt lækker kantine og en medarbejderklub, hvor vi arrangerer vinsmagninger og meget mere.

Stor faglighed med bred kontaktflade

For at matche dine kommende kollegaer, er du typen der tør udfordre og ser mulighederne i alle opgaver, der lander på dit bord. Ansvarsbevidsthed og proaktivitet er også dyder vi sætter stor pris på. En solid faglighed kommer vi ikke udenom – du må gerne kunne sætte hak ved følgende:

 • Ekspert kendskab med udvikling i C#
 • Solid erfaring med Azure og cloud services
 • Solid erfaring med SQL
 • Erfaring med integrationer
 • Erfaring med server og netværk

Alt det praktiske

Er du blevet nysgerrig på at høre med om stillingen og SDC, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Tina Kaas Hansen på telefon +45 4050 8915 eller på mail TKH@sdc.dk. (Tina har dog ferie i uge 30-31-32). Fordi sommerferien har sat ind, kan du først regne med en tilbagemelding medio august.

Vi glæder os til at høre fra dig. En motiveret ansøgning er velkommen, men dit CV kan også stå alene. Vi skal nok få snakket om din motivation for jobbet, hvis du bliver kaldt til en samtale.

Gem job