Senior Software Developer


Vi står og mangler en senior software developer på ét af vores teams, der vil være med til at bygge fremtidens SaaS baserede administrationssystem til ejendomsbranchen. Du kender det måske allerede, hvis du bor i lejlighed, i en boligforening eller i en andelsbolig. Så er det dét der med en lejekontrakt, månedlig leje, aflæsning og afregning af forbrug, fraflytningssyn osv. Men hvor kommer du så ind i billedet?  Det gør du, fordi du er passioneret softwareudvikler, og synes det er fedt at bygge nyt, og nørde med nye teknologier og de nyeste metoder. Azure, .Net, Kubernetes, micro services/micro front ends er noget af det vi leger med. Hvis du læser videre, kommer der flere detaljer lige om lidt. Bare lige en teaser …
Unik som virksomhed.

Unik, hvad er det lige vi laver?

Vi understøtter ejendoms- og advokatbranchen med markedsledende ERP-løsninger, som understøtter de arbejdsgange der er i branchen. Vi har været i branchen i 35 år, så vi synes selv at vi kender brancherne rigtig godt. Og vi kender vores kunder rigtig godt. Faktisk så godt at brugere og beslutningstagere er med i måden vi udvikler fremtidens løsninger på, så vi sikrer at vores løsninger fremover er baseret på selvbetjening og automatisering.

Vi bor i Vejle, hvor vores hovedkontor ligger. Vi har endvidere kontorer i Aalborg, København, og i Warszawa. Samlet set er vi ca. 230 medarbejdere, med forskellige baggrunde og roller. 

Vi arbejder i teams, med alt hvad det indebærer. Front-end, back-end, UI/UX, test, scrum masters, product owners. Det er der så mange andre IT-virksomheder der også gør. Men vi er gået all-in, så f.eks. er vores scrum masters 100 % dedikerede til at hjælpe, støtte og sparre i og omkring teamet. Og det der med selvstyrende teams tager vi seriøst - det er rent faktisk noget vi gør og ikke bare siger. Vi mener at læring er en del af opgaven, og hos os er det faktisk en forventning at du som medarbejder aktivt gør noget for at blive dygtigere hver dag. Sidst, men ikke mindst er Unik ikke større end at vi kender hinanden, hjælper hinanden og lærer af hinanden, så vi bliver endnu dygtigere til det vi gør.

Hvad er det så lige dine opgaver er?

Det er softwareudvikling fra ende til anden, dvs. fra refinement af stories i samarbejde med Product Owner og forretningsanalytikere til deployment ud til kunderne, samt ejerskab af løsningen efter deployment. Det indebærer bl.a. design og sammenhæng til vores arkitektur roadmap i tæt samarbejde med udviklere i teamet, en gang imellem med andre teams og ikke mindst i samarbejde med vores arkitekt team. Programmering, og i den sammenhæng støtte og sparring til andre udviklere i teamet. Test kommer vi ikke uden om, faktisk er produkter i høj kvalitet noget vi tager meget seriøst. Det er også at inspirere i og udenfor teamet med nye teknologier, metoder og smartere måder at gøre ting på.

Når du fungerer bedst i stillingen …

… sætter du standarden for den teknologiske udvikling i teamet. Så simpelt er det. Hvis vi graver lidt dybere, betyder det at du:

 • tager ansvar for at sikre fremdrift på opgaver i sprint backloggen
 • evner at inspirere andre i teamet, og få dem med dig, baseret på den faglighed og erfaring du kommer med
 • medbringer godt humør, og tilgår opgaver og forandringer med ja-hatten på

Så er det også vigtigt at du tager kvalitet alvorligt, og ikke er bange for at løse en incident opstået i produktion. Vi er ikke nået helt hen til Ops-delen af DevOps endnu, så det forventer vi at du hjælper os med at få styr på. Specielt vigtigt er det at din ekspertviden om DevOps/Azure Pipelines, Docker og Kubernetes er så stor, at du er jedi for andre udviklere hos os.

Hvad har du med i bagagen?

Allervigtigst en brændende lyst til at lege med softwareudvikling, nye teknologier og komplekse løsninger. Og en nysgerrighed der driver dig ift. at lære mere om det du tror er fremtidens teknologi. Du har brændt for softwareudvikling i 3-5 år, hvor du har arbejdet med .Net, Azure, micro services, devops, og rent faktisk været toneangivende i de teams du har arbejdet i. Normalt vil man skrive noget om uddannelsesmæssig baggrund, men det vægter vi ikke allerhøjst. Det vigtigste er at din passion og din energi giver dig det drive og den faglige motivation der skal til for at lære nyt. Faktisk må du godt være meget nysgerrig på teknologi, og tænke at vores eksisterende teknologi stak sagtens kan udvikles med flere teknologier, der kan gøre produktet bedre:

 • .NET
 • Azure Devops
 • Azure Kubernetes Services (AKS)
 • Azure B2C
 • Entity framework core
 • MSSQL
 • Angular
 • PrimeNG (UI framework) 
 • Microservice architecture
 • RabbitMQ
 • MongoDB
 • Multi-tenant environment 
 • Infrastructure as code
 • Azure API Management
 • ElasticSearch 
 • Signal R

Hvorfor er Unik blandt en af Danmarks bedste arbejdspladser?

Fordi vi har et fantastisk fællesskab, fordi vi har dygtige og kompetente medarbejdere og ledere, som er gode til at få medarbejdernes ambitioner, faglige og personlige udvikling til at gå op i en højere enhed. Vi har fokus på work-life balance med fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde. Og så forestil dig at møde ind til morgenmad på kontoret, kaffe og frisk frugt ad libitum, is i sommerperioden og en lækker kantine med vores eget køkkenpersonale året rundt.

Vi skaber unikke brancheløsninger til mennesker

Unik blev etableret i Vejle i 1986 af Jens Find, som skabte Unik Bolig til ejendomsadministratoren og senere Unik Advosys til advokatbranchen. Efter 10 års samarbejde fusionerede Unik og Logicmedia i maj 2021 for i højere grad at sammensmelte kompetencer og produkter til fremtidens brancheløsning for ejendomsadministratoren.

I dag står der mere end 230 kompetente og passionerede mennesker bag vores brancheløsninger, i en agil og flad organisationsstruktur, som giver plads til input, samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Great Place to Work har kåret Unik, som en af Danmarks bedste arbejdspladser og IT-arbejdspladser siden 2015. Det er, fordi vores medarbejdere har et unikt fællesskab med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse.

Læs mere om Unik som virksomhed her.

Gem job