For­ret­nings­ud­vik­ler med fokus på den gode bru­gero­p­le­vel­se


I Advisory & Sales banking, har vi ansvaret for at understøtte den samlede rådgivningsproces vedrørende pension og kredit, som SDC´s danske pengeinstitutter anvender dagligt. Vores mission er at gøre vores Advisor platformen til et 360 graders pension- og kreditrådgivningsunivers, der enkelt og intuitivt reducerer manuelle processer hos SDCs pengeinstitutter og sikre værdi i dagligdagens kunderådgivning. Vi søger nu en forretningsudvikler, der kan hjælpe os på denne rejse.

Forstå kundens behov – og vær med i hele udviklingsprocessen

Som forretningsudvikler (Business Developer) bliver du en del af pensionsteamet; Et dynamisk team, hvor vi sætter en ære i at udvikle brugervenlige løsninger som vores kunder elsker at bruge. Vi er bindeleddet mellem IT-udvikling og forretning, og vores hverdag er præget af et højt tempo, en vedvarende nysgerrighed over for vores kunders ønsker samt en udpræget can-do tilgang. Som forretningsudvikler (Business Developer) bistår du med at afdække og vurdere kundernes behov. Du skal kunne oversætte kundeindsigter til konkrete koncepter eller initiativer, der løser både kunde- og forretningsbehov. Vi leder efter en datadrevet forretningsudvikler der sætter kunden i centrum og som er i stand til:

 • at facilitere fokusgrupper, workshops og prioriteringssessions
 • at forstå reelle behov, definere brugerscenarier og ønsker til løsningen
 • at beskrive usestories og give bud på løsningsdesign, sammen med udviklere
 • at facilitere gennemgang af usestory med fokusgruppen og andre interessenter
 • at holde fokus på udviklingsprocessen, og sikre og formidle fremdrift
 • at være med til at teste løsningen og definere mulige fejl og forhindringer
 • at beskrive teknisk dokumentation på løsningen så den er klar til drift overlevering
 • at beskrive og vise løsningen via releaseletter og demo sessions

Forretningsudvikler med værktøjskassen i orden

Vi forstiller os, at du har en relevant videregående uddannelse, 3-5 års erfaring indenfor IT-projekter og et godt kendskab til forretningsudvikling og løsningsdesign. Du besidder evnen til at tænke i helheder – og det vil være et plus, hvis du har kendskab eller interesse inden for CX/UX. Herudover ser vi gerne, at du kommer med erfaring indenfor den finansielle sektor f.eks. inden for bank eller pensionsbranchen.

Struktureret, analytisk og stærk kommunikator

 • Du er en god facilitator og kommunikator, der formår at skabe gode løsninger i spændingsfeltet mellem IT- udvikling og forretning.
 • Du er nysgerrig og kan tilegne dig forretningsviden i komplekse områder.
 • Du motiveres af at skabe gode løsninger via struktur og analyser.
 • Du tænker i kundeorienterede end-to-end processer, og sikrer bindeleddet mellem kunder, leverandører og interne stakeholders.
 • Du har teknisk interesse og er ikke bange for at sætte dig ind i hvordan backend/systemet virker.
 • Du søger sammenholdet fremfor at arbejde alene og du er komfortabel med at kommunikere på både engelsk og dansk.

Vi byder på fleksibilitet i arbejdet, work-life-balance, og sørger desuden for en attraktiv lønpakke, firmatelefon, pensionsordning, massageordning, fitnesscenter i bygningen samt lækker kantine og en medarbejderklub, hvor vi arrangerer vinsmagninger og meget mere.

Ansøgning og kontakt

Vi glæder os til at høre fra dig. En motiveret ansøgning er velkommen, men dit CV kan også stå alene. Vi skal nok få snakket om din motivation for jobbet, hvis du bliver kaldt til en samtale. Sommerferien er på vej - både for os og sikkert også for dig. Vi skal nok vende tilbage så hurtigt som muligt - men senest i uge 32, hvor vi er tilbage igen.

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om stillingen, er du velkommen til at give teamlead Vicki Palm Krener et ring på 20 51 47 70.

Gem job