Er du UX-Designer? Og vil du være med til at udvikle frem­ti­dens ele­va­d­mi­ni­stra­ti­ve løsning og samtidig gøre en sam­funds­mæs­sig forskel?


Har du lyst til at udfolde dine evner som UX-Designer på en arbejdsplads med højt til loftet, masser af ansvar og en god, sund social kultur? Vi søger en UX-Designer til vores kontor i Roskilde, som vil være med til at udvikle fremtidens digitale elevadministrations-løsning, som understøtter skolens administration, forældre, børn og forvaltning i deres dagligdag. Er det dig?

Om jobbet

Vi søger en User Experience Designer, som er frisk på at være primusmotor på udviklingen af vores helt nye elevadministrative løsning.

Du vil få en helt central rolle sammen med vores solution manager og projektleder på området i at afdække behov og udforme fremtidens løsning til elevadministration. Som UX-Designer vil du få til opgave at designe og udvikle brugerrejsen, dette igennem tæt dialog med vores kunder og brugere - både strategisk og operativt.

Du er således ansvarlig for at indsamle, kondensere og nedbryde krav fra vores kunder og brugere, samt løbende i Scrum-processen at facilitere overleveringen og kommunikationen vedrørende disse krav til udviklerne – f.eks. i form af prototyper, mockups eller userstories.

Du vil få ansvaret for:

 • At designe brugeroplevelsen/rejsen
 • User research/brugerinddragelse igennem interviews, undersøgelser og/eller workshops
 • Prototyping m.v.
 • Beskrivelse af og nedbrydning af brugerkrav til userstories
 • Informationsarkitektur
 • Test af funktionalitet, navigation og brugerflade gennem brugertests.

Vi arbejder med integrerede systemer til håndtering af børn og unge fra 0-25 år. Vores løsninger til skoler, institutioner og kommuner udvikles og videreudvikles i tæt dialog med brugerne. Vores mål er at levere intuitive systemer, specialudviklede til de konkrete formål.

Du vil blive en del af et team, som understøtter 69 ud af landets 98 kommuners arbejde med elevadministration på både et forvaltningsmæssigt plan, såvel som ude i klasseværelset.

Vi ser gerne, at du har en kandidatuddannelse inden for User Experience og/eller har konkret erfaring som UX-designer. Vi søger dig, som brænder for at gøre en samfundsmæssig forskel – og som har lyst til at lære nyt.

Vi ser endvidere positivt på, at du har erfaring med eller kendskab til:

 • Beskrivelse af user stories m.v.
 • Inddragelse af forskellige fagligheder i brugerrejsen
 • Erfaring med at koordinere mange stakeholdere
 • Kendskab til skole - eller dagtilbudsområdet (herunder opgaverne forbundet med elevadministration).

Vi arbejder agilt i selvstyrende teams på tværs af fagligheder i en afdeling bestående af 23 medarbejdere fordelt på udviklere, Product Ownere og Operations.

Du vil blive den første UX-Designer i IST Danmark og har dermed god mulighed for at præge rollen. Du vil udover at være en del af udviklingsafdelingen blive en del af vores strategiske projekt om fremtidens elevadministration.

Om dig

Du er:

 • Løsningsorienteret
 • Ikke bange for ”detektivarbejde” og gå i dybden (om det er lovgivning eller i forhold til beskrivelse af brugerkrav)
 • I stand til at arbejde selvstændigt
 • Ansvarsfuld i forhold til dine opgaver og følger dem til dørs
 • Fagligt nysgerrig og god til at forstå brugernes/kundernes behov og omsætte det til løsning
 • Analytisk i din tilgang til komplekse problemstillinger
 • Åben og ærlig
 • God til at samarbejde på tværs af faggrupper.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med den øvrige forretning om udviklingen, både i Danmark og i forhold til vores svenske, norske og tyske kolleger.

Om IST

Vi er Skandinaviens førende udbyder af digitale løsninger til skoler og dagtilbud. Vi har arbejdet tæt sammen med skoler og dagtilbud i mere end 30 år, og vores løsninger omfatter hele læringsperioden – fra dagtilbud til universitet. Vi udvikler fx løsninger til elevadministration, skemalægning, vagtplaner og meget mere af det, som får et dagtilbud eller en skole til at fungere.

Målet er at effektivisere administrationen, lette kommunikationen og skabe nye muligheder for udvikling og læring.

Vi har kontorer i Stockholm, Linköping, Växjö, Oslo, Roskilde, Svendborg, Hamburg, Berlin og Schmalkalden og tæller i dag cirka 450 ansatte. Vi er cirka 100 ansatte hos IST i Danmark, hvoraf 70 arbejder i Roskilde og 30 i vores afdeling i Svendborg.

Et stærkt socialt ansvar gennemsyrer alt, hvad vi gør hos IST. Vores største motivation og drivkraft er, at alle skal have mulighed for at udvikle sig og leve et meningsfyldt liv - på egne vilkår og ud fra egne forudsætninger. Vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt og rart at gå på arbejde, og at der skal være en fornuftig work-life balance.

Vi har frokostordning, gratis frugt, the, kaffe, sodavand og is. Vi har en sund kultur med masser af sociale aktiviteter og en familiær omgangstone.

Ansøgning

Ansættelse sker i henhold til funktionærloven. Send din ansøgning samt relevante bilag via "Søg jobbet her" nederst på siden. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Da der arbejdes med persondata på vegne af vores kunder, er der særlige krav til sikkerheden i huset. I den forbindelse kan der blive stillet klar om fremvisning af straffeattest.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Kenni Sørensen på telefon 51 84 34 18.

Gem job