LEAD-udviklere til STIL – vær med til at skabe sam­fund­skri­ti­ske it-systemer


Vil du bruge dine evner inden for it-udvikling til gavn for hundredtusindvis af studerende og elever? Sætter du pris på at have mulighed for fordybelse samt at have ansvaret for hele systemet livscyklus? Hos os får du mulighed for at udvikle dig fagligt samtidig med, at vi tilbyder en ordentlig work-life balance.

Styrelsen for It og Læring (STIL) søger lige nu en eller flere LEAD-udviklere til vores teams i Aarhus. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data. Vi arbejder med samfundskritiske it-systemer, som er afgørende for, at hverdagen på de danske uddannelsesinstitutioner fungerer optimalt, og systemerne anvendes dagligt af tusindvis af børn, unge og voksne.

Samtidig har vi et godt og socialt arbejdsmiljø, der giver plads til en god work-life-balance. Hos os får du en hverdag, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med andre dygtige it-specialister, UX’ere og forretningsanalytikere. Vi kendetegner os ved, at vi prioriterer det interne samarbejde højt, så vi udvikler os sammen og sikrer de bedste løsninger både på kort og lang sigt.

Om stillingerne

Som LEAD-udvikler hos os får du rig mulighed for at præge, hvilke opgaver du vil kaste dig ud i. Du kommer til at arbejde med systemer, som skal bygges op fra bunden, og arbejdet vil bestå af frontend, backend og arkitekturopgaver. Vi arbejder både i .NET og Java og sætter en ære i at følge den teknologiske udvikling. Du har derfor mulighed for selv at være med til at præge, hvilken teknologi og hvilke typer opgaver du primært skal arbejde med.

Som LEAD-udvikler hos STIL spiller du en helt afgørende rolle for, at vi når vores mål, hvor kvalitet, lækre løsninger, nytænkning og høj performance altid er i højsædet. Du vil desuden skulle sparre og guide udviklingskolleger, der har mindre erfaring end dig.

Vi søger primært en LEAD-udvikler til vores bevisteam, hvor vi sikrer indsamlingen og anvendelsen af uddannelsesbeviser fra grundskolerne, ungdoms- og voksenuddannelserne. Alt efter dine erfaringer kan der også komme andre opgaveområder i spil.

Dine kompetencer 

Vi søger dig, der:

  • har en relevant uddannelse inden for it, og du har flere års erfaring med udvikling    
  • har forståelse for alment udbredte teknologier, herunder Java/.NET, Postgres og Javascript (React/Angular)
  • har forståelse for DevOps opgaver – vi anvender bl.a. Jenkins og TeamCity
  • anvender strukturerede og professionelle udviklingsmetoder 
  • har gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde i et agilt team, hvor du selv medvirker til at estimere, afklare og strukturere dit daglige arbejde
  • har lyst til at bidrage til et voksende fagligt udviklermiljø i styrelsen 
  • er god til at sparre og videregive din viden til dine kolleger.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et agilt team i et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer. 

Vi lægger vægt på, at du udvikler dig personligt og fagligt.

STIL er en arbejdsplads med højt til loftet. Vi arbejder generelt inden for normal arbejdstid mellem 8-16. Vi har fokus på work-life balance og har fleksible arbejdstider. Som ansat i staten får du 6. ferieuge, samt bliver en del af den offentlige pensionsordning.

Din arbejdsplads bliver i det naturskønne Højbjerg – tæt på Aarhus centrum og med gode parkeringsmuligheder.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte kontorchef Signe Rønn Sørensen på telefon 2528 4800 (Aarhus). Skriv gerne en SMS, og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Du kan læse mere om STIL og vores arbejde på stil.dk. Du kan også læse mere om vores rekrutteringsproces og arbejdsplads.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Med de rette kvalifikationer og erfaring kan ansættelsen evt. ske på konsulentniveau.

Dit arbejdssted vil være Lyseng Allé 1, 8270 Højbjerg.

Stillingerne ønskes besat pr. 1. oktober 2022 eller snarest muligt. 

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis elektronisk via "Søg jobbet her" nederst på siden senest d. 7. august 2022. Vi forventer at afholde 1. og 2. samtaler i uge 33 og 34. Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at udfylde en kognitiv test, der vil indgå som del af den samlede vurdering.

Vi ønsker, at medarbejdersammensætningen afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Om Styrelsen for It og Læring

STIL er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Ved at styrke brugen af it og læring understøtter vi ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data.
Vi beskæftiger ca. 360 medarbejdere i København og Aarhus. 

Læs mere om Styrelsen for It og Læring på stil.dk.

Gem job

Styrelsen For It og Læring
Publiceret: 8. juli 2022

Arbejdssted

Location Højbjerg