It-ar­ki­tek­ter til Center for It og Me­di­co­tek­no­lo­gi (CIMT)


Vil du hjælpe med at gøre en forskel og være sparringspartner i digitaliseringen af sundhedsvæsenet? Så er du måske den nye kollega, vi søger i Region Hovedstadens Center for It og Medicoteknologi (CIMT).

Afhængigt af dine kompetencer kommer du til at arbejde indenfor et af følgende områder: it-systemetablering i egne datacentre eller public cloud, Big Data og AI, it-systemunderstøttelse ift. personlig medicin med udgangspunkt i de diagnostiske specialer/-områder, eller Enterprise Arkitektur, hvis du kan lidt af det hele.

Kan du se dig selv som aktiv deltager i dette, så glæder vi os til at høre fra dig.

Om jobbet:

Som it-arkitekt bliver du del af et fagligt stimulerende miljø, hvor vi bruger hinanden til at sikre den bedst mulige optimering og videreudvikling af regionens applikations- og systemlandskab.

Du kommer til at arbejde bredt i systemlandskabet i regionen, hvor du skal bistå i såvel mindre som større it-systemetableringer. Dette i enten et agilt- eller standardprojekt setup.

Om os

Vi arbejder for at gøre en forskel for Region Hovedstadens hospitaler og patienter og sikre en tidssvarende, rentabel og driftssikker teknologi samt vedvarende afsøge nye muligheder for optimering og effektivisering.

Du kommer til at indgå i CIMTs It-arkitektur Center of Excellence (COE), et stærkt fagligt miljø med 30 andre it-arkitekter, hvis viden og kompetencer spænder vidt: Fra dyb indsigt i kliniske arbejdsgange samt data & data flows i Sundhedsplatformen og andre applikationer til eksperter i mere generelle løsnings- og infrastrukturkomponenter. 

Med vores samlede ekspertviden kan vi rådgive og sparre på stort set alt inden for it-arkitektur. Men ingen er ekspert i alt. Derfor deler og opbygger vi fælles viden og støtter og udfordrer hinanden, når vi i fællesskab finder den bedste løsning på en kompliceret udfordring. Alt sammen i et uformelt og dybt fagligt engageret fællesskab, hvor vi har det sjovt med hinanden.

Dine kvalifikationer og kompetencer

Som person er du:

 • humoristisk, uformel og i stand til at tackle udfordringer med et smil
 • nysgerrig og ivrig efter at lære nyt
 • lyttende, åben og resultatorienteret
 • evner at udfordre dig selv og andre frem mod den rigtige it-løsning ved at stille de rigtige tekniske- og it-arkitektoniske spørgsmål

Vi ser gerne, at du som minimum er bacheloruddannet og/eller har teoretisk eller praktisk erfaring med it-, forretnings- og enterprise-arkitektur. Gerne også udarbejdelse af arkitekturartefakter i spændet mellem strategi og infrastruktur/teknologi.

Derudover vægter vi, at du:

 • Evner at overskue ”end-to-end” scenarier og at anvende ”best practices” på disse
 • Evner at tænke både brugerens og den tekniske vinkel ind i it-løsningerne
 • Behersker mange teknologier konceptuelt og har en klar forståelse af en specifik teknologis fordele og ulemper i forskellige scenarier
 • Forstår at håndtere og nedbryde forretningsmæssig og teknisk kompleksitet
 • Kan kommunikere alt dette enkelt i både skrift og tale

Vi tilbyder dig

 • en unik chance for at arbejde med udvikling af fremtidens digitaliserede sundhedsvæsen
 • et job hvor faglige udfordringer, vidensdeling samt professionalisme er vigtige motivationsfaktorer
 • en fleksibel arbejdsform med frihed under ansvar, stærkt fællesskab med dygtige kolleger og kontakt til mange forskellige faggrupper
 • personlig og faglig udvikling i en sektion af fagfæller
 • en stor vital arbejdsplads i hovedstadsregionen i et dynamisk og uformelt miljø

Vi er en organisation i rivende udvikling:

Region Hovedstaden (og sundhedsvæsenet) er på en omfattende digitaliseringsrejse, hvor CIMT spiller en afgørende rolle i at sikre og understøtte den teknologiske og digitale udvikling i regionen.
Derfor har CIMT igangsat en transformation mod et nyt samlet CIMT, der agerer som en professionel it-organisation og en stærk partner for hospitalerne.

Du kan læse mere om CIMT på regionens hjemmeside.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte sektionschef Søren Zachariassen på telefon 21 68 88 30 eller på mail: soeren.zachariassen@regionh.dk, eller senior it-arkitekt Philip Madsen på telefon 51 82 61 51 eller mail: philip.madsen@regionh.dk.

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er 37 timer i gennemsnit pr. uge, og dit ansættelsessted vil være på Borgervænget 7, 2100 København Ø, men i det daglige foregår en del af arbejdet også på regionens hospitaler.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 23. september 2022. Samtaler holdes løbende startende fra ultimo af august. Startdato er hurtigst muligt og senest ultimo 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job