Senior pro­gram­mør - 3+ års erfaring med C++ og UE4

Vil du gerne arbejde med et af Danmarks største spilfirmaer, som udvikler old-school action-spil sammen med andre passionerede, empatiske og fantastiske kollegaer?

Hvem er vi?

Slipgate Ironworks er et spiludviklingstudie bosat i Aalborg, Danmark. Vi er fans af old-school action og strategispil med flere produktioner under udvikling. Snart påbegynder vi også udviklingen af et nyt AAA-spil baseret på en cult classic. Måske har du endda allerede spillet nogle af vores udgivelser, som Rise of the Triad, Rad Rodgers, og senest Ion Fury, GRAVEN og WRATH: Aeon of Ruin. Slipgate er karakteriseret af dansk arbejdskultur, en flad organisationsstruktur med et højt humør, hvor vi alle er begejstret af nye idéer, uanset hvem, som foreslår dem.

Hvad kan vi tilbyde?

Slipgate Ironworks kan tilbyde et super venligt miljø med en fantastisk stemning og mange muligheder for at være en vigtig del af mange projekter. Vi tror på, at man arbejder bedst, når man arbejder med det man elsker, så vi prøver, så godt vi kan, at lade vores medarbejdere vokse med jobbet og have indflydelse på hvad de laver. Når du først er blevet en del af teamet, så vil vi gøre meget for at beholde dig!

Jobbeskrivelse

Som vores senior programmør vil du have ansvar for tage dig af avanceret programmeringsopgaver, være mentor for andre progrommører, samt give og få feedback relateret til C++ og Unreal Engine 5. Du vil også have til opgave at udvikle forskellige tools og features til Unreal Engine 5.

Jobopgaver:

  • Ansvar for at lave code reviews og give, blandt andet feedback og coaching til andre programmører
  • Udvikle features of tools i Unreal Engine 5
  • Stå for avanceret programmerings opgaver relateret til gameplay features og AI programmering
  • Stå for optimering af specifik kode, systemer, samt hele processer

Hvem er du?

Vi ser dig som en person med minimum 3 års erfaring med programming i spilindustrien, hvor du har arbejdet omfattende med Unreal Engine og C++. Alternativt kan du have arbejdet med C++ og softwareudvikling i en relateret/nærliggende industri. Du er en person med viden indenfor avanceret matematik og algoritmer, og du er i stand til at kommunikere effektivt på engelsk både verbalt og på skrift. Udover at kommunikere effektivt, er det også vigtigt, at du kan kommunikere med empati og tålmodig, samt have lyst til at lære fra dig.

Jobkrav:

  • Minimum have 3 års erfaring med Unreal Engine og C++ (eller lignende erfaring i en nærliggende industri)
  • Nyder og er god til at arbejde med avanceret matematik og algoritmer
  • Kommunikere effektivt verbalt og skriftlig på engelsk, og kan kommunikere med empati og tålmodighed
  • Er i stand til at prioritere dine opgaver og er god til at tænke problemløsningsorienteret

Praktiske informationer

Sted: Vores kontorer i Danmark eller fjernarbejde (mulighed for relokering)

Starttidspunkt: Så snart som muligt

Jobtype: Kontrakt/Fuldtid

Erfaringsniveau: Senior

Kontaktinformationer

Spørgsmål omkring stillingen: Frederik Becker (Associate Producer/HR):

Phone No.:  +45 2332 3413

Gem job