IT-ar­ki­tek­ter til Sil­ver­bul­let A/S


Silverbullet er blandt de førende konsulentfirmaer i Danmark indenfor rådgivning om IT-arkitektur til den offentlige sektor. Det er vi bl.a., fordi vi har fokus på udvikling og vedligeholdelse af et stærkt fagligt miljø, der understøtter faglig udvikling og kollegial sparring. Her adskiller vi os fra de IT-virksomheder, der leverer vikarer og ressourcer på interim basis. Vi tror på arbejdsfællesskabet som basis for faglig kvalitet og gode langsigtede kunderelationer.

Og det går godt i Silverbullet. Vi har travlt, og der er stor efterspørgsel på IT-arkitekter. Ikke mindst i forbindelse med de nye rammeaftaler, Silverbullet har vundet – alene og sammen med partnere – indenfor de seneste år: I sundhedssektoren, i SKAT og i KOMBIT, ligesom vi er på SKI 02.15 sammen med Rambøll.

Derfor søger vi nu erfarne IT-arkitekter til vores kontorer i København og Aarhus.

Forventninger til kompetencer og erfaring:

Generelt har vi følgende forventninger til potentielle kandidaters kompetencer og erfaring:

  • Du har erfaring som it-arkitekt eller konsulent/rådgiver fra leverandørsiden og gerne erfaring i samspillet med det offentlige, og subsidiært erfaring med teknisk IT-projektledelse og/eller IT-administration.
  • Du har mindst 6 års erfaring fra rollen som IT-arkitekt, og har primært arbejdet i denne rolle i de seneste 2 år
  • Du har praktisk erfaring med design og implementering af integrationer - forretningsmæssigt såvel som teknisk
  • Du har praktisk erfaring med teknisk opgaveledelse indenfor IT-arkitektur og teknik generelt, på større projekter
  • Du har erfaring med udbudsforretninger i rollen som IT-arkitekt, herunder fokus på aftalers sammenhængskraft (arkitektur, udvikling, drift & forvaltning)
  • Du har erfaring med agile udviklingsforløb, herunder inddragelse af driftsydelser, DevOps m.m.

Endelig forventer vi, at du har en kandidatgrad i datalogi, er civilingeniør med IT-baggrund, eller har tilsvarende erfaring fra dit arbejde som IT-arkitekt. Vi værdsætter, at du allerede er forsynet med relevante certificeringer, specielt TOGAF, eller at du har lyst til at tage dem.

Forventninger til Silverbullet som arbejdsplads:

Silverbullet tilbyder et attraktivt professionelt miljø med fokus på faglig udvikling og herunder gode muligheder for efter- og videreuddannelse. Medarbejdergruppen er sammensat af erfarne konsulenter, der alle har en baggrund som ledere eller seniorspecialister i en kunde- eller leverandørorganisation.

I sammenhæng hermed er vi kendetegnet af en uformel omgangsform med kort adgang til ledelsen. Den enkelte konsulent har stort ansvar for og selvstændighed i opgaveudførelsen. Minimering af hierarki og bureaukrati er en del af vores ledelsesstrategi og for vores erfarne medarbejdere opleves dette som et attraktivt alternativ til de strukturer og styringsformer, der karakteriserer de store konsulenthuse.

Endelig tilbyder vi sikkerhed i ansættelsen, samt en god løn.

For yderligere information, kontakt:

Henrik Gørup Rasmussen
hgr@silverbullet.dk
Mobil 51265463

Gem job