System­te­ster – eller har du lyst til at blive det?


Vil du gerne forandre og være noget særligt for andre? Dette kan være din mulighed for at få mere substans i dit arbejdsliv. Hos LB lægger vi sjæl i arbejdet, og vi møder medlemmer, kolleger og omverden med skærpet sans. Du bliver en del af et medlemsejet fællesskab, hvor vi er der for hinanden. Vi deler også ambitionen om at gøre forsikring overflødig.

Er du nyuddannet eller ønsker du måske et karriereskifte, og synes du at systemtest lyder spændende, så kan du med fordel kigge her.

Vi er en virksomhed i voldsom vækst, og er derfor på jagt efter fire nye systemtestere til arbejde på tværs af udviklingsafdelinger, som består af ca. 40 kompetente medarbejdere. 

Konkret leder vi efter kandidater, som ønsker at være med til, at optimere og digitalisere vores forretning, hvor der gives mulighed for at tage ansvar og bruge sin faglighed og energi til at hjælpe os ind i en fremtid, hvor vores medlemmer stiller andre og markant større krav til os som forsikringsfællesskab.

Det kan være en stor mundfuld, hvorfor vi har skabt et internt uddannelsesforløb på ca. fem måneder, som skal være med til at sikre, at du får den rette værktøjskasse ift. test-faglighed herunder en ISTQB-certificering.

 Dine seks væsentligste opgaver i stillingen vil være:

 • Analyse af produktkrav og Testrapportering
 • Testanalyse af krav til systemer og forretningsflow, og evt. bidrage til at definere testbare acceptkriterier
 • Design af testcases samt testgennemførsel
 • Skabe overblik evt. via testdækning
 • Sikre overblik over nødvendige testdata
 • Testautomatisering (Leapwork/Cypress)

Har du sans for fællesskab og de rette forudsætninger?

Vi ønsker, at du trives og skaber resultater i LB. Derfor ser vi på, om dine faglige og personlige forudsætninger møder de forventninger, vores ledere har til dig.

 Forudsætningerne er:

 • at du har stor interesse i test og kvalitetssikring samt et brændende ønske om at blive god til testteknikker, metodikker, testværktøjer og testprocesser
 • at du som person er struktureret, detaljeorienteret og pligtopfyldende, og det er vigtigt for dig at overholde deadlines og følge dine opgaver til dørs
 • at du har en undersøgende og grundig tilgang til dit arbejde, så du sørger for et højt kvalitetsniveau
 • at du er nysgerrig og sikrer med din nytænkende tilgang til tingene, at vi når ud i alle kroge, gerne via metoder vi ikke har prøvet tidligere
 • at du er stabil og parat til at samarbejde på tværs af udviklingsafdelinger
 • at du er flydende på dansk i tale og skrift. Endvidere foregår store dele af kommunikationen med vores underleverandører på engelsk, derfor forventer vi også, at du kommunikerer ubesværet på engelsk i skrift og tale

Vi arbejder primært med værktøjerne JIRA og Confluence og efter agile metoder, hvilket du vil blive introduceret til i dit arbejde.

Da vi ønsker at påbegynde uddannelsesforløbet 1. september 2022, indkalder vi til samtaler løbende, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Se, hvad dine kommende kolleger siger om LB

Vi har spurgt tre af dine kommende kolleger om, hvordan de oplever LB:

”Vi bruger relativt lang tid ude i forretningen, hvor det handler om at lytte, samle op og få input med tilbage. Der er vigtigt, at vi holder sjælen i live og ikke glemmer vores rødder, når vi har travlt med at forandre herinde”

”Det giver energi at kunne se formålet med det, vi laver. Det giver en substans i jobbet, når de applikationer, du arbejder på, bliver brugt af andre i den anden ende”

”Vi skal have de rette rammer og organisationen til at kunne indfri visionen om at gøre forsikring overflødig. Vi skal blive ved og ved, fordi vi ved, at vi former den substans, der skal skabe forhindringsløsningerne”

Kontaktpersoner:

Afdelingschef, Kristian Leonhard tlf. 21 75 36 26 (ferie uge 29-30), hvis du vil vide mere om jobbet.

HR-konsulent, Kristina Ramm Hønholt, tlf. 93 60 02 03 (ferie uge 29-31), hvis du vil vide mere om rekrutteringsforløbet.

 Vi ser frem til at høre fra dig.

Gem job