Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT-ko­or­di­na­tor med po­ten­ti­a­le inden for pro­jekt­le­del­se

 • Har du mod på nye udfordringer i en hurtigtvoksende international virksomhed, hvor du kommer til at sætte store præg på udviklingen af vores online platforme?
 • Vil du arbejde i krydsfeltet mellem IT og projektledelse?
 • Og vil du anvende din IT- og systemviden til at gennemføre en transformation af vores eCommerce-platforme som en del af vores ambitiøse omnichannel-strategi?

En hverdag med fuld damp på

Efuma er en af de førende distributører af e-cigaretter og e-væsker i Europa. Vi tilbyder vores kunder mere end 6.000 forskellige produkter. Vi opererer i mere end 30 europæiske lande, hvor vi har over 800 forretningspartnere og forhandlere.

”Vi går en meget spændende fremtid i møde, hvor du spiller en helt central rolle sammen med vores eCommercespecialister, marketingfolk og webudviklere, og hvor du skal sikre supporten og driften af vores IT-funktioner samt vores onlinehandelsplatforme,” fortæller IT manager Simon Friberg.

E-commerce, support og projekter

Som vores nye kollega får du en bred rolle med ansvar for at:

 • være med til at videreudvikle og opbygge Efuma’s IT-infrastruktur
 • drifte, vedligeholde og kontinuerligt optimere vores websites
 • strukturere, skabe og vedligeholde integrationer mellem vores systemer
 • deltage i automatiseringsopgaver.
 • supportere interne brugere og eksterne kunder

En del af din rolle er at prioritere, styre og projektlede forskellige udviklings- og supportopgaver samt være den, der primært er i kontakt med vores 10 udviklere i Indien og Filippinerne. Derudover får du et tæt samarbejde med eksterne designere og content creators. Erfaring i PHP, CSS, HTML og/eller Java vil hjælpe dig i dit daglige arbejde, men der er ingen krav til faktisk kodningserfaring, da vi samlet den kompetence hos andre ressourcer i vores team.

Jobbet kræver ikke rejseaktivitet, da vores kontakt foregår online. Der er mulighed for at arbejde hjemmefra i det omfang, det giver mening.

Et stærkt internationalt team i en hurtigtvoksende branche

Du kan se frem til at blive en del af et kompetent team, hvor vi har travlt, samtidig med at vi ikke glemmer at have det sjovt. Vi giver alle en hjælpende hånd for at sikre, at vores kunders behov bliver mødt, og at vores produkter lever op til de gældende regulatoriske krav.

”Vi har et super fedt team. Og det gør det ekstra spændende at arbejde med kolleger i Indien og Filippinerne. Og så er det fedt at være et sted, hvor det går godt, og vi sammen løser de udfordringer, dagen bringer.” – Simon

En holdspiller med IT-teknisk erfaring

 • Vi forestiller os, at du har en god IT-teknisk forståelse og erfaring med databaser,Magento 2 (eller lignende eCom platform) og er meget godt bekendt med Excel
 • Du har erfaring med eCommerce og ved, hvordan systemer spiller sammen gennem integrationer for at skabe en organiseret og god brugeroplevelse
 • Det er et stort plus, hvis du har mod på at prøve kræfter med projektledelse
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Er du interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 72 45 90 74. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kollega.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere om os

Efuma ApS startede som en lille virksomhed i 2013 og tæller i dag omkring 40 ansatte i Wholesale-organisationen, og 45 medarbejdere i vores egen landsdækkende Retail-kæde. Vores lager og kontor ligger på Avedøre Holme, 15 minutters kørsel fra København. Se mere her.

Kontaktperson

Senior IT-rekrutteringskonsulent
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job