Vi søger både dig som er erfaren Scrum Master og dig som er ny i rollen


Kunne du tænke dig at blive Scrum Master for et eller to teams og samtidig sikre faglig udvikling af teamet? Drømmer du om at være en del af en organisation, der arbejder ambitiøst med et skaleret, agilt setup, hvor du kan være med til sætte rammerne for næste skridt? Vi søger både en erfaren Scrum Master og en som er ny i rollen.

Kontoret Agil Ledelse MDI – din nye arbejdsplads

Du bliver ansat i kontoret, Agil Ledelse MDI, der udover at være et kompetencecenter for de agile roller, også er ansvarlige for den agile transformation i vores område, Mindre Drifts Initiativer. I vores kontor er vi 30 professionelle og kvalitetsbevidste kolleger med forskellig uddannelses- og erhvervsmæssig baggrund.

”Vi kan meget mere sammen, fordi vi har et arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og plads til refleksioner, læring og vidensdeling. Tæt samarbejde på kryds og tværs giver os nye perspektiveringer og øger kvaliteten i alt vi laver.” fortæller din nye kontorchef Vera Mali og fortsætter: ”Jeg selv trives bedst med frihed under ansvar og bestræber mig på at give det selvsamme til mine medarbejdere. Vi har en åben dialog og uformel tone i kontoret, samt fokus på personlig og faglig udvikling”.

Vi tilbyder

Du kommer til at arbejde i et Agile Release Train som har ansvaret for at bygge integrationsteknologier til fremtidens skattevæsen. Det er samtidig disse systemer som sørger for kommunikation fra Skatteforvaltningen til borgere og virksomheder. 

I dette setup kommer du til at samarbejde med mange typer af interessenter, da vi har mange forskellige slags kunder som har brug for data og information på alle niveauer. Vores kunder er både eksterne informationsafsendere og -modtagere samt interne projekter og systemer.

Der er stor mulighed for at påvirke jobbets udformning. Vi er glade for teknisk nørderi og har samtidig et stort fokus på vores kunder og på at levere værdi. Vi dyrker vores faglighed og har fokus på kontinuerlig læring og forbedring og på høj troværdighed og leverancesikkerhed. Hvis du er nysgerrig på ny teknologi, udviklingsfilosofier og udviklingsmetoder, vil dette job som Scrum Master være det helt rette sted for dig.

Dine arbejdsopgaver 

Som Scrum master er du ansvarlig for at teamet arbejder agilt og løbende forbedrer sig frem mod at blive et selvorganiserede team. Du skal sikre et godt samarbejde i teamet og være med til at udvikle den agile bevidsthed og forståelse samtidig med, at du opbygger et velfungerende samarbejde med interessenter både indenfor og udenfor teamet.

Du får bl.a. til opgave at:

  • Sikre de optimale rammer så dit team kan yde sit bedste
  • Facilitere events, såsom daily standup, review, retrospective og PI-Planning
  • Fjerne de forhindringer der måtte opstå i samarbejde med andre interessenter
  • Sikre kommunikation med andre teams i ART'en og i resten af organisationen
  • Drive forandring, skabe gennemsigtighed og forankrer de agile værdier

Om dig

Du har en relevant uddannelse, hvor du har lært om de agile principper og har enten en solid erfaring som Scrum Master eller er helt ny i faget. Du brænder for de agile metoder og kender de agile principper. Det er et stort plus, hvis du har erfaring fra IT- eller den finansielle branche, ligesom det er en fordel, hvis du er Scrum- og måske SAFe-certificeret.

Du er empatisk, inkluderende, rummelig og tydelig i din kommunikation. Du er den type, der faciliterer mere, end du styrer. Du fjerner forhindringer sammen med teamet og coacher dem til at udvikle deres personlige og faglige kompetencer. Du har øjnene på målet og arbejder stålsat på, at teamet leverer stærke løsninger, som skaber værdi for vores kunder. Det er afgørende, at du formår at kommunikere tydeligt og klart så selv komplicerede udfordringer bliver letforståelige.

Som person er du:

  • Systematisk og koordinerende
  • Udadvendt og har let ved at skabe relationer
  • Beslutningsdygtig og handlekraftig
  • En inspirerende holdspiller som kan være med til at sætte retningen

Ansøgning og ansættelse

Ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser bedes sendt via linket ”Søg jobbet her” senest søndag den 14. august 2022. Der afvikles samtaler løbende med hensyn til ferie.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Vera Mail på 72371322 (kun i uge 28 og 32) eller Release Train Engineer Vinni Reimer-Hansen på 72377467 (undtagen uge 28).

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Publiceret: 12. juli 2022

Arbejdssted

Location Frederiksberg