IT-supporter med erfaring indenfor test


Vil du være en del af en innovativ virksomhed, der er førende på markedet i Norden? Logos Payment Solutions A/S har leveret innovative selvbetjente betalingsløsninger i mere end 30 år og de er blandt branchens førende i Norden.

Logos Payment Solutions laver nogle af de bedst kendte selvbetjente betalingsløsninger i Danmark. De udvikler og producerer betalingsterminaler, -automater og platforme til selvbetjening, app- og mobilbetalingsløsninger, samt support og service af disse. Dette gør de ud fra mottoet: nem betaling overalt.

Logos oplever stor efterspørgsel på deres støt voksende produktportefølje og der er planer for yderligere international ekspansion. De har i de sidste fem år været gennem en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er fordoblet.

Som led i den fortsatte vækst, søger vi derfor nu en IT-supporter der bliver en del af udviklingsafdelingen i deres afdeling i Odense. Som Logos nye IT-supporter får du en afvekslende hverdag, hvor du både skal samarbejde med dine kollegaer internt og desuden supportere kunderne på Logos løsninger. Logos Payment Solutions A/S løsninger omfatter bl.a.:

  • Betalingsterminaler, -automater og platforme til selvbetjening
  • App- og mobilbetalingsløsninger
  • Kommercielle og tekniske backend-systemer
  • Integrationer, tilpasninger, installation, service og support

Dine arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver kommer overordnet til at bestå af to områder: Som udviklingsafdelingens tester, får du ansvar for at teste de løsninger som dine kollegaer har i produktion og her sørge for at give dem feedback, med henblik på at rette eventuelle fejl og optimere brugeroplevelsen. Desuden skal du, når løsningerne er gået live, supportere kunderne i brugen af løsningerne. Den daglige dialog du har med kunderne, bruger du samtidigt til at komme med input til dine kollegaer i udviklingsafdelingen så de løbende kan forbedre produkterne.

Dine kvalifikationer

Du er løsningsorienteret, imødekommende og fleksibel i din indstilling til både kunder og kollegaer. Du sætter en ære i at udvise god kundeservice og formår at hjælpe dine kunder inden for det aftalte tidsrum. I kraft af din todelte rolle som både supporter og tester, skal du kunne trives med både at have den udadvendte kundekontakt, samtidigt med at du værdsætter det interne arbejde med at teste løsningerne. Logos Payment Solutions A/S har en flad virksomhedskultur, der arbejder ud fra mantraet frihed under ansvar; derfor forventes det også at du påtager dig dette ansvar og sikrer høj kvalitet til de aftalte deadlines.

Vi leder efter en kandidat der har mindst 3 års erfaring med IT-support og derudover har:

  • Som minimum en uddannelse som IT-supporter, IT-teknolog, datatekniker eller lign.
  • Erfaring med 1st og 2nd level support af kundetilpassede softwareløsninger
  • Erfaring med test og testværktøjer
  • Stor kvalitetssans - er struktureret og metodisk med et godt overblik
  • Ikke er bange for at udfordre det eksisterende og se løsningerne ud fra kundens perspektiv
  • Kan skrive og tale dansk og engelsk på højt niveau

Har du stiftet bekendtskab med selvbetjente betalingsløsninger i din nuværende eller tidligere stilling er det et stort plus men ikke et krav.

Hvad tilbyder Logos:

Logos har i alt ca. 140 ansatte og producerer og leverer selvbetjente betalingsløsninger gennem +35 år. Produkternes elektronik, mekanik og software udvikles in-house. Logos er blandt branchens førende i Norden, og de har en aktiv strategi for international ekspansion.

Logos har attraktive lønforhold efter kvalifikationer, pension, morgenmad hver fredag, 6 ugers ferie og der er gratis parkering lige ude foran døren.

Ambitionerne er store og du kan blive en del af denne succes. Virksomheden har en hyggelig og familiær omgangstone, med et rigtig godt samarbejde og sparringsmuligheder med andre skarpe hjerner.

Du kan læse mere om Logos Payment Solutions via følgende link: www.logos.dk

Logos ligger på Landbrugsvej 6, 5260 Odense S.

Samtaler vil blive afholdt/indkaldt løbende, og ansættelse vil ske når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål eller ønsker du flere oplysninger vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Consultant Robert Krogh Steffensen på tlf. +45 53 62 93 00 eller mail: rks@bloom.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest.

Gem job