RUC søger en senior Data Engineer


Dette er en meget alsidig rolle, som giver dig mulighed for - helt fra starten af, at være med til at opbygge fundamentet for vores next level dataplatform. Vi mener, at beslutninger skal træffes på et oplyst og korrekt datagrundlag. Her bliver du en central spiller ift. at kunne identificere, transformerer og udstille det datagrundlag på en let tilgængelig måde, som kan understøtte styring og resultatskabelse i de enkelte analytiske enheder på RUC.

Dit kendskab til nye og etablerede data-teknologier, vil sammen med din erfaring blive bragt i spil til at innovere på området indenfor datamanagement. Vi tilbyder stor indflydelse, og du vil være med til at bane vejen både for hvad der er tekniske muligt, men også i implementeringen ud i forretningen.

Arbejdsopgaver

Du vil blandt andet komme til at arbejde med:

 • Etablering og udvikling af dataplatform i Azure
 • Definering af datamodeller ud fra forretnings-/begrebsmodeller
 • Klargøring af data, op til det punkt hvor det kan bruges i fx Power Bi
 • At hjælpe vores stakeholders med behovsafklaring og kravspecificering
 • Rådgivning ifm. identificering af masterdata i vores kildesystemer
 • Bistå med teknisk udvikling af vores MDM og datakatalog
 • I samarbejde med vores udviklings- og driftsafdeling at finde den bedste udnyttelse af eksisterende data til brug i vores nye integrations-platform og omliggende målsystemer.

Kvalifikationer

Vi ser gerne, at du har følgende:

 • Arbejdet som data engineer ol. eller i en software engineer rolle med fokus på data
 • Erfaring med forskellige database teknologier, herunder distribuerede databaser og relationelle databasesystemer, NoSQL, cloud teknologier
 • Erfaring med databearbejdning så som (Azure Data Factory, Azure Data Lake/Warehouse ol.)
 • Har arbejdet med datakatalog eller har kendskab til f.eks. (Azure Purview, Informatica) eller andre automatiserede indsamlingsprocesser.
 • Kendskab til opsætning af datapipelines og procesautomatisering i CI/CD værktøjer. (Vi bruger Azure)

Vi forventer, at du:

 • Brænder for dataingeniørdomænet og data generelt
 • Kan sikre en ensartet standard på tværs af relateret løsninger
 • Kan skabe løsninger, der er skalerbare, nemme at vedligeholde og arkitektonisk gode
 • Er dedikeret, passioneret og tager ansvar. Vi har en stærk samarbejdskultur, men du forventes også at arbejde selvstændigt
 • Er proaktiv, serviceminded og har evnen til at finde løsninger for dine stakeholders, fordi samarbejde er nøglen til succes

Vi lægger stor vægt på, at du arbejder systematisk og selvstændigt. Du skal evne hurtigt at sætte dig ind i nyt stof, være udadvendt og trives godt med projekt- og tværfaglige samarbejder. Du skal endvidere kunne fungere godt i samarbejde med andre, og kunne formulere dig flydende på dansk og engelsk, i både skrift og tale.

Du skal kunne trives med skarpe deadlines i et dynamisk arbejdsmiljø, og formå at bevare ro, overblik og ikke mindst det gode humør i en travl hverdag.

Vi tilbyder

Muligheden for i stor grad at være med til at præge udviklingen af vores next level data platform. Undervejs vil vi give dig de værktøjer og den støtte, du har brug for, for at videreudvikle dig i din professionelle karriere.

Derudover tilbyder vi Danmarks nok mest fleksible flekstidsordning, mulighed for 2 hjemmearbejdsdage samt tilskud til fysioterapi og massage.

Mere information

Du er velkommen til at kontakte teamleder Sonni Hansen på +45 6195 1227 eller sonni@ruc.dk.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg. Der er tale om en fuldtidsstilling, dvs. 37 timer om ugen inklusiv frokost. Vi ser gerne, at du kan begynde snarest eller efter nærmere aftale.

Ansøgning

Søg stillingen via "Søg jobbet her" nederst i opslaget.

Ansøgningen skal indeholde:

 1. Motiveret ansøgning
 2. CV
 3. Dokumentation for uddannelse

Ansøgningsfristen er den 14. august 2022.

Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget i betragtning.

Roskilde Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund, og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge hos os.

Gem job

Roskilde Universitet
Publiceret: 13. juli 2022

Arbejdssted

Location Roskilde