Er du vores nye .NET/C# System­ud­vik­ler?


Er du frisk på at udvikle fremtidens faktureringsløsninger? Trives du med at have flere bolde i luften og ansvar for større projekter? Vil du indgå i et team, hvor vi løfter i flok. Så send din ansøgning allerede i dag!

Vi har skabt os en helt unik position på markedet for levering af rådgivning og løsninger til udveksling af elektroniske forretningsdokumenter, integrationer samt løsninger til professionelt indkøb. Vi arbejder med cloud-løsninger og de nyeste teknologier på området. Udover egne løsninger sælger og implementerer vi også SAP- og Oracleløsninger.

Vi har deltaget i udarbejdelse af NemHandel i Danmark, Peppol i EU og Digital Post. Generelt er vi først på listen, når offentlige og private virksomheder har brug for rådgivning og løsninger indenfor vores felt. Dette er understøttet af, at mySupply igen i 2021 blev kåret af Computerworld som Danmarks dygtigste IT-virksomhed indenfor elektronisk dokumenthåndtering.

Vores kundegruppe består af et bredt spekter af store og små virksomheder både indenfor den private og den offentlige sektor samt større udenlandske virksomheder.

Vi forventer, at du både kan arbejde selvstændigt og indgå i team-opgaver. Grundet den store mængde forretningskritiske data, som vi håndterer for vores kunder, er SW security et vigtigt område for os, og har du kendskab hertil, er det en klar fordel. 

Vi forventer, at du

  • mestre .NET og C# til fulde.
  • har mindst 5 års erfaring med systemudvikling.
  • har viden om og erfaring med MSSQL.
  • er i stand til at drive tekniske løsninger på forretningsmæssige problemstillinger.
  • har kendskab til elektronisk faktura og digitale systemløsninger vil være en fordel.
  • brænder for at gøre vores kunder tilfredse og bidrage til deres succes.
  • er serviceminded og god til at forstå kundernes virkelighed.
  • er videbegærlig og god til at tilegne dig ny viden på egen hånd

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling, løn efter kvalifikationer, hvori der indgår pensionsordning med sundhedsforsikring og kritisk sygdom.

Information og ansøgning

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Udviklingschef Christian H. Jensen +45 22 18 9783 eller chj@mysupply.dk. Ansøgning skal sendes til job@mysupply.dk. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler og ansætter, når vi har fundet den rigtige kandidat. Tiltrædelse d. 1 september 2022


Om mySupply

mySupply er en virksomhed med stærke værdier omkring ansvarlighed, kvalitet, troværdighed, leverancesikkerhed og samarbejde. I det hele taget har vi en professionel tilgang til opgaveløsning, hvor kunderne og deres behov er i højsædet. Vi er en del af Visma Group.

Gem job