Da­ta­mo­del­lør i En­ter­pri­se Da­ta­wa­re­hou­se teamet


Nyoprettet stilling i Enterprise Datawarehouse teamet

Dataingeniør, Dataarkitekt, Datamodellør, BI-udvikler… Kært barn har mange navne, så lad os tale om titlen, når vi mødes til en samtale. Vigtigt er, at du kan få data til at makke ret, både på felt- og på nøgleniveau.

Der er tale om en nyoprettet stilling, som kan skræddersys præcis til dig – uanset om du ser dig selv som Datamodellør, Dataingeniør eller Data-/BI-udvikler, og uanset om du er i starten af din karriere eller kommer med flere års erfaring.

Dit nye team

EDW-teamet, som består af i alt 32 dygtige kolleger i Danmark og Polen, er et tværfunktionelt team med både udvikling og drift på opgavepaletten.

Dine nærmeste kolleger bliver Magomed, Christian og Jan – vores rutinerede dataguruer – som står klar til at modtage dig med åbne arme. De tre herrer kan, afhængig af din erfaring, give dig mulighed for enten at lære fra de bedste eller sparre med skarpe ligesindede.

Vi leverer forretningskritiske løsninger til vores kunder på tværs af en bred vifte af forretningsområder: Regnskab, AML, Risk, Skat og BI, for blot at nævne nogle få. Der leveres efter de agile principper i driften med Devops og i udvikling efter SCRUM-principperne. Vi arbejder med og implementerer løbende nye teknologier og har et konstant fokus på at forbedre vores processer.

Dit nye job

Din opgave bliver at konstruere og administrere data til operationel, regulatorisk og analytisk brug for mere end 100 pengeinstitutter på tværs af hele Norden.

Du brænder for at lege med data, samt at arbejde i spændingsfeltet mellem udvikling og arkitektur, forretning og teknologi. Du vil være den, der omsætter forretningsbehov til datadrevne løsninger i vores EDW. Du vil via kildesystemer og datawarehouse definere de data, som gør forskellen. Herefter vil kompleks datamodellering sammen med forretningsindsigt skabe de rette kvalitetsløsninger - ikke bare for den enkelte, men også gerne for fællesskabet. Du vil således deltage i alle faser lige fra idé, projektdeltagelse, udvikling og drift af løsningen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Udarbejde løsningsdesign for data
 • Udarbejde datamodellering og dataflow
 • Dokumentere datamodel (Erwin)
 • Udføre dataprofilering med datasammensætning fra flere systemer
 • Udarbejde PoC i SQL
 • Deltage i projekter med kunder og SDC-teams i både Danmark og Polen
 • Rådgive og træne andre (internt som eksternt) i brugen af data
 • Deltage i kundemøder
 • Deltage i SCRUM-teams for agil og effektiv design og udvikling
 • Supportere DevOps teams i løsningen af incidents og mindre requests
 • Supportere BIDS Product Owners i udarbejdelse af roadmaps og design end2end

Derudover vil du vil få udpeget et af områderne i EDW’et, som du vil blive arkitekt og ejer af – ”Product Owner”, kalder vi det. Her bliver dine opgaver at sikre operationel stabilitet af den nuværende dataløsning samt design af ændringer og nye krav.

Om dig

Din selvstændighed er i højsædet og du brænder for at arbejde med data. Med din nysgerrige natur tænker du innovativt og ser muligheder. Samtidig er du analytisk og struktureret anlagt, og du sidder måske i dag som Data-/SW-udvikler, hvor du gør brug af disse kompetencer.

Du har helt sikkert gode kommunikations- og samarbejdsevner, som hjælper dig på vej med at få omsat dine ideer og løsninger. Har du erfaring fra den finansielle branche, er det en fordel.

Desuden bringer du følgende kvalifikationer til bordet:

 • Kortere eller længerevarende erfaring med datamodellering og -governance
 • Erfaring med generel kodning, fx SQL eller SQL Server
 • Erfaring med Agile, Scrum/Kanban eller lignende

Det er et krav, at du er flydende i dansk og engelsk, mundtligt såvel som skriftligt. Skandinaviske sprog er også nyttige, men er ikke et krav.

Vi byder på fleksibilitet i arbejdet, work-life balance, og sørger desuden for en attraktiv lønpakke, firmatelefon, pensionsordning, massageordning, fitnesscenter i bygningen samt lækker kantine og en medarbejderklub, hvor vi arrangerer vinsmagninger og meget mere.

Vil du med ombord?

Vi glæder os til at høre fra dig. En motiveret ansøgning er velkommen, men dit CV kan også stå alene. Vi skal nok få snakket om din motivation for jobbet, hvis du bliver kaldt til en samtale.

Ønsker du at høre mere om stillingen eller SDC, er du meget velkommen til at kontakte Head of Department Henriette Joost, Mobil: +45 3153 5541 - e-mail: hhjo@sdc.dk.

Gem job