IT-udvikler til Operativt Teknisk Center i PET


Vores teknik – altid et skridt foran

Vil du være en del af et større fællesskab, der arbejder for at beskytte Danmark mod spioner og terrorister?
Brænder du for at udvikle innovative IT-løsninger som bygger på de fedeste og nyeste teknologier?
Synes du, at det lyder spændende, at bruge dine kompetencer og evner på at understøtte efterretningsoperationer?
Vil du være en del af et innovativt og dynamisk udviklingsteam, der sidder helt tæt på operationerne - og hvor dit arbejde vil få stor betydning for Rigets sikkerhed?

Så har vi jobbet til dig!

I Operativt Teknisk Center (OTC) har vi brug for flere skarpe, nytænkende og innovative IT-udviklere til et veletableret team af udviklere.

Om os

OTC er en del af Indhentningsafdelingen i PET, og er ansvarlig for store dele af PET’s tekniske og digitale indhentning og overvågning, og er dermed en stor del af de fleste operationer i PET.

OTC´s opgave er at indhente og håndtere svært tilgængelig operationsrelevant information og data samt at understøtte efterretnings- og sikkerhedsoperationer med tekniske løsninger.

Som en del heraf har sektionen for Operativ Teknisk Støtte (OTS) et stærkt udviklingsteam som håndterer den indhentede data og gør den tilgængelig for såvel analytikere som efterforskere i selve operationerne.

Jobbet

Vi søger lige nu udviklere, som kan indgå i teamet og flytte os yderligere ind i fremtiden. Vi arbejder agilt med en kort vej fra udvikling til produktion ved hjælp af en moderne continuous delivery platform.

Din rolle vil være at håndtere og bringe komplekse og forskelligartede datasæt fra vores indhentningskapaciteter i spil til understøttelse af PET's operationer.

Dit arbejde vil således få en direkte og meget konkret effekt på PETs evne til at modvirke spionage og terror i Danmark.

Dine primære opgaver vil således være at strukturere, håndtere og visualisere komplekse data fra vores tekniske og digitale indhentning.

Du vil indgå i et støt voksende udviklingsteam, hvis kerneopgaver er at videreudvikle vores egen datahåndteringsplatform samt udtænke, udvikle, teste og implementere IT-løsninger i samarbejde med resten af sektionen.

Om dig

Du har en relevant uddannelse inden for IT, eksempelvis datamatiker, datalog eller anden relevant akademisk IT-uddannelse. Det kan også være, at du har en uddannelse, hvor IT har spillet en stor rolle, eller at du er autodidakt med mindst tre års relevant erhvervserfaring.

Det er et krav, at du har gode Linux-kompetencer – eller at du har mod på at lære det. Derudover lægger vi stor vægt på, at du kan opfylde flere af nedenstående punkter.

Du har erfaring med:

  • Javaapplikationer (f.eks. Spring Boot)
  • Databaser (f.eks. PostgreSQL, Elastic)

Du har kendskab til:

  • Webteknologier (F.eks. React)
  • Docker og Kubernetes

Det er ikke et krav, at du mestrer alle de nævnte discipliner, men vi har en forventning om, at du kommer med en vilje til at lære og har et gåpåmod til at angribe komplekse opgaver, som kræver, at man skal tilegne sig viden på et nyt teknisk felt. De faglige kompetencer du evt. mangler, skal vi nok bygge på gennem et individuelt tilpasset udviklings- og kompetenceforløb. Vores ambitioner er høje, og det må dine også gerne være.

Som person er du løsningsorienteret, struktureret og proaktiv, og derfor bringer du din idérigdom i spil med nye perspektiver til teamets fælles opgaveløsning.

Du evner at løse nye opgaver hurtigt, og derfor er du god til at balancere kvalitet med tid til rådighed.

Du er omstillingsparat, hvilket betyder, at du sikkert og effektivt kan skifte mellem opgaver, når prioriteringer ændrer sig meget hurtigt, hvilket er naturligt i en organisation som PET, hvor operationer og opgaver kan dukke op med kort varsel. Du skal endvidere evne at bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg, når vilkårene omkring dig ændres.

Du er sikkerhedsbevidst, og ved hvordan man begår sig i den digitale verden, og villig til at lære nyt i en anderledes organisation. Dit arbejde vil være særdeles sensitivt af karakter og helt afgørende for PET operative virke.

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat efter aftale.

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Der er ansættelsessamtaler i ugerne efter ansøgningsfristen.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det forventes, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad af diskretion. Ved eventuel ansættelse vil yderligere vejledning omkring fortrolighed blive givet.

Kontakt

Du kan læse endnu mere om stillingen i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her.

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på HR-Ekstern@pet.dk. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Hvis din ansøgning udtages må du forvente at skulle gennemgå praktiske tests samt en mundtlig engelsktest.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 9. august 2022.

Gem job

Politiets Efterretningstjeneste
Publiceret: 14. juli 2022

Arbejdssted

Location Søborg