Erfarne og nyud­dan­ne­de net­værk­sind­hen­te­re til Operativt Teknisk Center i PET


Vores teknik – altid et skridt foran!

Læser du andres kode for at se, hvad den også kan bruges til?
Bliver du motiveret af at finde sårbarheder, udnytte dem og skabe adgang til skjulte oplysninger - uden at blive opdaget?
Vil du helt tæt på operationerne og gøre en forskel i Danmarks nationale sikkerheds- og efterretningstjeneste, som har til opgave at modvirke trusler mod Danmarks sikkerhed?
Så har vi jobbet til dig!

Vi tilbyder en række stillinger som netværksindhenter i PET’s Indhentningsafdeling, i Operativt Teknisk Center (OTC). Til disse stillinger leder vi både efter talenter og erfarne profiler indenfor hacking og cybersikkerhed. Du får mulighed for at arbejde sammen med og lære af dygtige, etablerede netværksindhentere, mens du både videreudvikler dig gennem vores skræddersyede uddannelsesprogram og løbende bidrager til den operative hverdag med dine særlige evner og idéer.

Vi tilbyder en unik mulighed for at operere digitalt og kreativt indenfor rammerne af og med dyb respekt for det retssamfund, vi er ansat til at værne om. Du får således mulighed for at bruge dit kendskab til internettets skyggesider og egenskaber bag et tastatur til at bidrage til indsatsen mod terror og spionage mod Danmark.

Du vil få hjælpsomme og skarpe kollegaer, som vil se frem til at skubbe til dig og din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores medarbejdere – dels fordi vi tror på, at din personlige udvikling er afgørende for din arbejdsglæde, og dels fordi det er nødvendigt, hvis vi skal nå vores mål om at være blandt de bedste.

Om os

Operativt Teknisk Center (OTC) er som en del af Indhentningsafdelingen i PET ansvarlig for store dele af PET’s tekniske og digitale indhentning og overvågning, og er dermed en stor del af de fleste operationer i PET.

OTC’s opgave er at indhente og håndtere svært tilgængelig operationsrelevant information og data, samt at understøtte efterretnings- og sikkerhedsoperationer med tekniske løsninger. Du vil blive tilknyttet sektionen for Digital Indhentning, som har til opgave at skabe adgang til og indhente data i alt fra telefoner til routere, i applikationer eller i RAM, og gennem wi-fi eller bluetooth.

Jobbet

I sektionen for Digital Indhentning vil din overordnede opgave blive at udvikle vores metodikker og kapaciteter indenfor hacking. Du vil indgå i et team af netværksindhentere med hver deres faglige ekspertise indenfor eksempelvis netværk, apps eller styresystemer. Nogle operationer kræver samarbejde på tværs i teamet, mens andre kræver, at du bringer dit speciale i spil i selvstændige, fokuserede opgaver for at finde sårbarheder i vores målpersoners digitale udstyr og adfærd. Vores målpersoner skifter løbende modus og enheder, så derfor er din opgave at holde dig på forkant med nye muligheder, som vi selv udvikler i teamet, eller som kan udvikles gennem samarbejde med private virksomheder.

Den konstante udvikling indenfor cybersikkerhed bevirker, at der i stillingen indgår rejseaktivitet til relevante konferencer, ligesom deltagelse i kurser og uddannelse er en central del af vores hverdag.

Om dig

Du skal have en brændende interesse for at arbejde offensivt eller defensivt med netværk, applikationer eller enheder. Vi leder efter profiler med kompetencer indenfor forskellige aspekter af hacking, så hvorvidt du har taget certificeringer, har professionel erfaring med eller blot bruger din fritid på at udnytte sårbarhederne i den digitale verden er ikke i sig selv afgørende. Det afgørende er, om du har motivation og ambition til at blive en af de bedste.

Som person befinder du dig godt i det tætte faglige samarbejde i teamet, ligesom du evner at bringe dine egne evner i spil konstruktivt og med stor respekt for de andre fagligheder på din kommende arbejdsplads.

Det er helt afgørende, at du brænder for at udvikle dig selv og dine evner bag skærmen. Derfor er du nysgerrig, kreativ og fokuseret, når du udvikler nye muligheder for at bryde gennem firewalls, reversere applikationer eller bevæger dig på tværs af netværk. Vi leder efter den rette offensive tankegang, så du skal være i stand til at se muligheder i både at finde sårbarheder OG skabe idéer til at udnytte dem.

Du er sikkerhedsbevidst og villig til at lære nyt i en anderledes organisation. Dit arbejde vil være særdeles sensitivt af karakter og helt afgørende for PET’s operative virke.

Endelig skal du være i besiddelse af et veludviklet moralsk kompas, så din dømmekraft hjælper dig i pressede situationer eller under skiftende operative vilkår til at træffe de rette beslutninger.

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat efter aftale.

Du har mulighed for at søge online eller at sende din ansøgning med posten. Motiveret ansøgning, CV og evt. andre relevante dokumenter sendes med post til:

PET
Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg
Att.: HR-Rekruttering

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Der er ansættelsessamtaler i ugerne efter ansøgningsfrist. I rekrutteringsprocessen indgår test på en række områder, ligesom du vil blive forelagt en række cases og andre realkompetence-evalueringselementer.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det forventes, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad af diskretion. Ved eventuel ansættelse vil yderligere vejledning omkring fortrolighed blive givet.

Kontakt

Inden du søger stillingen, skal du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her.

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på mail: HR-Ekstern@pet.dk.
Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 8. august 2022.

Gem job

Politiets Efterretningstjeneste
Publiceret: 14. juli 2022

Arbejdssted

Location Søborg