It-spe­ci­a­list med stærke sam­ar­bejd­s­ev­ner og lyst til at udvikle til Region Midtjyl­lands pro­duk­t­om­rå­de


Brænder du for at levere it-værktøjer og stærk service til regionens hospitaler? Skal din næste arbejdsplads være en af landets største it-afdelinger med høj trivsel og vide rammer for faglig udvikling? Så er det præcis det her job, du skal søge! Vi har nemlig brug for dig til arbejdet med billeddiagnostiske produkter.

Billeddiagnostiske produkter bliver hver dag benyttet hundredevis af gange på regionens hospitaler. Det er store og komplekse systemer med mange interessenter og brugere, og hvor mange kolleger hver dag arbejder for at gøre det endnu bedre. Det er dét, der bliver dit arbejdsområde.

Det er ikke så vigtigt, om du kommer med it-erfaring fra klinikken, eller om du er it-teknisk uddannet. Vi vil først og fremmest have en ny kollega med engagement og lyst til at udvikle og arbejde med billeddiagnostik.

Vi håber, at du har nysgerrigheden med dig, at du er skarp til at kommunikere, at du er endnu skarpere til at samarbejde, og at du har flair for it. Har du det, så glæder vi os til at læse din ansøgning. Der venter dig nemlig et rigtigt spændende arbejde med et af klinikernes vigtigste it-værktøjer.

Vi håber, at vores nye kollega har:

  • Evnen til at sætte sig ind i komplekse problemstillinger
  • Stærke samarbejdsevner og naturligt inddrager andre fagligheder
  • Ambitioner og lyst til faglig udvikling
  • Skarpe kommunikationsevner mundtligt og skriftligt

Du får ansvaret for at kommunikere med kollegerne på hospitalerne, i It-afdelingen og med eksterne leverandører. En arbejdsdag består ofte af en stor del koordinering ved opgraderinger af systemer mellem drift og leverandører, behovsafklaring og fejlsøgning i en klinik.

Du kommer også til at arbejde med:

  • Life Cycle Management sammen med hospitaler, It og leverandører
  • Projektledelse af mindre udviklingsprojekter
  • Fejlretning gennem dialog med leverandører og kolleger på tværs af It-afdelingen
  • Samarbejde og sparring med sygehuse og leverandører med det formål at videreudvikle og forbedre den digitale arbejdsplads på hospitalerne
  • 2. og 3. level support

Velkommen på holdet i Diagnostiske produkter

Diagnostiske produkter varetager en del af regionens it-implementeringer, support og vedligeholdelse af store og små diagnostiske systemer. Vi er placeret i It-afdelingens Produktkontor, og vores 25 kolleger får en travl og spændende hverdag til at hænge sammen med humor og et stærkt fællesskab, som vi dyrker med flere sociale arrangementer. Vi fejrer vores successer og high-fives er en del af hverdagen.

Dit arbejdssted ligger i Aarhus, men i It-afdelingen har du et hybridt og fleksibelt arbejdsliv med gode muligheder for hjemmearbejde, når opgaverne tillader det.  

Sæt snuden mod ruden,og få et kig ind bag vinduerne.

Når man begynder et nyt sted, er det vigtigt, at man kommer ordentligt ombord på skibet. Det ved vi. Derfor får du fra første dag en mentor, der hjælper dig godt i gang, ligesom vi sørger for et tilpasset introduktionsforløb. Du kommer til at deltage på vores interne akademi, hvor du får et godt og bredt kendskab til It-afdelingen og Region Midtjylland.

Du og din leder har løbende udviklingssamtaler, og der er gode muligheder for efteruddannelse. Med jævnlige 1:1-samtaler har du og din leder et kontinuerligt fokus på din trivsel og udvikling. Vi arbejder for at skabe de bedste rammer, så du kan udvikle dig og blive endnu dygtigere.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Lene Lund på mail lene.lund@rm.dk eller telefon 29297847

Send din ansøgning senest den 11. august 2022. Vi forventer at holde samtaler den 22. og 23. august 2022, og du må inden da forvente at skulle lave en personprofil.

Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

It-afdelingen består af ca. 530 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle.

Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Få et indblik i vores hverdag på LinkedIn.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Gem job