BI-SQL-udviklere til Sund­heds­da­ta­sty­rel­sen


Har du lyst til at bearbejde sundhedsdata, så de kan skabe værdi for både det politiske og det administrative system, klinikere, forskere og offentligheden? Har du stærke kompetencer inden for IT-udvikling og er du skarp til behandling og udstilling af data? Så er du måske én af vores nye udviklere.

Om Datavarehus & Dokumentation

I Sundhedsdatastyrelsen er vi gang med at opbygge et af Danmarks største datavarehuse med sundhedsdata, som allerede nu bruges aktivt til f.eks. forskning, monitorering af aktuelle sundhedsområder (f.eks. Covid-19 og behandlingsventetider), udveksling af data med de danske regioner, rapporter vedr. medicinforbrug for læger, økonomisk afregning i milliard klassen mv.

Vi søger flere udviklere til sektionen Datavarehus & Dokumentation til videreudvikling af et datavarehus baseret på Microsoft SQL Server teknologier (SQL, SSIS, SSAS, PowerBI).

Din hverdag hos os

Som udvikler vil din hverdag gå med ETL load af inddata, opbygning af en dimensionel data model (i samarbejde med en datamodelarkitekt) og at tilgængeliggøre data i et valgt format (f.eks. SQL database, SSAS OLAP model, csv filer, PowerBI). Du kommer til at have dialog og indgå i projekter i et tæt samarbejde med andre afdelinger i Sundhedsdatastyrelsen, særligt med vores tre søsterafdelinger, som står for hhv. dataindsamling, analyser og dataudstilling på f.eks. www.eSundhed.dk, hvor datavarehuset leverer data. Vi har også et tæt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere såsom regioner, interesseorganisationer, styrelser mv.

Vi arbejder agilt som udgangspunkt og har et fælles ansvar for stabile dataleverancer, hvilket betyder, at vi løfter i flok, og at du skal være med til at løse de problemer, der måtte opstå for de løsninger, vi har udviklet.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Vi ser gerne, at du har erfaring med SQL og datavarehusudvikling, ideelt kombineret med en længere IT-relateret uddannelse som ballast. Du vil efter introduktion til vores standarder få tildelt mere komplekse datamodeldesign- og implementeringsopgaver i SQL, SSIS og SSAS.

Er du nyuddannet med en IT- eller datarelateret uddannelse eller har i dag et job, hvor du arbejder med visuel rapportering og vil gerne “ned i maskinrummet”, så hører vi også meget gerne fra dig. Vi giver dig en god introduktion til SQL og datavarehusudvikling. Dine opgaver i starten vil være udvikling ud fra vores udviklingsstandarder og metoder, og med tiden vil der komme mere krævende opgaver afhængig af dine kompetencer og interesser.

Vi tilbyder

Et stærkt fagligt miljø inden for datahåndtering og Business Intelligence. Du vil få spændende projekter om opbygning og formidling af sundhedsdata og mulighed for at blive udfordret med håndtering af store datamængder og komplekst indhold. Du får mulighed for at arbejde med førende teknologier og tilbydes løbende kompetenceudvikling, herunder uddannelse i metoder, teknikker og værktøjer. Endvidere bliver du en del af et uformelt, dynamisk og socialt arbejdsmiljø.

Vi er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads centralt beliggende i København med en 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause. Sundhedsdatastyrelsen hører under Sundhedsministeriet og koncernsproget er dansk.

Om ansættelsen

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation eller efter gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og OAO-S (Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område) samt gældende organisationsaftale mellem Skatteministeriet og HK/Stat.

Kontakt os gerne 

Sektionsleder Thomas Brøndum Lund Jensen, kan kontaktes i uge 29, 30 og 31, på tlf. 2154 5195, hvis du ønsker at få mere at vide om stillingen.

Er du interesseret?

Klik på "søg jobbet her" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33 og 34.

Sundhedsdatastyrelsen har røgfri arbejdstid og et røgfrit campus.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Gem job

Sundhedsdatastyrelsen
Publiceret: 18. juli 2022

Arbejdssted

Location København