IT-in­fra­struk­tur-talent med Azure Cloud-for­stå­el­se


Kan du svare ja til:

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af Microsofts løsninger som fx: Azure, Microsoft 365, Exchange, Intune, 365 Defender og Dynamics 365? Kan du lide at automatisere og scripte infrastruktur i Ansible, Terraform eller PowerShell?

Så er du måske vores nye IT infrastruktur talent!

Vi søger et serviceminded og motiveret IT-infrastruktur-talent, hvis viden og ekspertise vil kunne sikre en stabil drift, og som har lyst til at arbejde på langsigtede IT-projekter.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig

Du bliver en del af vores unge ambitiøse IT-team med reference direkte til vores CTO. Du vil blive en del af en helt unik arbejdsplads, hvor vi har en sund kombination af faglige udfordringer og en god work-life-balance. I dag er vi primært on-premise, men kigger mere og mere på Azure Cloud-løsninger – så det er et stort plus, hvis du har kendskab til transformationen til Microsoft Azure!

Dine arbejdsopgaver

Du kommer til at deltage i projekter og driftsmæssige udviklingsopgaver. Derudover vil du få en del kontakt i forhold til leverandører. Du vil med andre ord få stor indflydelse og kan præge din egen hverdag. Sammen med kollegaerne i IT deltager du i drifts- og statusmøder.

Opgaverne kræver både lokal tilstedeværelse i København og til tider også remote on-location på vores kontorer i Europa – der skal derfor påregnes lidt rejseaktivitet i forbindelse med udførelse af jobbet.

Arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i:

 • 3. level support ved at yde støtte og service til virksomheden i de daglige udfordringer vedrørende computere, mobilenheder og vores applikationer
 • Eskalering til driftsleverandør eller internt IT-udviklingsteam
 • Administration af Server-, Netværks- og Sikkerheds-løsninger
 • Opsætning og administration af netværk og hardware i Azure
 • Drive den fremtidige platform og automatisering af infrastrukturen
 • Vedligeholde vores AD (ActiveDirectory)
 • Sørge for, at sikkerhedsbaseline overholdes på computere og servere både lokalt og i hostet miljø
 • Styre afprøvning af beredskabsplaner for IT-sikkerhed og cyberhændelser
 • Diverse rapporteringer og andre administrative ad hoc-opgaver

Et godt match for os

Vi søger en fagligt kompetent kollega, men vi er åbne overfor forskellige erfaringsniveauer, og der er mulighed for faglig sparring og kompetenceudvikling indenfor området.

Du kan tjekke følgende bokse:

 • Har erfaring inden for drift & administration af serverløsninger samt vilje og gåpåmod til at videreudvikle dig i stillingen
 • Har indgående kendskab til Azure-verdenen og brug af GPO’er, Windows Server, sikkerhed og generelle compliance-regler
 • Er åben overfor nye udfordringer og har lyst til at arbejde med moderne Microsoft-løsninger
 • Er fleksibel og kan træde til, når arbejdsbyrden kræver det samt trives i et til tider travlt arbejdsmiljø
 • Arbejder selvstændigt, struktureret med en analytisk tilgang samt sætter en ære i at have overblik og være på forkant

Hvis du har erfaring med Microsoft Business Central, Office365, Intune og Azure, vil det være en fordel.

Engelsk på godt niveau er nødvendigt for at kunne kommunikere med alle medarbejdere i virksomheden, og dansk på fornuftigt niveau forventes, da du vil sidde på vores kontor i København.

Vi tilbyder

Du vil blive del af en virksomhed i vækst, men hvor vi stadig kærer om hinanden. Vi værdsætter et godt socialt miljø, hvor humor og en uformel atmosfære er til stede, selvom vi har travlt og er fokuserede.

Hvad du kan forvente:

 • Et stort ansvar i en international virksomhed, der giver gode karriere- og udviklingsmuligheder
 • Mulighed for at blive en del af et meget engageret og professionelt team
 • Et udfordrende job i et spændende og dynamisk arbejdsmiljø
 • Sund balance mellem arbejde og privatliv
 • En arbejdsplads på Hammerensgade 4 i København K

Opstart hurtigst muligt, efter aftale.

Interesseret i stillingen?

Hvis du ønsker at blive en del af vores fantastiske team, så send en ansøgning samt et CV til: Mads Guldhammer (mads.guldhammer@riskpoint.eu). Venligst anfør ”IT-Infrastruktur-talent” i emnefeltet.

Eventuelle spørgsmål kan sendes til HR Coordinator Mads Guldhammer på mail mads.guldhammer@riskpoint.eu.

Ansøgningsfrist: 14.august 2022Vi kalder løbende ind til samtaler og forbeholder os retten til at lukke opslaget, når vi har fundet den rette kollega.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


RiskPoint is a global Managing General Underwriter (MGU) providing best in class insurance solutions to businesses and their advisors. RiskPoint operates globally with locations in 10 countries in Europe and the U.S and have around 170 employees. Our specialist and seasoned underwriters have in depth industry and product knowledge whilst our professional claims team provide a unique and pro-active approach to assisting our clients when claims occurs.

Together we offer a wide range of insurance solutions within the areas of Mergers & Acquisitions, Renewable Energy, Liabilities including Financial Lines and Cyber, Off-Shore Upstream, Property & Construction and Accident & Health. The RiskPoint core values are: trust, openness and honesty, respect and tolerance, drive and dedication as well as being part of a winning team in a competitive environment.

For more information about RiskPoint, please visit: www.riskpoint.eu.

Gem job